Mario Party Superstars – Νοσταλγική συλλογή Μario Party mini-games

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Η σειρά Mario Party επιστρέφει με το Mario Party Superstars, την απόλυτη συλλογή mini-games από τα θρυλικά παιχνίδια Mario Party των Nintendo 64 και Nintendo GameCube! Με πέντε κλασικούς πίνακες/επιτραπέζια και 100 mini-games να διαλέξεις, μάζεψε αστέρια, κυνήγησε την πρωτιά (σαμποτάροντας τους αντιπάλους ταυτόχρονα) και ζήσε μία απίστευτη Mario Party εμπειρία.

Με πίνακες όπως τον Stellar Space Land και τον Horror Land μπορείς να κατατροπώσεις τους αντιπάλους σου κατευθείαν ή ακόμα και κάνοντας suspend το παιχνίδι ώστε να το συνεχίσεις αργότερα ακριβώς από το σημείο που σταμάτησες. Οι ανατροπές βέβαια είναι πολύ συνηθισμένες στο Mario Party, οπότε πρέπει να είσαι πάντα σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσεις τις ύπουλες κινήσεις των αντιπάλων σου, σε τοπικό παιχνίδι στο ίδιο δωμάτιο ή και online!

Διασκέδασε κι εσύ λοιπόν με την superstar συλλογή είτε αποταμιεύεις κέρματα στο board game mode είτε απολαμβάνεις ένα από τα 7 modes που συμπεριλαμβάνονται στο Mt. Minigames. Άλλωστε δεν υπάρχει καλύτερο αίσθημα από το να είσαι ο τελευταίος που στέκεται όρθιος στο Bumper Balls ή να είσαι στην ομάδα που βγαίνει πρώτη από το σκοτάδι στα Dungeon Duos. Όλα τα mini-games παίζονται με button controls άρα μπορείς να παίξεις με τα κλασικά Joy-Con χειριστήρια ή ακόμα και να χρησιμοποιήσεις το Nintendo Switch Pro Controller!

Μπορείς να πάρεις μαζί σου το πάρτι οπουδήποτε με local ασύρματο ή online παιχνίδι. Χρησιμοποίησε και αυτοκόλλητα για να συγχαρείς ή να πειράξεις τους συμπαίκτες σου όσο συγκεντρώνεις αστέρια. Παίξε γρήγορους γύρους mini-games ή ακόμα και μαραθώνιο 30 γύρων παίρνοντας τον ρόλο ενός από τους αγαπημένους σου χαρακτήρες όπως τον Mario, την Peach και πολλούς άλλους.

Στο Mario Party Superstars υποστηρίζονται Tabletop, TV, και Handheld Modes έτσι ώστε να βρεις τον ιδανικό, για εσένα, τρόπο να παρτάρεις με τον Mario και την παρέα του. Με 4 παίκτες ταυτόχρονα προσπάθησε να βγεις νικήτης. Είτε είσαι νέος παίκτης ή φάν της Nintendo και του Mario είναι σίγουρο πως θα απολαύσεις το Mario Party Superstars και μόνος αλλά και με τους φίλους και την οικογένειά σου.

Το Mario Party Superstars είναι διαθέσιμο από τις 28 Οκτωβρίου στο σύστημα Nintendo Switch.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: Nintendo Switch.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη