The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition – Η πιο ολοκληρωμένη έκδοση του Skyrim

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Στις 11 Νοεμβρίου συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από την κυκλοφορία του The Elder Scrolls V: Skyrim της Bethesda, και το γιόρτασε με την Επετειακή Έκδοση Skyrim – την πιο ολοκληρωμένη έκδοση του παιχνιδιού που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα!

Η Skyrim: Anniversary Edition συνδυάζει την Special Edition του Skyrim με κάθε κομμάτι περιεχομένου του Creation Club από τη στιγμή της κυκλοφορίας της, συμπεριλαμβανομένων πρόσθετων αποστολών, πανοπλιών και τρόπων παιχνιδιού. Στο Skyrim: Special Edition συμπεριλαμβάνονταν τα πρωτότυπα DLC του Skyrim: Dawnguard, Hearthfire και Dragonborn, βελτιώσεις επόμενης γενιάς και τα 48 αντικείμενα του Creation Club που κυκλοφόρησαν προηγουμένως καθώς και 26 νέα είδη Creation Club.

Το Creation Club είναι μια αγορά επί πληρωμή DLC που έχουν αναπτυχθεί είτε εσωτερικά από την Bethesda είτε από εγκεκριμένους εξωτερικούς δημιουργούς.

Μερικά από τα νέα αντικείμενα του Creation Club λοιπόν, που θα έρθουν μαζί με το Skyrim Special Edition στις 11 Νοεμβρίου, περιλαμβάνουν όπλα και πανοπλίες εμπνευσμένα από το Morrowind και μια επέκταση αποστολής που ονομάζεται The Cause. Συνολικά, η Bethesda αναφέρει ότι τα 74 αντικείμενα Creation Club που περιλαμβάνονται στο Skyrim Anniversary Edition αντιπροσωπεύουν πάνω από 500 νέα gameplay elements.

Οι παίκτες που δεν έκαναν αναβάθμιση στο Skyrim Anniversary Edition έλαβαν επίσης τέσσερα από αυτά τα στοιχεία του Creation Club δωρεάν. Έλαβαν την επέκταση αποστολής Saints and Seducers, την επέκταση Rare Curious, τo Survival Mode τη  δεξιότητα “Ψάρεμα” και διάφορες αποστολές.

Εαν διαθέτεις ήδη την Skyrim Special Edition μπορείς να επιλέξεις να αγοράσεις μόνο το Anniversary Upgrade, το οποίο περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο δημιουργίας Creation Club που αναφέρεται παραπάνω, σε ένα βολικό πακέτο υψηλής αξίας.

Θα υπάρξουν φυσικά αντίγραφα της Επετειακής Έκδοσης διαθέσιμα για συστήματα PlayStation 4 και Xbox One. Πρέπει να λάβεις υπ’ όψη ότι ενώ η φυσική έκδοση περιέχει έναν δίσκο παιχνιδιού, απαιτείται πρόσβαση στο διαδίκτυο για την εξαργύρωση και λήψη του περιεχομένου του Creation Club που περιλαμβάνεται στην Επετειακή Έκδοση.

Οι κάτοχοι του Skyrim Special Edition ή του Anniversary Edition στο PlayStation 5 και το Xbox Series X/S θα λάβουν μια αναβάθμιση επόμενης γενιάς για το παιχνίδι. Η αναβάθμιση θα είναι δωρεάν και θα βελτιστοποιήσει το παιχνίδι με βελτιωμένα γραφικά, ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και πολλά άλλα.

Οποιοδήποτε επίτευγμα/πρόοδος τρόπαιο αποκτηθεί παίζοντας στο Skyrim Special Edition θα μεταφερθεί στην Επετειακή Έκδοση εκτός από την αναβάθμιση της έκδοσης του παιχνιδιού PlayStation 4 στην έκδοση PlayStation 5.

Το Skyrim: Anniversary Edition κυκλοφόρησε για PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 και PlayStation 5 στις 11 Νοεμβρίου 2021. Ετοιμάσου, λοιπόν, να ζήσεις την πιο ολοκληρωμένη και εξελιγμένη Skyrim εμπειρία!

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη