Καλοκαιρινά πάρτι στην αυλή ή τη βεράντα με τα καλύτερα ηχεία

by Aggeliki Tsoukana

Το καλοκαίρι έφτασε και η διάθεση έχει ανεβεί στο… κόκκινο, όπως άλλωστε και ο υδράργυρος.

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας πέφτουν, όλα γίνονται πιο χαλαρά και έχεις συνεχώς όρεξη για διασκέδαση και για χαλάρωση.

Για τους περισσότερους το καλοκαίρι είναι η πιο αγαπημένη περίοδος. Αν αργεί ακόμη η στιγμή των πολυήμερων διακοπών σου σε κάποιο νησί, μην κάθεσαι άπραγος με τις μέρες να περνάνε ανεκμετάλλευτες… χωρίς κάποια ευχάριστη νότα χαλάρωσης και διασκέδασης.

Αν πάλι έχεις στο πλάνο κάποια σύντομη απόδραση στο εξοχικό σου, τότε οργανώσου σωστά και κάνε το διήμερο διαφυγής σου αξέχαστο, κάτι που θα σου δώσει έξτρα boost για τη συνέχεια.

Η διασκέδαση δεν είναι πολυτέλεια. Αρκεί να έχεις μία ευρύχωρη βεράντα, αυλή ή κήπο, μπόλικη διάθεση και φυσικά τα πιο power ηχεία για να παρτάρεις εσύ και οι φίλοι σου…

Έτσι, η παραμονή σου στην πόλη μπορεί να αποδειχτεί πιο ευχάριστη απ’ όσο φαντάζεσαι! Χρησιμοποίησε τον κήπο ή το μπαλκόνι σου και διοργάνωσε πάρτι με φίλους, συνοδεία δροσερών κοκτέιλ και καλής μουσικής…

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για κάποιο ηχοσύστημα, ούτε βέβαια να νοικιάσεις εξοπλισμό ή να φέρεις… dj στο σπίτι.

Στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ θα βρεις μία ευρεία γκάμα από ηχεία που θα καλύψουν τις ανάγκες και τον χώρο όπου θα επιλέξεις για να κάνεις το καλοκαιρινό σου πάρτι…

Η εποχή που η μουσική έπαιζε από ένα ραδιοκασετόφωνο, κάποιο CD player, έχει παρέλθει, εκτός αν είσαι ένας vintage τύπος. Η τεχνολογία έχει φροντίσει για αυτό και μάλιστα σου εγγυάται απόλυτη εμπειρία ήχου που θα απογειώσει την εκδήλωση κατ΄οίκον που ετοιμάζεις… Μετά το πάρτι κρατάς τα ηχεία για κάθε χρήση στον χώρο σου.

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να συνδέσεις ασύρματα το smartphone ή το tablet σου μ’ ένα φορητό ηχείο Bluetooth. Επίσης, αν έχεις να διαθέσεις λίγο μεγαλύτερο budget μπορείς να επιλέξεις premium ήχο με φορητά ηχεία τελευταίας τεχνολογίας. Τέλος σου παρέχεται η δυνατότητα επιλογής συστήματος HI-FI ή ηχείων HI-FI / Hi power και φυσικά, όπως προείπαμε, σε περίπτωση που είσαι λάτρης των retro συσκευών, μπορείς να αποκτήσεις και ένα σύγχρονο πικάπ με vintage εμφάνιση, στιλ, αλλά σύγχρονες δυνατότητες.

 

 

Θρυλικός ήχος

Ένα από τα all time classic ηχεία είναι τα θρυλικά Marshall. Το Stanmore II είναι το πιο ευέλικτο από τη σειρά ηχείων και ιδανικό για κάθε χώρο, μικρό ή μεγάλο. Παράγει ήχο υψηλής ποιότητας, συνώνυμο με το όνομα της Marshall. Ο ήχος είναι καθαρός και λεπτομερής ακόμα και σε υψηλές στάθμες έντασης, χάρη στα εξελιγμένα εξαρτήματά του όπως τους δύο 15 watt class D, ενισχυτές που οδηγούν τα δύο tweeter του και τον 50 watt class D ενισχυτή του εκρηκτικού subwoofer. Η συνδεσιμότητα Bluetooth 5.0 με Qualcomm aptX σου επιτρέπει την ασύρματη αναπαραγωγή της αγαπημένης σου μουσικής με πλούσιο στερεοφωνικό ήχο που τον μεταδίδει, χωρίς απώλειες και χωρίς διακοπή της σύνδεσης, σε ακτίνα 10 μέτρων. Φτιαγμένο από προηγμένα εξαρτήματα, η μουσική που εκπέμπει είναι καθαρή, ακόμη και στα υψηλότερα επίπεδα. Φέρε τον ήχο του στα μέτρα σου από τις αναλογικές EQ ρυθμίσεις, ή επίλεξε κάποια αυτόματη ρύθμιση μέσω της εφαρμογής για smartphone.Το Stanmore II της Marshall διατηρεί τις λεπτομέρειες του brand όπως την επένδυση με βινύλιο, το χαρακτηριστικό διάτρητο υφασμάτινο μπροστινό κάλυμμα με το κλασικό λογότυπο, ενώ στο κάτω μέρος βρίσκεται μια μπρούτζινη πλακέτα με χαραγμένο το έτος ίδρυσης 1962, μια υπενθύμιση στα 50 και πλέον χρόνια ζωής της εταιρίας. Διοργάνωσε το πάρτι σου με στιλ και την εγγύηση της Marshall.

