IFA 2016: H Alcatel παρουσιάζει τη νέα γενιά από wearables με την επωνυμία MOVE!

by K Admin

 

MOVETIME-WiFi-Watch1

 

Η Alcatel επιχειρεί να ισχυροποιήσει την παρουσία της στην διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά των wearables, για αυτό και επέλεξε την μεγάλη “γιορτή” της τεχνολογίας IFA 2016 για να παρουσιάσει για πρώτη φορά στο κοινό τη νέα οικογένεια προϊόντων της. Τα wearables της οικογένειας MOVE διαθέτουν μία πιο lifestyle προσέγγιση, ωστόσο απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, προσφέροντας μοναδικές λύσεις στην καθημερινότητα σου με ασφάλεια, design, λειτουργικότητα, αλλά και έμφαση στο fitness και την εύκολη επικοινωνία σου.

 

Moveband

Moveband

 

Το MOVEBAND είναι το πρώτο active bracelet της Alcatel που, χρησιμοποιώντας μία ειδική εφαρμογή, σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις τη φυσική σου δραστηριότητα και άσκηση (απόσταση που διανύεται, παλμούς, χρόνο, θερμίδες) όπως επίσης και τα μοτίβα του ύπνου σου. Διαθέτει trendy design σε φωτεινά χρώματα και χρόνο φόρτισης λιγότερο απο 2 ώρες, ενώ θα πωλείται σε πακέτο με κινητά της Alcatel.

 

Movetime Wi-Fi Watch

Movetime Wi-Fi Watch

 

Το MOVETIME Wi-Fi Watch είναι ένας ιδανικός σύντροφος στην καθημερινότητα κάθε πολυάσχολου ατόμου. Σου επιτρέπει να διεκπεραιώνεις κλήσεις από την οθόνη του smartwatch σου, ενώ διαθέτει δυνατότητα notifications για e-mails, SMS και reminders.

Παρακολουθεί τη δραστηριότητά του χρήστη του όπως και το BAND, διαθέτοντας και ειδική εφαρμογή, ενώ υποστηρίζει ένα καινοτόμο gesture control system που που επιτρέπει να το ελέγχεις με απλές κινήσεις.

 

Movetrack

Movetrack

 

Το MOVETRACK είναι ένα portable GPS tracker 33 γραμμαρίων που μπορεί να χωρέσει παντού ακόμη και στη βαλίτσα ή τα κλειδιά του (ή ακόμη και στο κολάρο του κατοικιδίου σας) προσφέροντας 4 μέρες αναμονής. Με τη βοήθεια της ειδικής Virtual Fence εφαρμογής, οι χρήστες λαμβάνουν ειδοποιήσεις όταν ένα αντικείμενο μπει ή βγει από ένα προ-προγραμματισμένο safe zone, έτσι η πιθανότητα να το χάσουν πρακτικά μηδενίζεται.

 

MOVE-TrackTalk

 

Tέλος, το MOVE Track&Talk αποτελεί το ιδανικό wearable για την ασφάλεια των παιδιών. Μπορεί να αποθηκεύσει 5 speed-dial numbers και 10 pre-set contacts  για περίπτωση ανάγκης. Με συνδυασμό GPS, GSM και WiFi μπορεί να επιτρέψει σε έναν γονέα να εντοπίσει το παιδί του σε 90 δευτερόλεπτα, ενώ η μπαταρία του διαρκεί για 4 μέρες.

 

Η σειρά MOVE θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο από τα τέλη Σεπτεμβρίου.

 

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη