Η εφαρμογή YouTube της smart TV σου μπορεί πλέον να συγχρονιστεί με το κινητό σου

by Aggeliki Tsoukana

Πόσες φορές σου έχει τύχει να βλέπεις ένα YouTube βίντεο στη smart TV σου και να θες να γράψεις ένα σχόλιο ή να θες να γραφτείς σε ένα κανάλι και να ψάχνεις εκείνη τη στιγμή το smartphone σου, για να το κάνεις, γιατί το να τα κάνεις αυτά από το interface της τηλεόρασης είναι μπελάς; Και πίστεψέ μας, δεν είσαι ο μόνος. Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας το 80% των χρηστών όταν βλέπουν ένα YouTube βίντεο στην τηλεόρασή τους, χρησιμοποιούν ταυτόχρονα και κάποια άλλη συσκευή (smartphone, tablet, laptop) για να αλληλεπιδράσουν με το εν λόγω βίντεο.

Για να κάνει τη ζωή όλων μας πιο εύκολη, το YouTube προσφέρει πλέον ένα καινούργιο χαρακτηριστικό που σου επιτρέπει να συγχρονίσεις την εφαρμογή της τηλεόρασής σου με εκείνη του smartphone σου. Αφού ανοίξεις λοιπόν ένα βίντεο στην τηλεόραση, μπορείς στη συνέχεια να πιάσεις το smartphone σου και να πατήσεις πάνω στο κουμπί Connect στο pop-up μήνυμα που θα εμφανιστεί (με την προϋπόθεση να είσαι logged in και στις δύο συσκευές με τον ίδιο λογαριασμό), ώστε οι δύο εφαρμογές να συγχρονιστούν.

 

 

Mε αυτό τον τρόπο μπορείς πλέον να απολαύσεις το βίντεο στη μεγάλη εικόνα της τηλεόρασής σου και να γραφτείς σε ένα κανάλι, να γράψεις κάποιο σχόλιο να συμμετέχεις στο live chat, να στείλεις κάποιο Super Chat, χωρίς να ταλαιπωρείσαι. Φυσικά, αυτή η δυνατότητα ανοίγει τον δρόμο στο YouTube για να ενσωματώσει στην πορεία και άλλες λειτουργίες που σου έχουμε γράψει στο παρελθόν ότι ενδιαφέρεται, όπως εκείνη των απευθείας αγορών.

Βέβαια, όπως όλα τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας, έτσι και αυτό θα γίνει σταδιακά διαθέσιμο μέσω updates σε συμβατές τηλεοράσεις οπότε σε περίπτωση που δεν μπορείς να αξιοποιήσεις την εν λόγω δυνατότητα τη στιγμή που θα διαβάζεις αυτές τις γραμμές, κάνε υπομονή μέχρι να έρθει η αναβάθμιση και σε σένα.

Μπορείς να δεις ακόμη