IFA 2016: Μαγική ακουστική εμπειρία μέσα από τη νέα premium σειρά: Sony Signature!  

by K Admin

 

Sony Signature Series (8)

 

H Sony έχει δημιουργήσει την δική της παράδοση στα προϊόντα ήχου και στην IFA 2016, απέδειξε για μία ακόμη φορά τους  λόγους που θεωρείται από τις top κατασκευάστριες εταιρείες στην συγκεκριμένη αγορά. Γιορτάζοντας μάλιστα και τα 70 χρόνια λειτουργίας της, η γνωστή ιαπωνική εταιρεία κέρδισε την προσοχή των επισκεπτών στο booth της με την παρουσίαση της premium σειράς προϊόντων ήχου, ονόματι Signature, η οποία περιλαμβάνει ένα Walkman, ένα σετ ακουστικών και ένα amplifier.

 

Sony Signature Series (3)

 

Το επίχρυσο Walkman (NW-WM1Z και NW-WM1A) είναι κατασκευασμένο από μια μεγάλη πλάκα χαλκού, ζυγίζει σχεδόν… μισό κιλό, έχει 256GB αποθηκευτικού χώρου, τρέχει Android και αποτελείται από τα ποιοτικότερα υλικά που θα μπορούσε να έχει ένα φορητό media player!  Το συνδέσαμε στον Sony TA-ZH1ES που συνδυάζει ένα ψηφιακό S-Master HX και ένα αναλογικό ενισχυτή και υποστηρίζει σχεδόν όλα τα Hi-res audio formats της αγοράς, ενώ στην “έξοδο” του ήχου τοποθετήσαμε τα MDR-Z1R ακουστικά, με 70άρια magnesium dome drivers, επίχρυσο βύσμα 4,4mm (αντί του κλασικού 3,5mm) και stranded καλώδιο για απόλυτη αντοχή και μηδενικές απώλειες.

 

Sony Signature Series (5)

 

Η ακουστική εμπειρία ήταν απλά μαγική, αναμενόμενο με τρία τόσο premium προϊόντα, με τα οποία η Sony έκανε μια μικρή επίδειξη κύρους και δυνάμεων στην IFA 2016.

 

Sony Signature Series (4)

 

Μπορείς να δεις ακόμη