IFA 2016: H Hyperfresh τεχνολογία στο επίκεντρο των high-tech ψυγείων της Siemens!

by K Admin

 

SIemens Hyperfresh 4

 

H Siemens είναι μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις στον χώρο των λευκών οικιακών συσκευών, καθώς οι συσκευές της διακρίνονται για τα την υψηλή αξιοπιστία, την premium αισθητική και τις ανεπτυγμένες high-tech λειτουργίες. Ειδικότερα στην αγορά των ψυγείων η Siemens έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό όνομα, αποτελώντας μία από τις top κατασκευάστριες εταιρείες.

 

Siemens Hyperfresh 2

 

Δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη του συστήματος Hyperfresh, το οποίο αποτελεί ένα εξελιγμένο σύστημα που βοηθάει στην καλύτερη διατήρηση των τροφίμων , τα τελευταία ψυγεία της Siemens αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.  Ένα από τα μοντέλα που παρουσιάστηκε στην IFA 2016 και που ξεχώρισε ήταν και ο ψυγειοκαταψύκτης KG56FPI40 με τις διαστάσεις που εντυπωσιάζουν. Έχει χωρητικότητα θαλάμων συντήρησης 375 λίτρων, μία από τις μεγαλύτερες που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά, ενώ και η χωρητικότητα θαλάμων κατάψυξης με 105 λίτρα δεν πάει πίσω. Η ενεργειακή κλάση είναι A+++ κάτι που σημαίνει μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.

 

Siemens Hyperfresh 3

 

H απόδοση καταψύκτη (καθαρή) είναι 16 κιλά ανά 24 ώρες, από τις πλέον εντυπωσιακές στην κατηγορία του, ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς με την ψύξη. Επίσης διαθέτει MultiAirflow-system, φυσικά noFrost τεχνολογία για ποτέ πια απόψυξη, ενώ η θερμοκρασία στο συρτάρι hyperFresh 0°C είναι χαμηλότερη απ’ ό,τι στον υπόλοιπο χώρο του ψυγείου, έτσι ώστε το κρέας και τα ψάρια να διατηρούνται φρέσκα έως και για διπλάσιο χρονικό διάστημα.

 

Siemens Hyperfresh 5

Μπορείς να δεις ακόμη