IFA 2017: Samsung Galaxy Note8

by K-Admin 1

 

Την πρώτη του εμφάνιση σε Ευρωπαϊκό έδαφος έκανε το Galaxy Note8 της Samsung, το οποίο όπως περιμέναμε διατηρεί το business-oriented σχεδιασμό και βεβαίως ο χρήστης του μπορεί να επωφεληθεί από το S Pen και το ειδικά ανεπτυγμένο λογισμικό για χειρόγραφες σημειώσεις, για επισημάνσεις κ.ά. κάτι που σίγουρα δεν θα υπάρξει στο επόμενο Samsung Galaxy S9.

 

 

Η συσκευή που μοιάζει αρκετά εμφανισιακά με την τελευταία σειρά Galaxy S ενσωματώνει οθόνη τύπου Infinity Display (Super AMOLED) με ελάχιστα περιθώρια και ανάλυση 1440 x 2960 pixels που προσφέρει εκπληκτικά επίπεδα αντίθεσης και υποστηρίζει HDR10. Όπως επίσης συμβαίνει και με τα Galaxy S8 και S8+ αντέχει στη σκόνη και στο νερό αφού ικανοποιεί τις προδιαγραφές IP68. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα ισχυρή συσκευή που βασίζεται στο Samsung Exynos 8895 SoC και ενσωματώνει 6GB RAM ενώ θα κυκλοφορήσει με 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

 

 

Βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android 7.1 Nougat και υποστηρίζει το χαρακτηριστικό Samsung Desktop Experience, που το μετατρέπει σε… desktop υπολογιστή. Κυκλοφορεί στη χώρα μας στις 15 Σεπτεμβρίου ενώ όσοι προ-παραγγείλουν τη συσκευή πρόκειται να λάβουν το αξεσουάρ DeX Station εντελώς δωρεάν (κόστος €149,9).

Μπορείς να δεις ακόμη