 

 

Κορυφαίες επιδόσεις

Για κορυφαία απόδοση ήχου, η JBL είναι για σένα. Το JBL Charge 5 WiFi έρχεται με τις ανανεωμένες δυνατότητες που δίνει η λειτουργία Wi-Fi. Τώρα, streamάρεις τον ήχο σου με ακόμα υψηλότερη ποιότητα, και χρησιμοποιείς το κινητό σου χωρίς να σταματά η μουσική που παίζεις! Το ηχείο είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη, ενώ έχει κατασκευαστεί από ανακυκλώσιμα υλικά. Η αυτονομία μπαταρίας του φτάνει τις 20 ώρες ενώ, χάρη στο ενσωματωμένο powerbank, μπορείς ακόμη και να φορτίσεις το κινητό σου! Γέμισε όλο το περιβάλλον γύρω σου με τον μπασάτο ήχο της  JBL, ακόμα και αν βρίσκεσαι σε εξωτερικό χώρο. Είναι ιδανικό για πάρτι στην αυλή ή τον κήπο σου.

 

 

Η επιτομή της αισθητικής

Για έξτρα φορητότητα και φυσικά αν είσαι λάτρης της αισθητικής και της κομψότητας, η Bang & Olufsen θα σε καλύψει πλήρως…Το Mist Bluetooth Ηχείο είναι σχεδιασμένο για να σε συνοδεύει σε όλες σου τις αποδράσεις, το Beosound Explore με το grab-an-go σχήμα και την αδιαβροχοποίηση IP67, σου επιτρέπει να το μεταφέρεις παντού μαζί σου ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Αντιπροσωπεύει απόλυτα την ποιότητα ήχου που προσφέρει η Bang & Olufsen με ενισχυτές υψηλής απόδοσης και εξασφάλιση ομοιόμορφης διασποράς ήχου 360°, ενώ σου επιτρέπει να ακούς μουσική για έως και 27 ώρες.

 

Karaoke κέφι…

Aν είσαι σε τρελά κέφια και θες να δημιουργήσεις μία τέλεια ατμόσφαιρα διασκέδασης και έκστασης με τους φίλους σου, μπορείς να αποκτήσεις το Bluetooth ηχείο SS023A-X10 της Akai… Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με προσωπικούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, DVD, VCD, CD, LD, TV, MP3, ραδιόφωνο, ηλεκτρονικό πιάνο και τυχόν συσκευές που έχουν έξοδο ήχου, για να σου προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ήχου. Περιλαμβάνεται ασύρματο μικρόφωνο (μπορούν να συνδεθούν και άλλα μικρόφωνα) και εσύ μπορείς να… ξεσκονίσεις τις φωνητικές σου ικανότητες. Το σύστημα ήχου είναι εξαιρετικό, με βαθιά και ισχυρά μπάσα και την επίδραση των πρίμα να είναι ισχυρή, με σαφές και λαμπρό αποτέλεσμα.

