Μήπως γιορτάζεις την αγάπη για τον εαυτό σου; Δώρα από σένα για…σένα

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Σε αυτή τη ζωή δεν είναι όλοι «in love», είτε από επιλογή είτε επειδή δεν έχει βρεθεί ακόμη το άλλο τους μισό. Μην ξεχνάς όμως ότι η αγάπη για τον εαυτό σου είναι η πιο σημαντική. Το λεγόμενο «selflove» είναι ψηλά στις προτιμήσεις πολλών φανατικών singles. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου λοιπόν σε βρίσκει χωρίς ταίρι αλλά εσύ το απολαμβάνεις. Τι καλύτερο από το να κακομάθεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου; Μια ολόκληρη ημέρα δική σου, για καλό φαγητό, μια βόλτα, προσωπική περιποίηση αλλά και κάποιο μικρό δώρο. Έψαχνες αφορμή να κάνεις στον εαυτό σου δώρο εκείνο το smartwatch που σου αρέσει; Να τη λοιπόν, μόλις βρέθηκε μπροστά σου. Κάνε σε εσένα το δώρο που θέλεις και ευχαριστήσου το όσο ποτέ άλλοτε. Ξεκίνα να αγαπάς το σώμα σου λίγο παραπάνω βάζοντας στο καθημερινό σου πρόγραμμα τη γυμναστική, με έναν διάδρομο, ένα ελλειπτικό μηχάνημα ή ένα ποδήλατο με τον πιο εύκολο τρόπο. Και τέλος, εξοπλίσου με μια έξυπνη ζυγαριά ώστε να παρακολουθείς τα θετικά αποτελέσματα της προσπάθειάς σου μέσα από το smartphone σου.

 

 

Κάνε τη γυμναστική μέρος της καθημερινότητας σου

Η αγάπη για τον εαυτό σου πρέπει να συνδυάζεται και με την κατάλληλη προσοχή. Μήπως το τελευταίο διάστημα έχεις αμελήσει τη φροντίδα του σώματος σου; Λίγο η δουλειά, λίγο οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας ίσως ξεχνάς να γυμναστείς.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να γίνει μια καλή αφορμή για να ερωτευτείς ξανά ή λίγο παραπάνω τον εαυτό σου! Επίλεξε ένα στατικό ποδήλατο για μια αξεπέραστη εμπειρία γυμναστικής. Τα σύγχρονα στατικά ποδήλατα διαθέτουν εργονομικό σχεδιασμό ενώ ταυτόχρονα είναι εξοπλισμένα με προεπιλεγμένα προγράμματα που τα παρακολουθείς από το κινητό σου μέσω Bluetooth.

Περιλαμβάνουν επίπεδα, από μηδενική αντίσταση για cardio έως και βαριά, για αντοχή. Μπορούν να μετρήσουν τους σφυγμούς της καρδιάς, προσφέρουν άνεση κατά τη διάρκεια της γυμναστικής ενώ ταυτόχρονα μέσω των ρυθμίσεων που διαθέτουν σου υποδεικνύουν τη σωστή στάση σώματος που πρέπει να έχεις.

Προτιμάς την πιο έντονη γυμναστική; Τότε μάλλον ένας ηλεκτρικός διάδρομος θα σου προσφέρει την καλύτερη προπόνηση στο σπίτι. Οι ηλεκτρικοί διάδρομοι διαθέτουν εξαιρετικά ανθεκτικό μοτέρ, η επιφάνεια τρεξίματος είναι άνετη ενώ το σύστημα κραδασμών που ‘‘φορούν’’ συμβάλλει στην προπόνηση χωρίς περιορισμούς. Διαθέτουν οθόνη που σου εμφανίζει τον χρόνο, την απόσταση, τις θερμίδες, την ταχύτητα, τους παλμούς αλλά και το λίπος που καις.

Όπως αντιλαμβάνεσαι δεν θα μπορούσες να κάνεις καλύτερο δώρο στον οργανισμό σου και στον εαυτό σου από ένα όργανο γυμναστικής. Το σώμα σου ζητάει την απαραίτητη προσοχή και αυτή η ημέρα είναι μια καλή αφορμή να του τη δώσεις.

