Φρόντισε τον εαυτό σου όποιος και αν είναι αυτός, με μια συσκευή αποτρίχωσης IPL

by Zikou Stella

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις την επανάσταση στην αποτρίχωση! Αν ψάχνεις για μια αποτελεσματική, μακροπρόθεσμη λύση για την αποτρίχωση, μάθε ότι υπάρχει αυτό που αναζητάς. Αν ανυπομονείς να ανακαλύψεις πως μπορείς να αποχωριστείς για πάντα το ξύρισμα, το κερί και την αποτρίχωση με λέιζερ, είσαι στο σωστό μέρος! Αν σε κούρασαν τα επαναλαμβανόμενα ραντεβού στα κέντρα αισθητικής και ψάχνεις να βρεις μια αξιόπιστη λύση αποτρίχωσης στο σπίτι, τότε η τεχνολογία IPL είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

Ανακάλυψε το μέλλον της αποτρίχωσης και απόκτησε την επιδερμίδα των ονείρων σου. Μια επιδερμίδα απαλή και λαμπερή, χειμώνα καλοκαίρι!

 

 

Τι σημαίνει αποτρίχωση με τεχνολογία IPL;

Ήδη θα έχεις δοκιμάσει αρκετές μεθόδους αποτρίχωσης όπως με τσιμπιδάκι, με κερί, με αυτοκόλλητες ταινίες, με laser, η κάθε μία με τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει κάνει την εμφάνισή της η τεχνολογία IPL (Intense Pulsed Light).

Πως λειτουργεί; Χρησιμοποιώντας έντονο παλμικό φως συγκεντρώνει μια δέσμη φωτός στους θύλακες των τριχών, τους θερμαίνει και έτσι εμποδίζει την εκ νέου ανάπτυξή τους. Η τεχνολογία IPL βοήθησε στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και κατασκευή σύγχρονων συσκευών αποτρίχωσης, που μπορείς με ασφάλεια να χρησιμοποιήσεις και στο σπίτι σου, δίχως να υπάρχει η ανάγκη για συνεχείς επισκέψεις σε ινστιτούτα ομορφιάς που επιβαρύνουν το πορτοφόλι σου.

 

 

Ποια είναι τα οφέλη της τεχνολογίας αποτρίχωσης IPL;

Επιλέγοντας την αποτρίχωση με μια συσκευή τεχνολογίας IPL θα απολαύσεις μια σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα:

Αποτρίχωση από την άνεση του σπιτιού σου. Τέλος τα ραντεβού στα ινστιτούτα αισθητικής, τέλος τα δρομολόγια, τέλος το άγχος του έγκαιρου προγραμματισμού των αποτριχώσεών σου. Αποκτώντας μια συσκευή IPL προβαίνεις στην κάθε συνεδρία αποτρίχωσης όποια ώρα σε βολεύει, χωρίς να πιέζεσαι και χωρίς να αναβάλεις τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου. Μόνιμη αποτρίχωση λοιπόν, από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου τη στιγμή που εσύ θα επιλέξεις, εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα.

Μειώνεται μόνιμα η αναγέννηση των τριχών. Καθώς επαναλαμβάνεις τις συνεδρίες IPL, απαλλάσσεσαι μόνιμα από όλο και περισσότερες τρίχες, καθώς οι ρίζες τους σταδιακά καταστρέφονται. Η πυκνότητα της τριχοφυΐας μειώνεται σημαντικά και το τελικό αποτέλεσμα είναι μια επιδερμίδα που παραμένει λεία και απαλή για πάντα. Το αποτέλεσμα είναι ορατό από την πρώτη κιόλας συνεδρία, ωστόσο απαιτείται ένας κύκλος από εφαρμογές, για να επιτευχθεί η εξάλειψη της τριχοφυΐας, καθώς οι τρίχες βρίσκονται σε διάφορα στάδια ανάπτυξης και δεν καταστρέφονται όλες την ίδια στιγμή.

Ταχύτητα και ευκολία. Η αποτρίχωση με μια συσκευή IPL διαρκεί λιγότερο από την αποτρίχωση με κερί.

Η απόσβεση της αξίας αγοράς έρχεται πολύ σύντομα. Αν υπολογίσεις πόσα θα πληρώσεις για ξύρισμα, εφαρμογές με κερί και άλλες μεθόδους αποτρίχωσης, η αγορά μιας συσκευής IPL θα σε κάνει να καταλάβεις άμεσα τη διαφορά στην τσέπη σου.

