Φούρνος που… σκέφτεται; H Candy και η Hoover έκαναν το (τεχνολογικό) θαύμα τους στην IFA 2016!

by K Admin

 

candy-oven

 

H Candy σε συνεργασία με την Hoover μας έδωσαν στο booth τους στην IFA, μία γεύση από το… “αύριο” των λευκών συσκευών, καθώς δημιούργησαν τον έξυπνο φούρνο WTC (Watching, Touching, Cooking oven) που σίγουρα φέρνει μία γεύση από το μέλλον στο σήμερα, ξεκινώντας μία νέα εποχή για την κουζίνα σου που θα μπορεί πλέον να κινηθεί σε τρεις άξονες έχοντας προϊόντα που συνδυάζουν design, έξυπνες λύσεις και καινοτομία.

candy-oven-2

 

Η πόρτα του αποτελεί ουσιαστικά ένα συνολικό σύστημα ελέγχου για το φούρνο, ένα πάνελ αφής 19 ιντσών που σου επιτρέπει να ελέγχεις όλες τις λειτουργίες, να επιβλέπεις όλη τη διαδικασία του μαγειρέματος, να βλέπεις pre-loaded συνταγές σε video, να παρακολουθείς μέσω της κάμερας το εσωτερικό του φούρνου σας και πολλά περισσότερα.  Και δε σταματάει εδώ, καθώς μπορεί να συνδεθεί και με smartphone ή tablet και να ελεγχθεί και από εκεί. Όπως μάλιστα σημειώνει η Candy, ακόμη και άτομα που δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένα με την τεχνολογία μπορούν εύκολα να λειτουργήσουν αυτό τον smart oven που ετοιμάζει η εταιρεία.

Candy-WTC-Watching-Touching-Cooking-e1461513780199

Το προϊόν αναπτύσσεται και κατασκευάζεται εξολοκλήρου στα R&D labs του Candy Group και θα παραχθεί στα τέλη του 2016, ενώ θα είναι διαθέσιμο στις ευρωπαϊκές αγορές από τις αρχές του 2017. Είναι βέβαια το κορυφαίο του simply-Fi range της Candy, μίας σειράς που μέσω Wi-Fi σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε όλες τις συσκευές σας από απόσταση με ένα και μόνο app και εδώ και καιρό μας έχει φέρει η Candy στην αγορά.

 

Παρακολούθησε το video και είναι βέβαιο ότι δεν έχει ξαναδεί πιο έξυπνο… φούρνο!

 

Μπορείς να δεις ακόμη