CES 2016: H Lenovo αποκάλυψε το εντυπωσιακό IdeaCentre 610S PC

by K Admin

lenovo-ideacentre-610s

Στα πλαίσια της φετινής CES, η Lenovo αποκάλυψε μια νέα πρόταση στην κατηγορία των home entertainment PCs, το IdeaCentre 610S.

Το IdeaCentre 610S είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel Skylake Core-i7, έως 16GB μνήμης DDR4 RAM, σκληρό δίσκο χωρητικότητας 2ΤΒ (ή 128GB SSD), ενώ τα γραφικά αναλαμβάνει η Nvidia GTX 750Ti GPU. Εκτός από τα high-end τεχνικά χαρακτηριστικά του, το νέο PC της Lenovo διαθέτει εντυπωσιακό σχεδιασμό, αλλά και προβολέα (projector), προσθήκη που το καθιστά ιδανική πρόταση για κέντρο οικιακής ψυχαγωγίας. Συγκεκριμένα, ο projector βρίσκεται στο πάνω μέρος του υπολογιστή και μπορεί να προβάλει εικόνα έως και 110 ιντσών(!), ανάλυσης 720p, ενώ είναι αποσπώμενος προσφέροντας επιλογή για στήριξη σε τρίποδο ή σε μια επίπεδη επιφάνεια. Άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν δύο εσωτερικά ηχεία, έξοδο HDMI, θύρα USB 2.0, τέσσερις θύρες USB 3.0, 3-in-1 card reader, Bluetooth 4.0, καθώς και υποστήριξη 802.11ac Wi-Fi.

Optional Wireless Projector on ideacentre 610S

 

Το IdeaCentre 610S είναι μικρό και κομψό και μπορεί να τοποθετηθεί άνετα σε όλους τους χώρους του σπιτιού: στο δωμάτιο ή στο σαλόνι. Διαθέτει σχήμα πρίσματος που δε θυμίζει καθόλου υπολογιστή και το γκρι χρώμα του θα ταιριάξει εύκολα σε οποιονδήποτε χώρο. Με τα ισχυρά χαρακτηριστικά του, το μικρό PC της Lenovo είναι ικανό να υποστηρίξει κάθε λειτουργία και εφαρμογή, ακόμα και mainstream gaming. Επίσης, χάρη στον projector και τις μικρές διαστάσεις του, είναι δυνατή η εύκολη μεταφορά του ώστε να έχεις ένα καθ’ όλα έτοιμο σύστημα προβολής βίντεο όπου κι αν πας.

Αν θέλεις να το αποκτήσεις, θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο, όπου και αναμένεται να τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων.

Μπορείς να δεις ακόμη