Samsung Gear S2: το smartwatch που ανταποκρίνεται στην ταχύτητα της ζωής σου!

by K Admin

gears2_design_detail02

 

Το κυκλικό Samsung Gear S2 με το ανθεκτικό σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι, που εφαρμόζει άνετα στον καρπό σου, κάνει την καθημερινότητά σου πιο εύκολη!

Ο επαναστατικός σχεδιασμός του και η ξεχωριστή περιστρεφόμενη πρόσοψη, σου επιτρέπουν να πλοηγηθείς μεταξύ ειδοποιήσεων, εφαρμογών και widgets, γρήγορα χωρίς να καλύπτεις με το χέρι σου την οθόνη.

 

Με μια περιστροφή

Στο Gear S2 έχεις άμεση πρόσβαση στις σημαντικές ειδοποιήσεις και στις σημαντικότερες λειτουργίες του smartphone σου, με μια απλή περιστροφή! Σε ενημερώνει για όλες τις ειδοποιήσεις που έχεις στο smartphone σου, τα μηνύματα ή τις ενημερώσεις.

 

Φέρ’το στα μέτρα σου

Μπορείς να τροποποιήσεις την πρόσοψή του και να δημιουργήσεις το δικό σου μοναδικό smartwatch, ενώ φορτίζει μέσω ασύρματου φορτιστή.

 

https://www.youtube.com/watch?v=D1WbGwG89kw

 

 

gear-s2_powerΦόρτισε το όπου θέλεις

Είτε βρίσκεσαι στο σπίτι, στη δουλειά, είτε οπουδήποτε αλλού, μπορείς να το φορτίσεις απλά τοποθετώντας το Gear S2 στη βάση ασύρματης φόρτισης που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

 

Φόρεσε το όπου θέλεις

Το Gear S2 αντέχει τη σκόνη, τη βρωμιά, το νερό… ακόμα και τον ιδρώτα οπότε μπορείς να το φοράς στο γραφείο, στο γυμναστήριο ακόμα και στο μπάνιο χωρίς να φοβάσαι!

 

 

06

 

Παρακολούθησε την υγεία σου

Η ενσωματωμένη S Health εφαρμογή, ενισχύει τη δραστήρια ζωή σου και συνεχώς σε προκαλεί να ζήσεις καλύτερα. Μπορείς να καταγράψεις τα βήματά σου, να ελέγξεις τους καρδιακούς σου παλμούς, ακόμα και να ειδοποιείσαι όταν έρθει η ώρα να κινηθείς.

 

 

 

 

Συμβατότητα με Androidgears2_connectivity

Το Gear S2 είναι συμβατό με τις περισσότερες Android συσκευές που χρησιμοποιούν έκδοση Android 4.4 ή νεώτερη και έχουν τουλάχιστον 1.5GB RAM. Για καλύτερα αποτελέσματα, προτείνεται η σύνδεση με συμβατές Samsung Galaxy συσκευές.

 

Συμβατότητα εφαρμογών

Υπάρχει συμβατότητα με πολλές από τις εφαρμογές που αγαπάς, έτσι ώστε να μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις χωρίς να χρειάζεται να πιάσεις το smartphone σου, απευθείας μέσω του Gear S2.

 

Προπαράγγειλε το Samsung Gear S2 σε λευκό, σε μαύρο ή το Classic με δώρο ένα έξτρα λουράκι και άσ’το να κάνει την καθημερινότητά σου πιο εύκολη!

Μπορείς να δεις ακόμη