Η ημέρα επιβάλλει αγκαλιές και ταινίες στην καλύτερη «ανάλυση»

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Η ημέρα των ερωτευμένων πλησιάζει και εσύ αναρωτιέσαι διαρκώς πως θα την αξιοποιήσεις με το ταίρι σου. Η αλήθεια είναι πως o ψυχρός καιρός σε κάνει να θέλεις να μείνεις στο σπίτι αγκαλιά με την καλύτερη παρέα.

Μουσική, φαγητό, ζεστή ατμόσφαιρα, γλυκά… όμως τι μπορεί να κάνει αυτή την ημέρα να κλείσει με τον πιο ωραίο τρόπο; Η αγαπημένη σας ταινία! Τα περισσότερα ζευγάρια έχουν είτε ένα τραγούδι είτε μια ταινία που τα εκφράζει, κάτι σαν «inside secret». Αν ανήκετε λοιπόν στη δεύτερη κατηγορία και είστε λάτρεις των ταινιών, μην χάσετε την ευκαιρία.

Δεν είναι απαραίτητο να είναι ρομαντική λόγω της ημέρας, αφού τα γούστα όλων δεν είναι ίδια. Εφοδιάσου λοιπόν με γλυκά, κρασί, βάλε την αγαπημένη σας ταινία να παίζει και απολαύστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Όταν όμως αυτό που απολαμβάνεις σου δίνεται στην καλύτερη ποιότητα, τότε η εμπειρία γίνεται μοναδική. Απολαύστε λοιπόν την «ταινία σας» σε μια smart τηλεόραση που υπόσχεται υψηλή ανάλυση, τέλεια γραφικά, σύστημα LED για απόλυτα φυσική εικόνα και άψογη σύνδεση στο internet.

 

 

Επιλογή της κατάλληλης τηλεόρασης

 Όταν φτάνει εκείνη η ώρα να διαλέξεις την κατάλληλη τηλεόραση, δεδομένου πως οι επιλογές σου είναι αμέτρητες, είναι λογικό να μπερδεύεσαι. Σκέψου για αρχή ποιες λειτουργίες σε εξυπηρετούν και μπορούν να «κουμπώσουν» τέλεια πάνω στις ανάγκες σου.

Εκτός από το ταίρι σου τι άλλο θα ήθελες να χαζεύεις την ημέρα των ερωτευμένων; Μήπως μια νέα τηλεόραση εξαιρετικά λεπτή στον σχεδιασμό της, με σταθερή σύνδεση και ικανή να σου προσφέρει την τέλεια οπτικοακουστική εμπειρία; Αν είσαι σινεφίλ αλλά σου αρέσει και η ζεστασιά που σπιτιού τότε μια έξυπνη τηλεόραση μπορεί να σε σώσει. Αρίθμησε τις λειτουργίες που ζητάς και έπειτα ξεκίνα την αναζήτηση. Η τεχνολογία διαρκώς εξελίσσεται και ανεβάζει τον πήχη όλο και πιο ψηλά. Εσύ θα αντισταθείς; Επίλεξε μια 4Κ τηλεόραση και άλλαξε ριζικά την οπτικοακουστική σου εμπειρία στο σαλόνι ή στο δωμάτιο σου.

Τα γραφικά που διαθέτουν οι τηλεοράσεις νέας τεχνολογίας σε συνδυασμό με την τεχνολογία LED είναι ικανά να σε μεταφέρουν… στο σινεμά. Μην αρκεστείς σε τίποτα λιγότερο από την υποστήριξη Dolby Vision και Dolby Atmos που θα σου προσφέρουν μια απόλυτα ρεαλιστική εικόνα. Η λειτουργία HDR10+ που διαθέτουν οι 4Κ UHD τηλεοράσεις θα κάνουν την εμπειρία σου ακόμη πιο ευχάριστη και ρεαλιστική.

Μπορεί να έχεις επιλέξει να περάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο σπίτι, αλλά με τέτοιες παροχές ίσως νομίζεις και εσύ πως αντί για το σαλόνι σου βρίσκεσαι σε μια κινηματογραφική αίθουσα. Στην προκειμένη περίπτωση όμως η πρώτη επιλογή, αυτή του σαλονιού είναι και η καλύτερη.

 

 

Netflix, YouTube και η ημέρα των ερωτευμένων είναι γεγονός

Αναζητείς την καλύτερη ταινία για να την απολαύσεις με το ταίρι σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Αφού εξασφάλισες την καλύτερη τηλεόραση, με άψογη σύνδεση στο Internet και τέλεια γραφικά ήρθε η ώρα να επιλέξεις τι θα δείτε. Κάνε τη σωστή επιλογή συνδρομής στο Netflix και επωφελήσου από τις δυνατότητες που σου δίνονται. Όλες οι Smart TV διαθέτουν ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή HEVC προσφέροντας σου έτσι πιο υψηλή απόδοση.

Μέχρι να έρθει η ώρα της ταινίας, απολαύστε στο YouTube τα αγαπημένα σας τραγούδια παρέα με ένα παγωμένο ποτήρι κρασί. Η πιο ερωτική ημέρα του χρόνου έχει φτάσει, εσύ έχεις εξασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία και το μόνο που μένει είναι να το απολαύσεις. Υψηλή ανάλυση, σοκολάτες, την αγαπημένη σου παρέα και… ready!

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: Smart TV.

 

Μπορείς να δεις ακόμη