Το Honor MagicWatch 2 είναι ήδη διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά. Λόγω του νεανικού του design που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε χρήστη (λουράκι / watch face) αλλά και της προσιτής τιμής του ξεχώρισε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από την εμφάνισή του στις διεθνείς αγορές.

Οι βασικές ιδιαιτερότητες του Honor MagicWatch 2 είναι η μεγάλη οθόνη του, με ευανάγνωστες ενδείξεις, τύπου AMOLED, μεγέθους 1,39 ιντσών, όπως επίσης και τα 15 διαφορετικά είδη ασκήσεων που υποστηρίζει, κάνοντάς το τον ιδανικό “βοηθό προπόνησης”. Έρχεται με 13 προ-φορτωμένα running courses τα οποία μπορείς να προσαρμόζεις στις εκάστοτε απαιτήσεις σου. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο ισχυρός επεξεργαστής Kirin A1 και με μία μόνο πλήρη φόρτιση, το ρολόι έχει αυτονομία για έως και 14 ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι θα ξεχνάς πότε ήταν η τελευταία φορά που το φόρτισες. Στον ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο των 4GB μπορείς να μεταφέρεις έως και 500 τραγούδια, απολαμβάνοντας μουσική είτε από το ηχείο του smartwatch είτε με ακουστικά  Bluetooth.

 

Οι ευκολίες δεν σταματάνε εδώ μιας και το Honor MagicWatch 2 σου προσφέρει τη δυνατότητα απάντησης κλήσεων, ακόμα και αν το κινητό σου βρίσκεται σε απόσταση 150 μέτρων, κάτι που σίγουρα αυξάνει κατακόρυφα το value for money. Επίσης, το smart watch θα σε συνοδεύει ακόμα και στις εξορμήσεις σου στις παραλίες, όντας πιστοποιημένο για αντοχή σε βάθος νερού έως 50 μέτρα. Ακόμα, παρέχει μια σειρά από λειτουργίες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου όπως μέτρηση οξυγόνου στο αίμα, μέτρηση καρδιακών παλμών, παρακολούθηση ύπνου και στρες, κ.λπ.

Ο σχεδιασμός του Honor MagicWatch 2 είναι τέτοιος που συνδυάζει πολυτέλεια και κομψότητα, οπότε μπορείς να το φοράς σε κάθε περίσταση. Διατίθεται σε τρεις διαφορετικούς χρωματισμούς, Silver, Black και Gold.

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη