Εξοικονομώντας Ενέργεια με Έξυπνες Λύσεις Κλιματισμού στα Ξενοδοχεία

by Zikou Stella

Στην εποχή μας, η ξενοδοχειακή βιομηχανία δεν μπορεί να προσφέρει μια ολοκληρωμένη και ευχάριστη φιλοξενία χωρίς να συμπεριλάβει τον κλιματισμό στις παροχές της προς τον πελάτη. Τα ξενοδοχεία, ως μέρος της βιομηχανίας φιλοξενίας, επιδιώκουν να παρέχουν άνεση, καθώς και πολυτελή εμπειρία στους πελάτες τους και ο κλιματισμός αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο αυτής της εξίσωσης.

 

 

Άνεση και ευχάριστη διαμονή για τους φιλοξενούμενους

Μια σύγχρονη, φροντισμένη και λειτουργική κλιματιστική μονάδα δεν προσφέρει απλώς άνεση στα δωμάτια, αλλά επίσης βελτιώνει την ποιότητα του αέρα, απομακρύνοντας αιωρούμενα σωματίδια και βλαβερούς μικροοργανισμούς, παρέχοντας έτσι πιο ξεκούραστο ύπνο στους φιλοξενούμενους. Κατά συνέπεια η διαμονή γίνεται εν γένει πιο ευχάριστη και αξιομνημόνευτη.

 

Η εξοικονόμηση ενέργειας δίνει πράσινο πλεονέκτημα στο ξενοδοχείο σας

Επιπλέον, η εξοικονόμηση ενέργειας είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Οι προηγμένες τεχνολογίες κλιματισμού παρέχουν επιλογές που επιτρέπουν την αυτοματοποίηση και τον έλεγχο της κατανάλωσης ενέργειας, οδηγώντας σε σημαντική εξοικονόμηση πόρων. Αυτό δεν βοηθάει μόνο τις ξενοδοχειακές μονάδες  να περιορίσουν τα λειτουργικά τους κόστη, αλλά επίσης συμβάλλει στην προσπάθεια μείωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Σε έναν κόσμο όπου οι καταναλωτές γίνονται ολοένα και πιο εκλεπτυσμένοι και περιβαλλοντικά ευαίσθητοι, το ξενοδοχείο που προσφέρει έναν άνετο, υγιή και περιβαλλοντικά φιλικό χώρο έχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

 

 

Τι είναι και τι προσφέρει το Hotel Menu

To Hotel Menu είναι μια λειτουργία που παρέχουν οι σύγχρονες μονάδες κλιματισμού και σας δίνει τη δυνατότητα με απλούς χειρισμούς να ρυθμίζετε τη λειτουργία του κλιματισμού.

Εξοικονόμηση ενέργειας

Χρησιμοποιώντας το Hotel Menu εξοικονομείτε ενέργεια έως 70%. Επιλέγοντας εσείς τις ανώτερες και κατώτερες θερμοκρασίες στις οποίες θα λειτουργούν οι κλιματιστικές μονάδες του ξενοδοχείου σας δεν αφήνετε περιθώριο στους φιλοξενούμενους να κάνουν ακραίες επιλογές. Έτσι πραγματοποιείται σημαντική μείωση της κατανάλωσης ενώ αποφεύγεται η καταπόνηση των μηχανημάτων.

Υπενθύμιση καθαρισμού

Καθώς είναι πολύ σημαντικό να διατηρείται καθαρή και υγιής η ατμόσφαιρα σε όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου, το Hotel Menu διαθέτει λειτουργία υπενθύμισης καθαρισμού ή αντικατάστασης των φίλτρων. Με αυτό τον τρόπο το κλιματιστικό συνεχίζει να παρέχει ανώτερη ποιότητα αέρα και λειτουργεί πιο οικονομικά.

 

 

Απομακρυσμένος έλεγχος

Για να έχετε πάντα τον έλεγχο στα χέρια σας μπορείτε μέσω της κατάλληλης εφαρμογής να χειριστείτε τα κλιματιστικά που διαθέτουν Wi-FI από οπουδήποτε, εξασφαλίζοντας τη σωστή λειτουργία τους για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία.

 

Πρόσθετες λειτουργίες

Εκτός από τις παραπάνω σημαντικές υπηρεσίες δίνεται από τη μία η δυνατότητα σύνδεσης των κλιματιστικών με μια μονάδα ελέγχου για κεντρική εποπτεία και από την άλλη η δυνατότητα σύνδεσης με τις κάρτες των δωματίων για να επιτευχθεί μια πιο ομαλή εκκίνηση και απενεργοποίηση του κλιματιστικού.

Τα προηγμένα συστήματα κλιματισμού προσφέρουν μια εμπειρία που επεκτείνεται πέρα από την απλή ρύθμιση της θερμοκρασίας. Είναι ένας ολοκληρωμένος μηχανισμός που βελτιώνει την ποιότητα του αέρα, εξοικονομεί ενέργεια και ενθαρρύνει την βιωσιμότητα. Τα ξενοδοχεία που ενστερνίζονται αυτές τις τεχνολογίες επενδύουν στο μέλλον τους, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά τους και τη φήμη τους. Η επόμενη φάση της ξενοδοχειακής βιομηχανίας διαμορφώνεται από αυτές τις καινοτομίες και τα κλιματιστικά είναι στο επίκεντρο αυτής της μεταβαλλόμενης σκηνής.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη