IFA 2017: Το QuickDrive W8800M πλυντήριο της Samsung μειώνει το χρόνο πλύσης στο μισό

by K Admin

 

Με μεγάλη παρουσία σε ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, η Samsung έχει μια σημαντική ανακοίνωση στη φετινή IFA η οποία αφορά τη νέα γενιά πλυντηρίων της εταιρείας.

 

Συγκεκριμένα με το μοντέλο QuickDrive WW8800M, η Samsung καταφέρνει να μειώσει στο μισό τον χρόνο πλύσης των ρούχων, ο οποίος πέφτει στα 39 λεπτά. Όπως είδαμε στην IFA, ο χρόνος αυτός είναι εφικτός με το πρόγραμμα Super Speed, με τη Samsung να ξεκαθαρίζει ότι αφορά πλήρη πλύση ρούχων χωρίς οποιαδήποτε διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα από το συμβατικό τρόπο πλυσίματος. Για το σκοπό αυτό, η Samsung απευθύνθηκε στo μεγαλύτερο παγκοσμίως οργανισμό ελέγχου και επιθεώρησης, την Intertek, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι το WW8800M παρέχει το ίδιο επίπεδο απόδοσης καθαριότητας και φροντίδας των υφασμάτων με τα ήδη υπάρχοντα πλυντήρια. Μάλιστα εκτός από το μισό χρόνο, η κατανάλωση ενέργειας στο WW8800M είναι μειωμένη κατά 20%.

 

 

Το νέο QuickDrive πλυντήριο της Samsung υποστηρίζει παράλληλα και τις προηγούμενες καινοτομίες που έχει παρουσιάσει η εταιρεία στο χώρο και συγκεκριμένα την τεχνολογία EcoBubble για δυνατή απόδοση πλύσης με τη δημιουργία λεπτών φυσαλίδων απορρυπαντικού, αλλά και τη λειτουργία AddWash για δυνατότητα προσθήκης ρούχων κατά τη διάρκεια της πλύσης. Τέλος η λειτουργία του QuickDrive WW8800M μπορεί να γίνει και απομακρυσμένα μέσω του smartphone ή του tablet σας, με όλες τις λειτουργίες προγραμματισμού.

 

Μπορείς να δεις ακόμη