Αποκτάς απαλή και βελούδινη επιδερμίδα. Δεν έχεις πια να αντιμετωπίσεις τους ερεθισμούς που σου προκαλούν οι παραδοσιακές μέθοδοι αποτρίχωσης, όπως κοκκινίλες, εξανθήματα, ξηρότητα και κοψίματα. Επίσης, αποτρέπεται μόνιμα το φαινόμενο οι τρίχες να μεγαλώνουν προς τα μέσα, οπότε εξαλείφεται ο βασικός λόγος για να δημιουργούνται συρίγγια και κύστες που απαιτούν χειρουργείο.

Μακροπρόθεσμα γλιτώνεις από χρόνο και ταλαιπωρία, αφού δεν θα χρειάζεται πλέον να ξυρίζεσαι.

 

 

Στον Κωτσόβολο θα Βρεις τη συσκευή  αποτρίχωσης IPL που σου ταιριάζει

Είτε με μια επίσκεψη στο site, είτε ερχόμενος σε ένα κατάστημα του Κωτσόβολου, θα μπορέσεις να βρεις τη συσκευή αποτρίχωσης IPL που ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες σου. Υπάρχουν συσκευές από τις εταιρείες Philips και BRAUN και ανά πάσα στιγμή το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σε καθοδηγήσει στο να πάρεις την καλύτερη απόφαση.

 

 

Μια από αυτές είναι η Braun PL3121 Silk-expert Pro 3, που διαθέτει αισθητήρα SkinPro 2.0 (SensoAdapt) ο οποίος διαβάζει τον τόνο του δέρματός σου 80 φορές ανά δευτερόλεπτο και προσαρμόζει αυτόματα την ένταση του φωτός. Έτσι θα απολαύσεις την απόλυτη ισορροπία μεταξύ της απαλότητας του δέρματος, ακόμα και σε ευαίσθητες περιοχές, και των γρήγορων αποτελεσμάτων με ορατή μείωση της τριχοφυΐας μόλις σε 3 μήνες. Και όλα αυτά από την άνεση του σπιτιού σου, οικονομικά, και χωρίς χάσιμο χρόνου.

Επίσης, η συσκευή έχει καπάκι ακριβείας που σου επιτρέπει να κάνεις αποτρίχωση ακόμα και σε μικρές ή δύσκολες περιοχές. Η Silk-expert Pro 3 θα σου κάνει συντροφιά και οικονομία για πολλά χρόνια, καθώς έχει σχεδιαστεί για 300.000 φλας που είναι προορισμένα να έχουν διάρκεια ζωής που φτάνει τα 16 χρόνια, δίχως να απαιτείται να αλλάξεις ολόκληρη τη λάμπα.

 

 

Ακόμα μια εξαιρετική επιλογή είναι η Philips BRI955/00 Lumea. Ό,τι καμπύλη και αν έχει το σώμα σου ή το πρόσωπό σου, η συσκευή έρχεται με όλα τα απαραίτητα έξυπνα εξαρτήματα για αποτελεσματική θεραπεία και τέλεια αποτελέσματα. Ένας ειδικός αισθητήρας τύπου SmartSkin εντοπίζει την απόχρωση του δέρματός σου και σε βοηθάει να προσαρμόσεις εύκολα την ένταση του φωτός, έχοντας μια επιλογή ανάμεσα σε πέντε ρυθμίσεις.

Τα επιθυμητά αποτελέσματα έρχονται πολύ γρήγορα. Για τον πρώτο 1,5 μήνα κάνεις χρήση της συσκευής σε όλες τις περιοχές που θέλεις ανά δύο εβδομάδες και στη συνέχεια μόνο μια φορά το μήνα για να διατηρείται το δέρμα του προσώπου και του σώματός σου απαλό, απαλλαγμένο από τρίχες. Μαζί προσφέρεται η δωρεάν εφαρμογή Philips Lumea IPL που θα σε βοηθήσει στον σχεδιασμό και την τήρηση του προγράμματος θεραπείας, καθοδηγώντας κάθε σου βήμα.

 

 

Ήρθε λοιπόν  η ώρα να αναδείξεις την ομορφιά σου και να αποκτήσεις υγιή επιδερμίδα που θα σε κάνει να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση κάθε στιγμή. Με μια συσκευή αποτρίχωσης IPL, η επιδερμίδα των ονείρων σου θα γίνει πραγματικότητα χωρίς κόπο, από την άνεση του σπιτιού σου!

Είναι η στιγμή να φροντίσεις τον εαυτό σου όποιος και αν είναι αυτός!

Μπορείς να δεις ακόμη