 

Για σπίτι και… πίστα

Το LG Micro Hi-Fi CM2460 με απόδοση ήχου στα 100 Watt και με δυνατότητα αναπαραγωγής ήχου μέσω USB ή ασύρματα μέσω Bluetooth, είναι αυτό που χρειάζεσαι για να βυθιστείς στον πλούσιο και γεμάτο λεπτομέρεια ήχο. Είναι μία συσκευή που θα κοσμήσει τον χώρο όπου και να την τοποθετήσεις. Θα αποδώσει τα μέγιστα στο πάρτι σου και μετά θα την έχεις σε κάποιο εμφανές σημείο του σπιτιού. Απόκτησε τον έλεγχο του πάρτι ασύρματα από τις κινητές συσκευές σου. Διάλεξε τραγούδια και πρόσθεσε εφέ ενώ είσαι στην πίστα. Σε περίπτωση που διαθέτεις και τηλεόραση LG τότε είσαι διπλά κερδισμένος. Σύνδεσε τη συμβατή σου τηλεόραση LG στο ηχοσύστημα, χωρίς τη χρήση καλωδίων στον χώρο. Το πάρτι ξεκινά μόλις στείλεις μουσική. Το σύστημα είναι σε κατάσταση αδράνειας, αλλά τη στιγμή που θα ξεκινήσεις να στέλνεις μουσική μέσω Bluetooth, η μονάδα αφυπνίζεται και η αναπαραγωγή ξεκινά.

 

Ρετρό πάρτι

Απόλαυσε την αγαπημένη σου μουσική με το κομψό ρετρό Πικάπ Βαλιτσάκι με Bluetooth και ηχεία. Αυτό το εύχρηστο ρετρό πικάπ-βαλίτσα δεν παίζει μόνο τους δίσκους βινυλίου σου. Δίνει τη δυνατότητα να μεταδώσεις τα αγαπημένα σου τραγούδια σε stream στα ενσωματωμένα ηχεία, χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο ή το tablet σου. Επιπλέον, είναι δυνατή η εγγραφή της μουσικής που παίζεις απευθείας σε USB. Εξοπλισμένο με Bluetooth® 5.0, εξασφαλίζει γρήγορη σύνδεση και απρόσκοπτη αναπαραγωγή της μουσικής σου. Μπορείς επίσης να συνδέσεις το πικάπ Bluetooth® στο σετ hi-fi σου μέσω της εισόδου AUX-IN. Χρησιμοποιώντας την έξοδο RCA, το στερεοφωνικό σύστημα μπορεί να συνδεθεί απευθείας. Η καινοτομία και η αξιοπιστία που καθορίζουν τη Lenco αντικατοπτρίζονται στους ζεστούς τόνους και τη διαρκή απόδοση των πικάπ Lenco με διαχρονικό ρετρό σχεδιασμό.

 

Ήρεμη… δύναμη

Αν έχεις την “πηγή” της μουσικής τότε συνδύασε τη στερεοφωνικά με τη δύναμη 2 καναλιών. Η συσκευή ήχου Sharp δημιουργεί μια χωρική εμπειρία ήχου. Αυτό σου επιτρέπει να ακούς έναν πολύ πιο πλούσιο, πληρέστερο και πιο ρεαλιστικό ήχο. Χρησιμοποίησε το Bluetooth για ασύρματη ροή μουσικής στη συσκευή Sharp απευθείας από το smartphone ή το tablet σου. Αν χορεύεις και είσαι μακριά από το ηχείο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Βγάλε από την τσέπη το τηλεχειριστήριο, που σου παρέχει τη δυνατότητα εύκολου και απομακρυσμένου ελέγχου με το πάτημα λίγων κουμπιών. Η χρήση ξύλου για την κατασκευή των ηχείων τους δίνει μια παραδοσιακή και κομψή εμφάνιση και βοηθά επίσης στην απόδοση του ήχου. Τα ξύλινα ηχεία παρέχουν ένα ζεστό αποτέλεσμα με ελάχιστη παραμόρφωση – ο ήχος σου δεν θα ακούγεται ποτέ πιο πλούσιος.

Είτε διοργανώσεις κάποιο καλοκαιρινό πάρτι διασκέδασης με φίλους ή σκέφτεσαι ένα πάρτι για το παιδί σου στη βεράντα ή στον κήπο…. χρειάζεσαι τα καλύτερα ηχεία που θα απογειώσουν την εκδήλωση. Διακόσμησε τον χώρο σου, ετοίμασε finger food, δροσερά κοκτέιλ, επέλεξε τις playlists, στήσε τα ηχεία και απόλαυσε ένα αξέχαστο θερινό πάρτι.

Μην κάθεσαι… Επισκέψου ένα από τα κοντινά καταστήματα του ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ ή μπες στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.gr και βρες το κατάλληλο ηχείο που ταιριάζει και καλύπτει τις ανάγκες σου. Μία τέτοια επένδυση δεν πάει ποτέ χαμένη, καθώς η ευφορία που θα αισθανθείς θα είναι αναντικατάστατη…

Μπορείς να δεις ακόμη