IFA 2016: Με το πλυντήριο Washing Machine with TED, το πλύσιμο των ρούχων αποκτάει φουτουριστική διάθεση!

by K Admin

 

hoover-2

H Candy και η Hoover είχανε μία ιδιαίτερα ξεχωριστή παρουσία στην IFA 2016, καθώς παρουσίασαν πολλές λευκές συσκευές που έμοιαζαν να είναι βγαλμένες από το μέλλον. Έτσι λοιπόν μετά τον έξυπνο φούρνο της Candy, μία συσκευή που τράβηξε τα βλέμματα πάνω της ήταν το πλυντήριο Washing Machine with TED που η εταιρία το διαφημίζει ως το πιο έξυπνο πλυντήριο της αγοράς!

 

ted

 

Με την ξεχωριστή πρόταση της Hoover, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το ποιο είναι το πιο σωστό πρόγραμμα για να χρησιμοποιήσεις με κάθε ύφασμα και να κοιτάς με τις ώρες με αμηχανία τις ετικέτες των ρούχων σου. Η Hoover έχει πατεντάρει μία “επαναστατική” τεχνολογία που σου επιτρέπει να αναγνωρίσεις τον τύπο του υφάσματος που έχεις για πλύσιμο, δίνοντας σου τις απαραίτητες συμβουλές για το ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για πλύση χωρίς τον κίνδυνο να καταστρέψεις ένα αγαπημένο ρούχο. Ονομάζεται TED (Textile Expert Detector) και πρόκειται για μία συσκευή που συνοδεύει το πλυντήριο. Εσύ απλώς το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την πλησιάζεις στο ρούχο σου και στη συνέχεια να λαμβάνεις την ειδοποίηση μέσω της ειδικής εφαρμογής για το καλύτερο πρόγραμμα πλύσης.

 

app0app

 

 

Συνδέεται μέσω Wi-Fi και μπορείς να το ελέγξεις από οπουδήποτε με τη βοήθεια της εξειδικευμένης Hoover Wizard εφαρμογής και του Hoover One-Fi Extra technology system.

Διαθέτει ωστόσο και μία TFT οθόνη 5,5 ιντσών για ακόμη πιο καινοτόμο look. Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για μία γοητευτική πρόταση που κλέβει τις εντυπώσεις με την αισθητική της πέρα από την υψηλή τεχνολογία!

 

hooverΨανδυ

Μπορείς να δεις ακόμη