Γιορτή του Πατέρα – Πώς να Βρεις το Τέλειο Δώρο για τον Άνθρωπο που σου Έμαθε τα Πάντα

by Zikou Stella

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει! Στις 16 Ιουνίου είναι η γιορτή του πατέρα! Η μέρα που γιορτάζουμε τον μπαμπά μας, αυτόν τον άνθρωπο που μας έμαθε να κλωτσάμε την μπάλα, να συναρμολογούμε τα παιχνίδια μας, να κάνουμε ποδήλατο και να λέμε τα πιο τρελά αστεία. Από αυτόν πήραμε το γούστο μας, τη στοργή μας, ακόμη και την… ακοή (ποιος άλλος μπορεί να ακούσει τα παράπονά μας για ώρες χωρίς να γκρινιάξει;). Επομένως, ό,τι δώρο και να του κάνουμε, σίγουρα θα το χαρούμε κι εμείς, γιατί η χαρά του είναι και δική μας χαρά.

Τώρα που η μέρα πλησιάζει, αναρωτιέσαι τί θα μπορούσες να του πάρεις για να τον κάνεις να χαμογελάσει πλατιά; Μην ανησυχείς, έχουμε ετοιμάσει για σένα μια λίστα με ιδέες που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις και τα γούστα.

 

 

Κινητό Τηλέφωνο

Αν ο πατέρας σου ακόμα χρησιμοποιεί εκείνο το παλιό κινητό που χρειάζεται 15 λεπτά για να στείλει ένα μήνυμα, ίσως ήρθε η ώρα για μια αναβάθμιση. Ένα νέο smartphone θα τον κάνει να νιώθει νεότερος και πιο συνδεδεμένος με την τεχνολογία. Δεν θα το παραδεχτεί ποτέ, αλλά θα αισθάνεται σούπερ ήρωας όταν θα μπορεί να σου στέλνει memes και να βγάζει selfies πιο γρήγορα!

 

 

Smartwatch

Για τον μπαμπά που θέλει να παρακολουθεί την υγεία του ή απλά να φαίνεται cool, ένα smartwatch είναι η τέλεια επιλογή. Φανταστείτε τον να τσεκάρει τα βήματά του καθώς κατευθύνεται προς την κουζίνα για ένα ακόμη κομμάτι πίτας. Ή ακόμα καλύτερα, να λαμβάνει ειδοποιήσεις για τα emails του ενώ προσπαθεί να βρει το τηλεχειριστήριο που έχει “εξαφανιστεί” στον καναπέ. Ένα smartwatch δεν είναι μόνο ένα εργαλείο για να παραμένει ενήμερος και σε φόρμα, αλλά και η ιδανική συσκευή για να εντυπωσιάζει φίλους και συγγενείς με την τεχνολογική του υπεροχή. Να είσαι σίγουρος ότι θα βρει νέους, απρόβλεπτους τρόπους να χρησιμοποιήσει κάθε λειτουργία του smartwatch, και ίσως να ανακαλύψει μέχρι και πώς να το συγχρονίσει με την τηλεόραση για να μην χάνει κανένα ματς!

 

 

Ψησταριά

Για τον μπαμπά που λατρεύει το BBQ, μια νέα ψησταριά είναι το απόλυτο δώρο. Θα μπορεί να οργανώνει τα καλύτερα μπάρμπεκιου της γειτονιάς και εσύ θα απολαμβάνεις τις μπριζόλες, τα λουκάνικα και τα ψητά λαχανικά. Θα γίνει ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς της ψησταριάς! Και το καλύτερο; Όταν θα ρωτάει αν το κρέας είναι καλοψημένο δεν θα χρειάζεται πια να προσποιείσαι για να μην τον στενοχωρήσεις !

 

 

Gaming

Εάν ο μπαμπάς σου είναι gamer στην καρδιά, τότε ένα νέο παιχνίδι ή μια κονσόλα θα τον κάνει να νιώσει σαν παιδί ξανά, μόνο που αυτή τη φορά δεν θα χρειαστεί να παίζει κρυφά από τη μαμά! Φαντάσου τον να ανοίγει το πακέτο και να βρίσκει μέσα την τελευταία κονσόλα ή το πιο πρόσφατο παιχνίδι που κυκλοφόρησε. Το χαμόγελό του θα φτάνει μέχρι τα αυτιά και τα μάτια του θα λάμπουν όπως τότε που σου έδωσε το πρώτο σου χειριστήριο.

Με μια τέτοια αναβάθμιση, θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε άφθονο ποιοτικό χρόνο μαζί. Θα παίζετε μέχρι αργά τη νύχτα, προσπαθώντας να δείτε ποιος θα καταφέρει να κατακτήσει περισσότερα επίπεδα ή να νικήσει στο EA FC 2024. Και φυσικά, οι ενθουσιώδεις κραυγές του μπαμπά όταν πετυχαίνει το γκολ της νίκης θα γίνονται αντικείμενο πειραγμάτων και γέλιου για χρόνια.

