Η THQ Nordic παρουσίασε τις προσεχείς κυκλοφορίες της

by Manos Kavvalos

Ως κύμα δροσιάς μέσα στο καλοκαίρι χαρακτηρίζεται η παρουσίαση της THQ Nordic. Η εταιρεία μας έδωσε την ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση από το τι έρχεται το επόμενο διάστημα και παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει για την δική σου καλύτερη ενημέρωση, τα πιο σημαντικά από όσα ανακοινώθηκαν.

 

Gothic Remake

Η THQ Nordic και η Alkimia Interactive αποκάλυψαν ένα νέο trailer για το Gothic Remake στο πλαίσιο του THQ Nordic Digital Showcase 2024.

Φυλακισμένοι, ετοιμαστείτε να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με την πραγματικότητα και να αποδεχτείτε τη μοίρα σας. Νιώστε σαν το σπίτι σας στο Valley of Mines, ένα μέρος γεμάτο κινδύνους, εγκλήματα και απληστία. Θα παραμείνετε εδώ για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στο Gothic Remake, θα βρεθείς παρά τη θέλησή σου σε μια αποικία, μια τεράστια υπαίθρια φυλακή χωρίς καμία πιθανότητα διαφυγής. Οι παραστρατισμένοι ή μοναχικοί θα ζήσουν για πολύ εδώ, γι’ αυτό ενημερώσου για τα τρία διαφορετικά στρατόπεδα της κοιλάδας και γίνε μέλος σε ένα από αυτά αν θέλεις να επιβιώσεις.

Ο κόσμος είναι ζωντανός και θα βιώσεις μια από τις πλέον καθηλωτικές ατμόσφαιρες που έχει υπάρξει ποτέ σε video game. Θα μάθεις τον τρόπο με τον οποίο οι επιλογές σου επηρεάζουν την ιστορία και ακόμη και ολόκληρη τη μοίρα της αποικίας.

Καλώς ήρθες στον κόσμο του Gothic. Καλώς ήρθες στην αποικία.

Το Gothic Remake βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam).

 

 

Disney Epic Mickey: Rebrushed

Ένα νέο trailer για το Disney Epic Mickey: Rebrushed παρουσίασαν η THQ Nordic και η developer Purple Lamp Studios, το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις στη συνέχεια.

Σου θυμίζουμε ότι, το Disney Epic Mickey: Rebrushed είναι προγραμματισμένο να λανσαριστεί στις 24 Σεπτεμβρίου 2024, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

 

 

Titan Quest II

Ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι του THQ Nordic Digital Showcase 2024 ήταν το Titan Quest II, με την ομάδα ανάπτυξης της Grimlore Games να αποκαλύπτει ένα νέο trailer.

Θα επιστρέψεις στο κλασικό σκηνικό του Titan Quest, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη μυθολογία και θα παλέψεις με νύχια και με δόντια ενάντια σε θρυλικά τέρατα σε αυτό το γεμάτο δράση RPG, καθώς ταξιδεύεις σε μια φανταστική εκδοχή της αρχαίας Ελλάδας.

Η Νέμεσις, η θεά της εκδίκησης, είναι εκτός ελέγχου. Διαλύει τον ιστό της Μοίρας και τιμωρεί όλους όσους της εναντιώνονται. Πάρε το όπλο σου και ετοιμάσουν να δώσεις επικές μάχες δίπλα στους Θεούς για να αλλάξεις τη μοίρα του κόσμου στο Titan Quest II.

Το Titan Quest II θα κυκλοφορήσει, άγνωστο προς το παρόν πότε, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam).

 

 

Wreckfest 2

Η THQ Nordic και η Bugbear Entertainment ανακοίνωσαν το Wreckfest 2 για PlayStation 5, Xbox Series Χ, Xbox Series S και PC (Steam). Μένει να μάθουμε το πότε θα κυκλοφορήσει.

Ετοιμάσου να αναρριχηθείς στον θρόνο του full-contact racing σπάζοντας τους κανόνες- και οτιδήποτε άλλο- στον δρόμο σου για τη νίκη. Η ομάδα ανάπτυξης της Bugbear τα έδωσε όλα, δημιουργώντας από τη αρχή τους μηχανισμούς προσομοίωσης, που πλέον βρίσκονται πολύ κοντά στην πραγματικότητα, εκμεταλλευόμενη τις δυνατότητες του σύγχρονου hardware. Στο Wreckfest 2 οι συγκρούσεις είναι ακόμα πιο ρεαλιστικές και υπάρχει ένα νέο σύστημα ζημιάς, με πιο αληθοφανείς προσομοιώσεις των τρακαρισμάτων και πολλά άλλα νέα στοιχεία.

Ετοιμάσου για ό,τι καλύτερο έχεις παίξεις σε video games με αυτοκίνητα που διαλύονται, ζώντας επικές στιγμές και χάος, όλα με τον μοναδικό χειρισμό που προσφέρει το Wreckfest.

Οι καταστροφές περιμένουν στην απόλυτη παιδική χαρά της οδήγησης.

 

 

Darksiders

Το επόμενο παιχνίδι της σειράς Darksiders βρίσκεται ήδη σε διαδικασία ανάπτυξης, όπως ανακοίνωσαν η THQ Nordic και η developer Gunfire Games.

«Ετοιμάσου για μια ακόμα περιπέτεια. Στο σημείο αυτό θα αποκαλύψουμε κάτι επιπλέον για την ιστορία; Όχι».

Για την ώρα, δεν υπάρχει κάποια άλλη πληροφορία για τον τίτλο και δεν αποκλείεται να μάθουμε περισσότερα στη Gamescom 2024.  Έχουμε όμως το πρώτο teaser trailer και έχεις την ευκαιρία να το παρακολουθήσεις στη συνέχεια.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC. 

Έλα στην πιο KMING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη