Η Apple ανακοίνωσε το νέο πανίσχυρο MacBook Air

Η Apple ανακοίνωσε νέα σειρά MacBook Air. Οι δημοφιλείς υπολογιστές διαθέτουν σύγχρονους επεξεργαστές Intel Ice Lake δέκατης γενιάς, με quad-core Core i7 και ταχύτητες έως και 1,2GHz. Επίσης, μέσω της τεχνολογίας Turbo Boost, η απόδοση της νέας σειράς σχεδόν διπλασιάζεται σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα MacBook Air.

Ο νέος επεξεργαστής γραφικών Intel Iris Plus υπόσχεται μέχρι και 80% αύξηση της απόδοση σε παιχνίδια και επεξεργασία video. Αυτό σημαίνει πως το νέο MacBook Air επεκτείνει σε νέα επίπεδα ποιότητας τη διασκέδαση. Όπως συμβαίνει και με το νέο iPad Pro, o υπολογιστής συνοδεύεται από το εξαιρετικό Magic Keyboard τελευταίας γενιάς.

Αν σε όλα τα παραπάνω προστεθεί η εντυπωσιακή Retina οθόνη, ο αποθηκευτικός χώρος SSD από 256GB έως 2TB, το Apple T2 Security Chip και η ασυναγώνιστη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πως το νέο MacBook Air είναι ο καλύτερος φορητός υπολογιστή της κατηγορίας του.

Το design του είναι επίσης μοναδικό, από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο και διατίθεται σε τρεις χρωματισμούς Silver, Gold ή Space Grey.

Μπορείς να δεις ακόμη