Η Apple ανανέωσε τη σειρά iPad Pro

 

H Apple ανακοίνωσε ένα νέο, ανανεωμένο iPad Pro. Η νέα σειρά των δημοφιλών gadgets έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή A12Z Bionic, που σου προσφέρει όλη την απαραίτητη υπολογιστική ισχύ που χρειάζεσαι. Επιπλέον, διαθέτει τρεις κάμερες, μία ευρυγώνια, μία υπερευρυγώνια, ενώ ο τρίτος αισθητήρας είναι ένα LiDAR Scanner, που μετράει την απόσταση από τα περιβάλλοντα αντικείμενα για ακόμα καλύτερη υποστήριξη χαρακτηριστικών επαυξημένης πραγματικότητας.

Η μεγάλη του υπολογιστική ισχύς το καθιστά πιο ισχυρό ακόμα και από τα περισσότερα laptops που κυκλοφορούν στην αγορά και επιτρέπει σε επαγγελματίες την επεξεργασία βίντεο ανάλυσης 4Κ και μοντέλων 3D. Οι ευκολίες δεν σταματάνε εδώ, μιας και η νέα σειρά είναι εφοδιασμένη με πέντε μικρόφωνα και τέσσερα ηχεία, που απογειώνουν την ακουστική εμπειρία, ταχύτερο WiFi, ταχύτερο LTE για απρόσκοπτη πλοήγηση στο διαδίκτυο και μπαταρία που διαρκεί μέχρι και δέκα ώρες. Το νέο iPad Pro διατίθεται σε δύο εκδόσεις, 11 και 12,9 ιντσών, με επιλογές για αποθηκευτικό χώρο 128GB, 256GB, 512GB και 1TB, σε χρωματισμούς Silver και Space Grey.

Απαραίτητο αξεσουάρ του νέου iPad Pro είναι το Magic Keyboard, που έχει ενσωματωμένο trackpad. Συνδέεται μαγνητικά με το iPad Pro και διαθέτει πλήρες πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό. Φορτίζει μέσω USB-C και αποτελεί την ιδανική λύση για όσους ενδιαφέρονται για ένα ποιοτικό πληκτρολόγιο.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη