Φωτοβολταϊκά στη στέγη: 5 λόγοι για να αξιοποιήσεις την επιδότηση στον Κωτσόβολο

by Aggeliki Tsoukana

Αν τα χέρια σου… τρέμουν κάθε φορά που ανοίγεις έναν λογαριασμό ρεύματος, ήρθε η στιγμή να πάρεις την τύχη στα χέρια σου και να εκμεταλλευτείς τον ελληνικό ήλιο, το πρόγραμμα επιδότησης «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη» και τα επιπρόσθετα οφέλη που παρέχει η συνεργασία με τον Κωτσόβολο!

Ζούμε σε μια από τις πιο ηλιόλουστες χώρες της Ευρώπης και ως εκ τούτου θεωρούμε δεδομένο το γεγονός πως κατά τη συντριπτική πλειονότητα των ημερών κάθε έτους, το έντονο ηλιακό φως καταλήγει σχεδόν ανεμπόδιστο στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. Αυτό, όμως, που οι περισσότεροι δεν έχουμε συνειδητοποιήσει είναι πως ο ήλιος δεν είναι μόνο ευεργετικός για την… ψυχολογία μας, αλλά και για το πορτοφόλι μας. Τα φωτοβολταϊκά πάνελ αναλαμβάνουν να μετατρέψουν τις ηλιαχτίδες σε… ευρώ στην τσέπη μας, παράγοντας δωρεάν το πολύτιμο ρεύμα που αγοράζουμε σε τιμές που προκαλούν κατάθλιψη κάθε φορά που αντικρίζουμε τον σχετικό λογαριασμό!

 

 

Αντίο στο άγχος του… χρηματιστηρίου ρεύματος

Αντί να παρακολουθείς μέρα με την ημέρα τις τιμές του ρεύματος, σαν άλλος χρηματιστής μπροστά από το ταμπλό των μετοχών, ήρθε η καταλληλότερη στιγμή για να μετατραπείς από καταναλωτής σε παραγωγός, μπαίνοντας στον κόσμο του net metering. Είναι δεδομένο πως το αντίδοτο στις αλλεπάλληλες αυξήσεις του ενεργειακού κόστους είναι η αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, όπως η ηλιακή ακτινοβολία. Αντί να πληρώνεις «αλμυρούς» λογαριασμούς ρεύματος, μπορείς να επενδύσεις σε μια λύση που για έως και τα επόμενα 25 χρόνια θα σου εξασφαλίσει τεράστια οικονομία, με την απόσβεση να έρχεται μέσα σε μόλις 3,5 έτη κατά μέσο όρο.

 

Στείλε τον λογαριασμό ρεύματος… στον ήλιο

Οι δικαιούχοι έχουν δυνατότητα να προμηθευτούν το δικό τους φωτοβολταϊκό σύστημα μέσα σε ένα χρόνο από τη στιγμή που έλαβαν την επιδότηση και έως 30/06/2025. Αν συγκαταλέγεσαι στους δικαιούχους του προγράμματος «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη», τότε το μόνο που σου μένει είναι να καταφύγεις στον Κωτσόβολο, όπου θα νιώσεις… «sun στο σπίτι σου»! Με την εγγύηση, την τεχνογνωσία και την εμπειρία του Κωτσόβολου καλύπτεται όλη η ζήτηση από όλα τα μέρη της χώρας.

 

Γιατί να βιαστείς έως τις 31/08;

  • Γιατί κάθε μέρα που περνάει χάνεις ευρώ.
  • Γιατί τώρα υπάρχει η επιδότηση φωτοβολταϊκών συστημάτων του προγράμματος pvstegi.
  • Γιατί ο Κωτσόβολος αναλαμβάνει τα πάντα, παρέχοντας έως 30/8 μοναδικά προνόμια, όπως δωροεπιταγή έως 1.000€ και 1η δόση μετά από έναν χρόνο!
  • Γιατί πρόκειται για μια περιβαλλοντικά βιώσιμη επιλογή που μειώνει το ανθρώπινο αποτύπωμα και συντελεί στην προστασία του πλανήτη μας.
  • Γιατί μια φωτοβολταϊκή εγκατάσταση αναβαθμίζει την ενεργειακή απόδοση του ακινήτου σου και αυξάνει άμεσα την εμπορική του αξία.

 

