Η Ρένα μας εξηγεί πώς αλλάζει η εμπειρία θέασης για αθλητικά γεγονότα με μία 4Κ TV

by K-Admin 1

 

 

Από τη Ρένα Μηναρετζόγλου


 

Η Ρένα, εκτός από αθλητικογράφος, είναι και φίλαθλος. Λατρεύει κυρίως το ποδόσφαιρο, αλλά της αρέσει να παρακολουθεί σχεδόν κάθε αθλητικό γεγονός στην τηλεόρασή της.

Αυτό που την ενοχλούσε περισσότερο μέχρι πρότινος ήταν ότι, όταν συντόνιζε τον δέκτη της για να παρακολουθήσει ένα αθλητικό γεγονός, δεν μπορούσε να ξεχωρίσει τους αθλητές, δεν είχε τη δυνατότητα να βλέπει την μπάλα όταν αυτή περνά από φωτεινές σε πιο σκοτεινές περιοχές του γηπέδου, καθώς και το γεγονός ότι η οθόνη ήταν πολύ μικρή. Γι’ αυτό και έκανε το μεγάλο βήμα. Αναβάθμισε την τηλεόρασή της με μία 4Κ ΤV τελευταίας «γενιάς».

Μάλιστα, φρόντισε να επιλέξει μεγάλο πάνελ 65 ιντσών, και τώρα μπορεί να παρακολουθεί τα αγαπημένα της αθλήματα, αθλητικές διοργανώσεις και όλα τα highlights με εκπληκτική λεπτομέρεια. Δεν προβληματίστηκε καθόλου με τον διαθέσιμο χώρο στο σαλόνι, αφού η καινούργια της τηλεόραση έχει τόσο κομψό design, που μοιάζει με έργο τέχνης. Όσο για την απόσταση θέασης, δεν μπορούσε να πιστέψει το πώς έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Πλέον μπορεί να έχει μεγαλύτερη τηλεόραση σε μικρότερη απόσταση θέασης και η οθόνη αποδίδει το βέλτιστο αποτέλεσμα εικόνας.

 

 

Διαπίστωσε από πρώτο χέρι το πόσο εκπληκτικό είναι να μπορεί κανείς να παρακολουθεί όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του φετινού Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα, και όλοι να απολαμβάνουν εξίσου εκπληκτική εικόνα με φωτεινά χρώματα όπου κι αν κάθονται.

Μας εκμυστηρευτικέ ότι τώρα προσπαθεί να πείσει φίλους και γνωστούς να αναβαθμίσουν κι εκείνοι την τηλεόρασή τους. Δεν ξέρουν τι χάνουν!

Μπορείς να δεις ακόμη