 

 

Το smartwatch που θέλεις, τώρα μπορεί να γίνει δικό σου

Η υγεία και η ευεξία ενός οργανισμού είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να φροντίζει ένας άνθρωπος. Αυτή τη χρονιά δώσε λίγη περισσότερη βάση στα δικά σου «θέλω» και κάνε μια έξυπνη κίνηση.

Τα smartwatch έχουν λύσει τα χέρια όλων όσων τα δοκίμασαν. Κατάλληλα για μέτρηση σφυγμού, βημάτων, υπενθυμίσεις αλλά και βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Αυτόματα αποκτάς όλες σου τις ειδοποιήσεις σε ένα κινητό καρπού. Συμβάλλει στην πνευματική και σωματική υγεία ενώ ταυτόχρονα σε βοηθάει στην καλύτερη διαχείριση του χρόνου σου, ώστε να σου μένουν περισσότερες στιγμές ξεγνοιασιάς.

Όλα τα σύγχρονα μοντέλα διαθέτουν λειτουργίες που σε ωθούν ώστε να γίνεις πιο δραστήριος ώστε η ρουτίνα σου να γίνεται πιο ευχάριστη.

Τα smartwatch μπορούν να αποτελέσουν την καλύτερη παρέα κατά την καθημερινή σου άθληση καθώς διαθέτουν προγράμματα γυμναστικής που μπορείς να παρακολουθήσεις. Οι επιλογές σου είναι αρκετές όπως για παράδειγμα τα Apple Watch Series, τα Samsung Galaxy, τα Xiaomi, τα Amazfit, τα Huawei Watch και πολλά άλλα. Ένα smartwatch είναι ικανό να σε βοηθήσει ώστε να αυξήσεις τις επιδόσεις σου στην άθληση αλλά και να εκτελέσεις σωστά τις ασκήσεις σου. Μάλιστα, τα smartwatch της Apple έχουν την τεχνολογία EKG στον καρπό. Διαθέτουν ηλεκτρόδια που μετρούν τα σήματα της καρδιάς και τοποθετώντας το δάχτυλο σου στο Digital Grown σε ειδοποιεί για τους παλμούς σου. Τα δεδομένα μπορούν να αποθηκευτούν και μετά να τα μοιραστείς με τον γιατρό σου.

 

 

Βάλε στη ζωή σου μια έξυπνη ζυγαριά

Εκ πρώτης όψεως η ιδέα να κάνεις στον εαυτό σου δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μια ζυγαριά είναι λίγο ιδιαίτερη αλλά αν το σκεφτείς καλύτερα μόνο θετικά μπορεί να σου προσφέρει. Η έξυπνη ζυγαριά δεν μετρά απλά το βάρος σου, αποτελεί έναν καλό φίλο και σύμμαχο στην προσπάθεια διατήρησης ενός υγιούς σώματος. Οι ζυγαριές αυτές συνδέονται μέσω Bluetooth με το smartphone σου και στέλνουν εκεί όλα τα δεδομένα ώστε να τα αναλύσεις αργότερα.

Συμβάλλουν ώστε να χάσεις ή να πάρεις βάρος ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού σου. Μια σύγχρονη ζυγαριά μπορεί να μετρήσει τον δείκτη μάζας σώματος, το λίπος, το νερό, την οστική και μυϊκή μάζα βοηθώντας σε έτσι να θέσεις νέους στόχους και να βελτιώσεις σημεία που ίσως υστερείς. Μπορεί να φανεί χρήσιμη σε όλη την οικογένεια με πολλούς τρόπους. Μπορείς ακόμη να τη συνδέσεις με το smartwatch σου και να κάνεις την εμπειρία σου ακόμη πιο ολοκληρωμένη.

 

Άγιος Βαλεντίνος με περισσότερο selflove

Η αγάπη για τον εαυτό μας πρέπει πάντα να κυριαρχεί στο θεμιτό επίπεδο. Η ημέρα των ερωτευμένων δεν χρειάζεται ταίρι για να εορταστεί. Αγάπησε τον εαυτό σου και κάνε το καλύτερο δυνατό για την υγεία, την ευεξία, την ποιοτική άσκηση και την ποιότητα της ζωής σου. Γυμνάσου, φάε σωστά, φρόντισε για την καλύτερη υγεία σου.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: smartwatch, smartphone, έξυπνη ζυγαριά.

Μπορείς να δεις ακόμη