It’s party time: φτιάξε βάφλες, κρέπες και ποπ κορν!

by Zikou Stella

Στην καθημερινότητά σου, μπορεί να χρησιμοποιείς μια ποικιλία συσκευών κουζίνας, που κάνουν ακόμα πιο εύκολη τη ζωή σου. Υπάρχει μια κατηγορία συσκευών κουζίνας που είναι σχεδιασμένες για να σε διευκολύνουν με διάφορους τρόπους. Θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις σπιτικά σνακ, ή να ετοιμάσεις τον μπουφέ του πάρτι.

Ένας μικρός μπουφές με “Comfort food” είναι ιδανικός για μεγάλα και μικρά πάρτι. Είναι μια οικονομική λύση και δεν απαιτεί τραπέζι. Υπάρχει εκεί όλη τη βραδιά χωρίς να διακόπτει τη διασκέδαση. Αυτές είναι οι συσκευές που χρειάζεσαι για να διοργανώνεις τα καλύτερα πάρτι στο σπίτι σου.

 

Κρέπες για όλη την παρέα

Αν θέλεις να φτιάχνεις τις δικές σου κρέπες (γλυκές ή αλμυρές) και να τις απολαμβάνεις γρήγορα και εύκολα στο σπίτι σου, μια κρεπιέρα είναι το απαραίτητο εργαλείο για την κουζίνα σου. Ενώ η κουζινομηχανή ή το πολυμίξερ σου θα αναλάβει την παρασκευή βελούδινου και λείου χυλού για κρέπες, η κρεπιέρα «έρχεται» για να αναλάβει το ψήσιμο. Υπάρχουν κρεπιέρες οικιακής χρήστης όπως η κρεπιέρα R-2201, που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τις επαγγελματικές. Παρέχουν μεγάλη αντικολλητική επιφάνεια και υψηλή ισχύ, ώστε να παρασκευάζεις πεντανόστιμες σπιτικές κρέπες για σένα και τους αγαπημένους σου στο λεπτό!

 

Βάφλες που θα απογειώσουν το πάρτι

Η βάφλα αποτελεί ένα μοναδικό γλύκισμα για μικρούς και μεγάλους ενώ από τη μυρωδιά της και μόνο είναι ικανή να προκαλέσει λιγούρα! Πλέον μπορείς να απολαύσεις το αγαπημένο σου γλυκό που συνδυάζεται εκρηκτικά με άλειμμα σοκολάτας, φρούτα, ξηρούς καρπούς, παγωτό και πολλά άλλα υλικά, με μία μοναδική συσκευή για βάφλες όπως είναι η βαφλιέρα Party Time της Ariete. Εάν αυτή τη στιγμή σκέφτεσαι ότι δε θα έλεγες όχι σε μια λαχταριστή βάφλα, τότε πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις μία βαφλιέρα.

 

Φτιάξε θεματικά Hot Dogs

Το μεγαλύτερο αποκριάτικο μασκέ πάρτι θα γίνει φέτος… στο σπίτι σου! Μια εξαιρετική ιδέα είναι να κάνεις το πάρτι σου θεματικό με ειδικές αμφιέσεις, λιχουδιές και διακόσμηση.

Μια εκπληκτική ιδέα για θεματικό snack, είναι λαχταριστά Hot Dogs, πάνω στα οποία θα έχεις καρφιτσώσει σημαίες πειρατικών πλοίων, χρησιμοποιώντας πλαστικά καλαμάκια ή ξυλάκια για σουβλάκια. Μην αγχώνεσαι για το πώς θα ζεστάνεις τα ψωμάκια ή πώς θα ψήσεις τα λουκάνικα, με μια συσκευή Hot Dog, όπως η Ariete 186, μπορείς να φτιάξεις εύκολα και γρήγορα σπιτικά Hot Dogs.

 

Κινηματογραφικοί μαραθώνιοι με τα κατάλληλα snacks

Οι κινηματογραφικοί μαραθώνιοι με φίλους στο σπίτι πρέπει να συνοδεύονται από τα κατάλληλα snacks. Η διαδικασία της θέασης γίνεται πιο απολαυστική όταν υπάρχει κάτι για μασούλημα. Δεν υπάρχει λόγος να κουραστείς ή να ξοδευτείς. Το ποπ-κορν είναι απόλυτα ταυτισμένο με το σινεμά. Είναι ιδανικό finger food για μικρούς και μεγάλους και αναπόσπαστο κομμάτι της κινηματογραφικής απόλαυσης. Με μία συσκευή για ποπ κορν μπορείς να φτιάξεις μεγάλες ποσότητες με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

Γλυκίσματα για το απόλυτο “dinner party”

Πάντα η σοκολάτα είναι η πιο αγαπημένη λιχουδιά μικρών ή μεγάλων. Τοποθέτησε στο κέντρο του μπουφέ ένα σιντριβάνι σοκολάτας, για να γλυκάνεις τους καλεσμένους σου. Ιδανικό για γιορτινό τραπέζι, στολισμένο ανάλογα με το ύφος ή σαν έκπληξη στο παιδικό πάρτι. Ένα οικιακό σιντριβάνι σοκολάτας μπορεί να χωρέσει μέχρι και μισό κιλό λιωμένης σοκολάτας ενώ διαθέτει δύο ταχύτητες. Διαθέτει επιλογή προθέρμανσης και δε χρειάζεται βούτυρο ή λάδι. Επιπρόσθετα, διαθέτει δυνατότητα πλήρης αποσυναρμολόγησης εξαρτημάτων για εύκολο καθάρισμα.

Εντυπωσίασε την παρέα σου με μια συσκευή για μαλλί της γριάς. Χρησιμοποίησε απλή, χρωματιστή και αρωματισμένη ζάχαρη ή και πρόσθεσε χρώματα ζαχαροπλαστικής και διαφόρων ειδών καραμέλες για πιο εντυπωσιακό και γευστικό αποτέλεσμα.

 

Αποφάσισε ποια σνακ και γλυκίσματα θα σερβίρεις στο πάρτι και δημιούργησέ τα με υλικά της επιλογής σου και πολλή φαντασία! Φτιάξε εύκολα pop corn, μαλλί της γριάς, hot dogs, cupcakes, muffins, για μικρούς και μεγάλους. Για όλες αυτές τις δημιουργίες θα χρειαστείς όρεξη, μεράκι και τις κατάλληλες συσκευές που μπορείς να βρεις με ένα κλικ στο www.kotsovolos.gr.

Μπορείς να δεις ακόμη