Microsoft 365, ο πιο χρήσιμος συνεργάτης

by K-Admin 1

 

Η πανδημία και η υγειονομική κρίση που προκάλεσε, ανάγκασε εκατομμύρια επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο ν’ αντιδράσουν υιοθετώντας νέες δομές και πρακτικές όπως η απομακρυσμένη και η υβριδική εργασία. Οι απαιτήσεις έχουν πλέον αλλάξει, και η «μετάβαση» στον ψηφιακό κόσμο αποτελεί πια επιτακτική ανάγκη.

Χάρη στα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία και υπηρεσίες της Microsoft, τώρα μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες κάθε μικρομεσαίας επιχείρησης και ελεύθερου επαγγελματία. Για ψηφιακή παρουσία και προώθηση, απομακρυσμένη εργασία, ή και για εσωτερική ψηφιακή οργάνωση και έλεγχο της επιχείρησης.

Εξερευνήστε τον τρόπο με τον οποίο το Microsoft 365 με τις εφαρμογές του Office και τις έξυπνες υπηρεσίες Cloud μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να παρέχει ασφαλή απομακρυσμένη εργασία και να μειώσει το κόστος.

 

 

Γίνετε παραγωγικοί όπου κι αν βρίσκεστε

Ολοκληρώστε την εργασία σας με λύσεις παραγωγικότητας και διατηρήστε την επαφή με τους εργαζόμενους και τους πελάτες σας, είτε εργάζεστε εξ αποστάσεως είτε εντός της εταιρείας.

Εξασφαλίστε χώρο αποθήκευσης στο cloud και διαχειριστείτε τα αρχεία σας από οπουδήποτε με 1 TB χώρου αποθήκευσης στο OneDrive. Παράλληλα, οι εφαρμογές και υπηρεσίες Office σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε, κοινοποιήστε και συνεργαστείτε σε αρχεία Word, Excel και PowerPoint εντός του Microsoft Teams. Την ίδια στιγμή που με το Outlook και το Exchange μπορείτε να συνδεθείτε ανά πάσα στιγμή  με τους πελάτες και τους συναδέλφους σας.

 

 

Ενισχύστε την ασφάλεια της επιχείρησής σας

Προστατέψτε την επιχείρησή σας από ιούς, λογισμικό κακόβουλης λειτουργίας, απόπειρες ηλεκτρονικού “ψαρέματος”, ransomware, ανεπιθύμητη αλληλογραφία και άλλες απειλές.

Με τις λύσεις ενοποιημένης προστασίας Azure Sentinel και Microsoft Defender παρέχεται εγγυημένη προστασία των δεδομένων πελατών από απειλές στον κυβερνοχώρο. Προστατεύστε τις πληροφορίες από κυβερνοεγκληματίες, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και τυχαία διαγραφή.

Μειώστε την υπερφόρτωση σημάτων με AI και πληροφορίες σε βάθος, ενώ παράλληλα αξιοποιήστε τον χρόνο που εξοικονομείτε για να εφαρμόσετε γνώσεις και να εξουδετερώσετε απειλές. Έτσι, θα μπορείτε να διατηρείτε ασφαλή τα δεδομένα σας, ακόμη και όταν πραγματοποιείται πρόσβαση σε αυτά από προσωπικές συσκευές υπαλλήλων, ή και να ρυθμίζετε να και διαχειρίζεστε εύκολα χρήστες, συσκευές και δεδομένα. Επικεντρωθείτε στη λειτουργία της επιχείρησής σας και ενισχύστε την παραγωγικότητά σας.

 

Εύκολη, σύγχρονη, «ελεύθερη» εργασία με Microsoft Surface

Remote productivity, ή αλλιώς απομακρυσμένη παραγωγικότητα. Αυτός είναι ο απόλυτος συνδυασμός για να πετύχει μία επιχείρηση του σήμερα. Αυτό εξασφαλίζει και το Surface, σε συνδυασμό με το Microsoft 365, που δίνουν την ελευθερία στους ανθρώπους να εργάζονται από οπουδήποτε, με τις δυνατότητες ασφάλειας και σύγχρονης διαχείρισης που εγγυάται η Microsoft.

 

 

Μειώστε το κόστος με μια ενιαία λύση παραγωγικότητας

Ενοποιήστε εφαρμογές για τη μείωση του κόστους με το Power Automate. Αυτοματοποιήστε χρονοβόρες μη αυτόματες διαδικασίες με ενσωματωμένες δυνατότητες AI, εξοικονομώντας περισσότερο χρόνο για να εστιάσετε σε στρατηγικές ευκαιρίες υψηλής αξίας.

Κάντε πιο εύκολες τις επαναλαμβανόμενες εργασίες, βελτιστοποιήστε τη ρύθμιση και τη διαχείριση ΙΤ για να προωθήσετε την καινοτομία σε ολόκληρη την επιχείρησή σας.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη