H επόμενη ηλεκτρική σκούπα σου πρέπει να είναι μία Rowenta X-Ô

by Aggeliki Tsoukana

Σε περίπτωση που εξετάζεις την αγορά καινούργιας ηλεκτρικής σκούπας, αυτό που πιθανόν να σου, προκαλέσει έντονο προβληματισμό είναι αν θα πρέπει να επιλέξεις σκούπα με σακούλα ή με κάδο, ή και αν πρέπει να είναι ενσύρματη ή ασύρματη. Κάθε τύπος ηλεκτρικής σκούπας διαθέτει τα δικά της πλεονεκτήματα. Όπως και να ‘χει, όμως, οι νέες σκούπες Rowenta X-Ô έρχονται να βάλουν τέλος στα «διλλήματα» και δίνουν πολλούς λόγους για να αποκτήσεις κι εσύ μία, το συντομότερο δυνατόν.

 

Τέλος στο δίλλημα σακούλα ή κάδος

Οι νέες επαναφορτιζόμενες σκούπες Rowenta X-Ô IX7757 και Rowenta X-Ô IX7777 βάζουν τέλος στα κόστη αγοράς αναλωσίμων. Διαθέτουν ισχυρό μοτέρ για να συγκεντρώνουν τη βρωμιά σε έναν κάδο ή ένα δοχείο το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί και να αδειάσει στον κάδο απορριμμάτων. Επομένως, δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση λόγω σακούλας.

Παράλληλα, διαθέτουν μεγάλο δοχείο, ώστε να μη χρειάζεται να το αδειάζεις συνέχεια. Συνδυάζεται με ένα εύχρηστο πέλμα απορρόφησης για απόδοση με λιγότερη συντήρηση.

Επιπρόσθετα, το εύκολο σύστημα αφαίρεσης κάδου σου επιτρέπει να τον αδειάσεις εύκολα χωρίς διαρροή σκόνης. Κι όλα αυτά σε συνδυασμό με το φιλτράρισμα 3 επιπέδων με φίλτρο HEPA υψηλής ποιότητας που παγιδεύει το 99.98% των μικρών και λεπτών σωματιδίων και τις καθιστά ιδανικές ακόμα και για άτομα που πάσχουν από αλλεργίες.

 

Υψηλή ισχύς απορρόφησης για να ξεμπερδεύεις μια ώρα αρχύτερα

Οι νέες σκούπες της Rowenta είναι εξοπλισμένες με μοτέρ Digital Force. Αυτό το μοτέρ της Rowenta περιλαμβάνει ισχυρούς και μόνιμους μαγνήτες, εμπνευσμένους από την αυτοκινητοβιομηχανία και τεχνολογία αιχμής που παρέχει υψηλή ισχύ απορρόφησης έως 140 Air Watt. Παγιδεύουν περισσότερη βρωμιά και μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης, πράγμα που σημαίνει ότι αρκεί ένα «πέρασμα» για τέλεια σκουπισμένα χαλιά και δάπεδα.

 

Ευελιξία και εργονομία στο σκούπισμα

Η φορητότητα και η ευελιξία που προσφέρει μία ηλεκτρική σκούπα καθιστά το σκούπισμα ξεκούραστη διαδικασία. Σε αυτό, συμβάλουν η ακτίνα δράσης του καλωδίου και τα ροδάκια που ενσωματώνει μία σκούπα. Οι νέες σκούπες Rowenta όχι μόνο σε καλύπτουν και σε αυτόν τον τομέα, αλλά το πάνε και ένα βήμα παραπέρα! Συγκεκριμένα, συνδυάζουν την απόδοση της ηλεκτρικής σκούπας με κάδο και τα πλεονεκτήματα της ελευθερίας κινήσεων μιας επαναφορτιζόμενης σκούπας stick. Ναι, είναι ασύρματες!

Η αφαιρούμενη μπαταρία εξαφθοροφωσφορικού λιθίου προσφέρει έως 70 λεπτά καθαρισμού υψηλής απόδοσης. Δηλαδή, αρκεί για να καθαρίσεις ένα ολόκληρο σπίτι με μία φόρτιση. Είναι πανάλαφρες και με πανεύκολη ρύθμιση, ενώ με την τεχνολογία Flex φτάνεις και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Ακόμα κι εσύ που θέλεις λεπτομερή καθαρισμό ή υποφέρεις από πόνο στη μέση, οι νέες σκούπες Rowenta είναι η καλύτερη λύση για εύκολο καθαρισμό σε κάθε γωνία του σπιτιού.

 

Καθαρισμός σε όλες τις επιφάνειες και τα δάπεδα με ένα «κλικ»

Μέγιστη απόδοση και βαθύς καθαρισμός παρκέ, δαπέδων με πλακάκι, χαλιών με ευέλικτο πέλμα 180° που προσφέρει πανίσχυρη απορρόφηση και με ενσωματωμένες βούρτσες για να φτάνει σε οροφές ή επιφάνειες με ένα μόνο κλικ.

Καθάρισε χωρίς παρεμβολές για να μπορείς να συζητάς, να βλέπεις τηλεόραση ή να ακούς μουσική. Με αθόρυβο μοτέρ χωρίς ψήκτρες, εξατομικευμένο πέλμα απορρόφησης και τριπλό στρώμα ηχομονωτικού αφρού για πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου έως 69 dB(A) στην ισχυρή λειτουργία.

 

Αλλαγή ρυθμίσεων… on the fly!

Τι σημαίνει αυτό; Οι νέες επαναφορτιζόμενες σκούπες Rowenta παρέχουν ένα διαισθητικό τηλεχειριστήριο για να αλλάζεις εύκολα και γρήγορα τις ρυθμίσεις, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνεις τα επιθυμητά πλήκτρα την ώρα που σκουπίζεις!

Αναμφίβολα λοιπόν, οι νέες προτάσεις της Rowenta είναι δύο πραγματικά αποδοτικές επαναφορτιζόμενες ηλεκτρικές σκούπες που υπόσχονται να διευκολύνουν την καθημερινότητα σου και εξοικονομούν χρήματα. Και ναι, η επόμενη σκούπα σου θα είναι μία Rowenta X-Ô!

Μπορείς να δεις ακόμη