LG InstaView Door in Door: Πολλά περισσότερα από ένα απλό ψυγείο ντουλάπα

by Zikou Stella

Η διατροφή είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την υγεία και την ευεξία σου. Οι επιλογές που κάνεις στην καθημερινή σου ζωή μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την ενέργεια, την αντοχή και την άμυνα του οργανισμού σου. Ένα σύγχρονο ψυγείο μπορεί να αποτελέσει τον καλύτερό σου σύμμαχο για μια υγιεινή διατροφή. Με προσανατολισμό σε μια καλύτερη ζωή για εσένα, η LG σου προτείνει το ψυγείο ντουλάπα LG InstaView Door in Door.

 

 

Γιατί ψυγείο ντουλάπα;

Αν διαθέτεις τον κατάλληλο χώρο, ένα ψυγείο ντουλάπα είναι ιδανική επιλογή. Είτε επιλέξεις με οριζόντια διάταξη είτε με κάθετη διάταξη, τα ψυγεία ντουλάπες της LG διαθέτουν άπλετο χώρο και απεριόριστες δυνατότητες για τη συντήρηση και την ψύξη των τροφίμων και των ποτών, ακόμα και για μια μεγάλη οικογένεια. Επιπλέον διαθέτουν μοναδικές τεχνολογίες για τη διατήρηση της φρεσκάδας και των θρεπτικών στοιχείων των τροφίμων για πολύ περισσότερο αλλά και για εξοικονόμηση ενέργειας.

 

 

LG InstaView Door in Door για εύκολη πρόσβαση στα τρόφιμα που χρησιμοποιείς πιο συχνά

Με την τεχνολογία InstaView Door-in-Door™ το εσωτερικό του ψυγείου σου φωτίζεται με δύο μόνο γρήγορα χτυπήματα στο γυάλινο πάνελ για να δεις τί έχει μέσα χωρίς να ανοίξεις την πόρτα. Έτσι, μπορείς να αποφασίσεις τί θέλεις να φας και να πιείς ή να τσεκάρεις αν χρειάζεσαι  ανεφοδιασμό τροφίμων, χωρίς να σημειωθεί απώλεια ψυχρού αέρα από το εσωτερικό της συσκευής σου. Με αυτόν τον τρόπο κάνεις οικονομία ενέργειας και εξασφαλίζεις ότι τα τρόφιμά σου συντηρούνται στις ιδανικές συνθήκες ψύξης. Στα ράφια που βρίσκονται πίσω από το γυάλινο πάνελ είναι σκόπιμο να συντηρείς τα τρόφιμα που χρειάζεσαι πιο συχνά, όπως χυμούς, γάλα και σνακ για να τα εντοπίζεις προτού ανοίξεις την πόρτα και να ελαχιστοποιείς έτσι τον χρόνο που θα την κρατούσες ανοιχτή αναζητώντας τα.

 

Σφαιρικά Παγάκια διαρκείας με την τεχνολογία Craft IceΤΜ

Πώς θα σου φαινόταν να σερβίρεις το ποτό σου, το αναψυκτικό ή τα smoothies σου προσθέτοντας εντυπωσιακά σφαιρικά παγάκια; Δεν θα αναβάθμιζες αυτόματα την παρουσίασή τους; Σίγουρα ναι, ωστόσο η τεχνολογία παραγωγής σφαιρικών τεμαχίων πάγου που διαθέτουν τα ψυγεία LG InstaView Door in Door εγγυάται ότι λόγω του σχήματος και του μεγέθους τους τα παγάκια σου θα λιώνουν πιο αργά, διατηρώντας το ποτό ή τον καφέ σου δροσερό για περισσότερο, χωρίς να επηρεάζουν τη γεύση του.

 

Φρεσκάδα στα τρόφιμα και οικονομία με τις τεχνολογίες  LINEARCooling™, DOORCooling™ και Moist Balance Crisper

Η τεχνολογία LINEARCooling™ (γραμμική ψύξη) της LG παρέχει οριζόντια κυκλοφορία του αέρα μέσω ενός ειδικού συστήματος, που βοηθά στην ομοιόμορφη διάχυση του κρύου αέρα στο εσωτερικό του ψυγείου ή της κατάψυξης. Από την άλλη, η τεχνολογία DOORCooling™ διατηρεί τα ποτά κρύα δημιουργώντας κατά μήκος και πλάτος της εσωτερικής επιφάνειας της πόρτας μια ψυχρή αεροκουρτίνα κάθε φορά που αυτή κλείνει.

 

Παράλληλα, στα συρτάρια φύλαξης φρέσκων προϊόντων έχει εφαρμοστεί η τεχνολογία Moist Balance Crisper που παγιδεύει την πλεονάζουσα υγρασία και τη διατηρεί σε ιδανικό επίπεδο μέσα στο συρτάρι αποθήκευσης. Αυτό σημαίνει ότι τα τρόφιμά σου παραμένουν φρέσκα και διατηρούν την ποιότητά τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ενώ εσύ ησυχάζεις από τις τακτικές επισκέψεις στο σούπερ μαρκετ για ανεφοδιασμό. Όλες οι παραπάνω τεχνολογίες συμβάλλουν στην προστασία του οικογενειακού σου προϋπολογισμού αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος καθώς πραγματοποιείς εξοικονόμηση ενέργειας και αποφεύγεις τη σπατάλη τροφίμων.

Ένα ψυγείο LG InstaView Door in Door είναι η κορυφαία επιλογή για εσένα που χρειάζεσαι ένα αξιόπιστο ψυγείο ντουλάπα με άπλετο αποθηκευτικό χώρο και προηγμένες τεχνολογίες. Επίλεξε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σου και πρόσθεσε ένα κόσμημα στην κουζίνα σου.

 

Μπορείς να δεις ακόμη