5 λόγοι για να αξιοποιήσεις την επιδότηση στον Κωτσόβολο

  1. Ο Κωτσόβολος αναλαμβάνει τα πάντα, από την αρχή μέχρι το τέλος. Προσφέρει τη δυνατότητα δωρεάν αυτοψίας στον χώρο σου και δωρεάν παράδοση του έργου. Με την έμπειρη ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών συμβούλων και μηχανικών σε θέματα φωτοβολταϊκών συστημάτων αναλαμβάνει την υλοποίηση του έργου, χωρίς να χρειαστεί να χάσεις χρόνο.
  2. Η εγκατάσταση γίνεται από εξειδικευμένους τεχνικούς, οι οποίοι έχουν ήδη ολοκληρώσει εκατοντάδες έργα οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων με 100% ασφάλεια και ακρίβεια.
  3. Τα κορυφαία φωτοβολταϊκά συστήματα στη διάθεσή σου. Στον Κωτσόβολο θα βρεις τα πλέον σύγχρονα και αξιόπιστα συστήματα που σου δίνουν τη δυνατότητα να γίνεις αυτοπαραγωγος ρεύματος και να ξεγνοιασεις! Στο βασικό πακέτο περιλαμβάνονται κορυφαία brands στην αγορά για φωτοβολταικα συστήματα, όπως JINKO, HUAWEI και βασεις αλουμινίου από το κορυφαίο Brand ALUMIL.
  1. Στον Κωτσόβολο έχεις την πολυτέλεια να αποκτήσεις φωτοβολταϊκό στη στέγη με μηδενική προκαταβολή και με την 1η δόση έναν χρόνο μετά. Το προνομιακό πλάνο δόσεων σου προσφέρει σημαντικές ευκολίες πληρωμής, όπως δυνατότητα εξόφλησης σε έως 60 δόσεις ή άμεσης εξόφλησης σε οποιοδήποτε στάδιο.
  2. Με την παραλαβή του συστήματος λαμβάνεις μία δωροεπιταγή έως 1.000 ευρώ!

 

Τα βήματα της διαδικασίας

Ο Κωτσόβολος αναλαμβάνει όλο το έργο και το παραδίδει κατόπιν των παρακάτω βημάτων: Επιλογή φωτοβολταϊκού συστήματος, βάση εγκατάστασης, μελέτη και αυτοψία, παράδοση στον χώρο εγκατάστασης, βασικό πακέτο εγκατάστασης, δωρεάν τεχνικός φάκελος, δωρεάν τηλεμετρία και επίσκεψη για επιτόπιο έλεγχο, έναν χρόνο εγγύηση εργασιών και καλής λειτουργίας, δωρεάν ΥΔΕ φωτοβολταϊκού συστήματος, παρουσία τεχνικού της εταιρείας κατά την ημέρα σύνδεσης με τον ΔΕΔΔΗΕ.

Αναλυτικότερα, οι έμπειροι τεχνικοί πραγματοποιούν δωρεάν αυτοψία του διαθέσιμου χώρου εγκατάστασης με σκοπό τον ακριβή καθορισμό όλων των τεχνικών λεπτομερειών που θα καθορίσουν τον σχεδιασμό του φωτοβολταϊκού συστήματος. Στη συνέχεια, πραγματοποιείται η μελέτη, η οποία καθορίζει την ακριβή ισχύ του σταθμού, την ορθή χωροθέτησή του και τις ηλεκτρολογικές λεπτομέρειες της εγκατάστασης. Με αυτό τον τρόπο προλαμβάνεται κάθε τεχνική δυσκολία, εξασφαλίζοντας την άρτια εκτέλεση των εργασιών και την εγγυημένη λειτουργία του φωτοβολταϊκού συστήματος. Η εργασία εγκατάστασης ακολουθεί όλους τους διεθνείς και εθνικούς κανονισμούς ενώ παρέχεται με ένα έτος εγγύησης εργασιών. Εσύ δεν θα χρειαστεί να κάνεις απολύτως τίποτα, ούτε καν να δώσεις προκαταβολή!

 

Ενεργειακό γλωσσάρι: Τι είναι το Net Metering και τι το Net Billing;

Το Net Metering είναι ένας όρος που ακούγεται αρκετά τα τελευταία χρόνια και αφορά τον συμψηφισμό της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας με αυτή που καταναλώνουμε, προκειμένου να υπάρχει αισθητά χαμηλότερος λογαριασμός ρεύματος κάθε μήνα.

Η ηλεκτρική ενέργεια που παράγει το φωτοβολταϊκό στη στέγη μας μπορεί να καταναλωθεί απευθείας για τις ανάγκες του σπιτιού ή της επιχείρησής μας ή να προσφερθεί στο δίκτυο. Η ενέργεια που προσφέρουμε στο δίκτυο καταγράφεται από τον μετρητή και συμψηφίζεται με την κατανάλωση της εγκατάστασης.

Σύντομα αναμένουμε το νέο πρόγραμμα Net Billing, το οποίο ενθαρρύνει την αυτοκατανάλωση του παραγόμενου ρεύματος. Σύμφωνα με το νέο νομικό πλαίσιο, η πλεονάζουσα ενέργεια μπορεί είτε να αποθηκευτεί τοπικά για μελλοντική χρήση σε κατάλληλες συστοιχίες μπαταριών είτε να πωληθεί στην αγορά βάσει της τιμής που έχει υπογράψει ο αυτοπαραγωγός, ώστε ο μετέπειτα συμψηφισμός με τον προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας να πραγματοποιηθεί με ευρώ.

 

Sun στο σπίτι σου… με τις ιδανικές επιλογές για σένα

Ακολούθησε τα βήματα και θα βρεις το κατάλληλο σύστημα που σου ταιριάζει, με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, απλά πατώντας εδώ. Οι προσφορές ισχύουν έως 30/08 και αφορούν πελάτες που διαθέτουν όρους σύνδεσης ΔΕΔΔΗΕ για φωτοβολταϊκά ή όρους σύνδεσης ΔΕΔΔΗΕ για φωτοβολταϊκά & επιδότηση pvstegi. Μην χάνεις λεπτό, λοιπόν, μπες στο www.kotsovolos.gr για να δεις τα κατάλληλα φωτοβολταϊκά συστήματα για εσένα!

Μπορείς να δεις ακόμη