Φοιτητικό σπίτι: λύση για τις επισκευές ηλεκτρικών συσκευών και τις υδραυλικές & τις ηλεκτρολογικές βλάβες

by K-Admin

student_problem

 

Έκανες τις θυσίες που έπρεπε. Το προετοίμασες, του συμπαραστάθηκες, ξενυχτούσες μαζί του διαβάζοντας…

Και ναι! Το παιδί σου τα κατάφερε! Πέρασε στη σχολή που ήθελε. Τώρα, χωρίς άγχος, ξεκινά η νέα ζωή του παιδιού σου, όπου θα ανοίξει ένα δικό του “σπιτικό”, κοντά στο πατρικό του ή σε μια άλλη πόλη μακριά από εσένα.

Ένα νέο σπίτι σημαίνει αυτομάτως πολλά, αλλά μην σε αγχώνει. Είναι δημιουργικό, είναι απαραίτητο να συμβεί και είναι πραγματικά για το καλό του παιδιού σου, μιας και έτσι θα δημιουργήσει έναν νέο κύκλο στη ζωή του, έναν κύκλο που θα φέρει νέες καταστάσεις, νέους προβληματισμούς, νέες ευθύνες και επιτυχίες, μια περίοδος που θα μείνει αξέχαστη σε όλη την οικογένεια και που θα γεμίσει το παιδί με γνώσεις και εμπειρίες, απαραίτητα εφόδια για τη ζωή του!

Ένα ενοικιαζόμενο σπίτι έχει όμως και πολλά απρόβλεπτα. Αποχετεύσεις που δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε, λεκάνες ή σιφώνια βουλωμένα, βρύσες με διαρροές, καζανάκια που “τρέχουν”, μικρο-βλάβες στο θερμοσίφωνα, δεν ανάβουν τα φώτα, χάλασε το ψυγείο, η κουζίνα ή το πλυντήριο ρούχων έμεινε με τα νερά στον κάδο.

Αυτά και πολλά ακόμη μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή στο σπίτι του παιδιού σου και να είναι πολλά χιλιόμετρα μακριά σου.

Φαντάσου απλώς: Ζεις στην Αθήνα, το παιδί έχει περάσει στη Λάρισα, μόλις νοίκιασε το νέο του διαμέρισμα, ζει πλέον εκεί και έχει πρόβλημα με το πλυντήριο. Πώς πλένει πλέον τα ρούχα του; Τι κάνεις εσύ; Ψάχνεις να βρεις τεχνικό πλυντηρίου ή υδραυλικό εξ αποστάσεως στις 9 το βράδυ που παρουσιάστηκε η βλάβη;  Άστο πάνω μας!

Αυτούς τους προβληματισμούς και τα έξτρα άγχη σκεφτήκαμε κι εμείς και για αυτό δημιουργήσαμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία, το Mega Συμβόλαιο Σπιτιού, η οποία σε απαλλάσσει από το άγχος και σου προσφέρει όσα χρειάζεται ένα φοιτητικό σπίτι με ένα απλό τηλεφώνημα στο 210 28 99 999.

Με το Mega Συμβόλαιο Σπιτιού από τον Κωτσόβολο έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για τις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές ανάγκες του φοιτητικού σπιτιού αλλά και για επισκευές ηλεκτρικών συσκευών. Μπορείς να έχεις άμεσα τη λύση στο πρόβλημα, ανά πάσα στιγμή και για έναν ολόκληρο χρόνο, με δυνατότητα ανανέωσης με έκπτωση 15% για όσα χρόνια το επιθυμείς!

Πόσο κοστίζει; Αν και είναι ανεκτίμητο να μην έχεις έννοιες για τη ζωή του παιδιού σου, το κόστος είναι τόσο μικρό που πραγματικά δεν θα σκεφτείς δεύτερη φορά…
Με 89€ για έναν ολόκληρο χρόνο ή με 7,42€ το μήνα έχεις πλέον ξεγνοιάσει.

 

Μάθε περισσότερα στο kotsovolos.gr/site/mega-simvolaio-spitiou, δες τις καλύψεις που σου προσφέρει η υπηρεσία και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

 

 

mega-simvolaio-spitiou

Μπορείς να δεις ακόμη