Αλλά η διασκέδαση δεν σταματά εκεί! Μπορείτε να οργανώνετε οικογενειακά τουρνουά, φέρνοντας κοντά όλη την οικογένεια και δημιουργώντας αναμνήσεις γεμάτες γέλια και ενθουσιασμό. Και το καλύτερο; Ο μπαμπάς θα έχει την ευκαιρία να σου δείξει μερικές από τις δικές του κινήσεις «ματ», κάνοντας σε να αναρωτιέσαι πώς και δεν το ήξερες ότι έχει τόση μαεστρία στα παιχνίδια.

 

 

Drone

Για τον πατέρα που λατρεύει την τεχνολογία και αναζητά συνεχώς νέες περιπέτειες, ένα drone είναι το τέλειο δώρο. Φαντάσου τον να πετάει το νέο του παιχνίδι πάνω από τη γειτονιά, τραβώντας καταπληκτικές αεροφωτογραφίες και βίντεο από ψηλά. Θα εντυπωσιάσει όλη την οικογένεια με τις λήψεις του! Κάθε φορά που θα το χειρίζεται θα νιώθει σαν να ανακαλύπτει μια νέα προοπτική στον κόσμο, ακόμα κι αν αυτός ο κόσμος είναι απλά η πίσω αυλή. Και, ποιος ξέρει, ίσως γίνει ο επόμενος Spielberg του YouTube!

 

Ξυριστική Μηχανή ή Trimmer

Μια καλή ξυριστική μηχανή είναι πάντα ένα πρακτικό και ευπρόσδεκτο δώρο για τον πατέρα σου. Σκέψου τον κάθε πρωί, αντί να παλεύει με τον παλιό του ξυραφάκι και να μοιάζει με εξερευνητή στην άγρια ζούγκλα του μπάνιου, θα έχει στη διάθεσή του μια υπερσύγχρονη ξυριστική μηχανή που θα τον κάνει να νιώθει σαν τον James Bond (χωρίς τα κατασκοπευτικά gadgets, αλλά με τέλεια ξυρισμένο πρόσωπο).

Από την άλλη το μούσι του μπαμπά μπορεί να είναι το καμάρι της οικογένειας, όμως ας το παραδεχτούμε, κάποιες φορές μοιάζει να έχει δική του προσωπικότητα. Μήπως είναι ώρα να του δώσει μια πιο κομψή μορφή; Χάρισέ του ένα trimmer για να μπορεί να το φροντίζει και να το κρατά πάντα σε άψογη κατάσταση.

Αυτές οι μικρές θαυματουργές συσκευές θα του εξασφαλίσουν άνετο και γρήγορο ξύρισμα ή τριμάρισμα, αφήνοντάς του περισσότερο χρόνο το πρωί για να απολαύσει τον καφέ του και να διαβάσει την εφημερίδα του. Φαντάσου τον να κάθεται χαλαρός με την κούπα του καφέ, χαμογελώντας, ενώ το πρόσωπό του ακτινοβολεί από φρεσκάδα. Είναι ένα δώρο που κάθε φορά που θα το χρησιμοποιεί, θα του υπενθυμίζει πόσο τον αγαπάς και πόσο πολύ τον φροντίζεις.

Αν δεν έχεις αποφασίσει ακόμα, ποιο είναι το καταλληλότερο δώρο για τον πατέρα σου, μη σκας! Δες κι άλλες ιδέες για δώρα εδώ!

 

 

Μια Μέρα Μαζί

Και αν όλα τα παραπάνω φαίνονται να μην φτάνουν, μην ξεχνάς ότι το πιο πολύτιμο δώρο που μπορείς να του κάνεις είναι ο χρόνος σου. Μια μέρα μαζί, κάνοντας δραστηριότητες που αγαπάει, θα του μείνει αξέχαστη. Από μια εκδρομή στη φύση μέχρι ένα απλό γεύμα σε ένα αγαπημένο εστιατόριο, αυτές οι στιγμές είναι ανεκτίμητες και γεμάτες αγάπη.

Ό,τι και να διαλέξεις, να θυμάσαι ότι ο σκοπός είναι να δείξεις στον μπαμπά σου πόσο τον εκτιμάς και τον αγαπάς. Δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψεις μια περιουσία, αυτό που έχει σημασία είναι η σκέψη και η προσπάθεια που βάζεις στο δώρο σου. Ο πατέρας σου θα εκτιμήσει οτιδήποτε του προσφέρεις, αρκεί να είναι από καρδιάς.

 

Χρόνια πολλά μπαμπά! Ελπίζουμε να περάσεις μια μέρα γεμάτη γέλια, αγκαλιές και αγάπη! Και θυμήσου, ακόμα κι αν το γρασίδι δεν κουρεύτηκε τέλεια ή η ψησταριά δεν άναψε με την πρώτη, είσαι ο καλύτερος πατέρας στον κόσμο!

Μπορείς να δεις ακόμη