Η εφαρμογή Notes και ένα πραγματικό σημειωματάριο συνδυάζονται σε συσκευές iPhone

by Manos Kavvalos

Η Moft λανσάρισε ένα νέο αξεσουάρ τύπου MagSafe που «εξοπλίζει» με ένα πραγματικό σημειωματάριο και στυλό στο πίσω μέρος του iPhone σου. Το νέο “Snap Flow” της εταιρείας μοιάζει με ένα λεπτό μαγνητικό στήριγμα origami, αλλά ανοίγει σαν βιβλίο για να αποκαλύψει μια στοίβα από μικρά χαρτιά και ένα πραγματικά κομψό στυλό που διπλώνει μαγικά σε σχήμα πρίσματος.

Σίγουρα είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι υπάρχει ένα προϊόν το 2024 που επιτρέπει να κρατάτε χειρόγραφες σημειώσεις ενώ χρησιμοποιείτε μια επαναστατική συσκευή όπως το πρόχειρο. Μερικές φορές, το τηλέφωνο και άλλες εφαρμογές μπορεί να στέκονται εμπόδιο στο να καταγράψεις τις σκέψεις σου στην εφαρμογή Notes πριν εξαφανιστούν για πάντα από το μυαλό σου, όμως πλέον έχεις τη δυνατότητα να καταφύγεις στον κλασσικό τρόπο.

Το Snap Flow σου δίνει τη δυνατότητα να αναπληρώνεις το χαρτί που έχεις καταναλώσει, ένα clip ώστε να χρησιμοποιείς ένα κομμάτι χαρτί για να δημιουργείς λίστα εργασιών και κάτι σαν φάκελο όπου μπορείς να αποθηκεύεις τις σημειώσεις τις οποίες θέλεις να χρησιμοποιήσεις αργότερα. Επίσης, υπάρχει και ένα kickstand, είτε για τη συγκράτηση του iPhone ή του σημειωματάριου σε ένα γραφείο, ώστε να ρίχνεις μια γρήγορη ματιά στις σημειώσεις σου.

 

Μπορείς να δεις ακόμη