Νέες τεχνολογίες για να ενισχύσετε τη λειτουργία της επιχείρησης σας

by K-Admin 1

 

Οι “ειδικές συνθήκες” που έφερε η πανδημία, έστρεψε εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις στην αναζήτηση ακόμα πιο προηγμένων τεχνολογιών και υπηρεσιών που είναι σχεδιασμένες με γνώμονα την ενίσχυση της λειτουργικότητας με μειωμένο κόστος και, ταυτόχρονα, τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος.

Ειδικά σε ό,τι αφορά στους κλάδους εστίασης, φιλοξενίας και αναψυχής, στο kotsovolos.gr/k-business θα βρείτε μια ευρεία γκάμα από καινοτόμες λύσεις για κάθε είδους δραστηριότητα. Από ψηφιακές εφαρμογές που αυτοματοποιούν καθημερινές και χρονοβόρες εργασίες, υπηρεσίες που βελτιστοποιούν όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις ΙΤ, μέχρι συστήματα με προηγμένους αισθητήρες για να αναδείξετε την πράσινη βιωσιμότητα της επιχείρησής σας.

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες για ξενοδοχεία και χώρους εστίασης.

 

 

Λύσεις για ψηφιακή σήμανση Digital Signage

H χρήση οθονών ψηφιακής σήμανσης Digital Signage για προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων είναι ένας ευέλικτος τρόπος προώθησης, για την παρουσίαση προϊόντων, υπηρεσιών και πληροφοριών.

Αυτές οι προηγμένες, έξυπνες ψηφιακές οθόνες με υψηλή ευκρίνεια εικόνας, σας παρέχουν τη δυνατότητα να αναδείξετε τα προιόντα ή και τις υπηρεσίες σας με έναν μοναδικό διαδραστικό τρόπο, έξυπνα και οικονομικά.

Η προώθηση προϊόντων γίνεται ακόμα πιο εύκολη και ευέλικτη χάρη στην υπηρεσία διαχείρισης περιεχομένου του Κωτσόβολου. Δημιουργήστε συναρπαστικό περιεχόμενο για τους πελάτες σας. Οργανώστε και προγραμματίστε το περιεχόμενο με ευκολία. Διαχειριστείτε κεντρικά τις οθόνες σας και δημιουργήστε καμπάνιες προώθησης σε πραγματικό χρόνο.

Η υπηρεσία K Business Signage solution αποτελεί μια cloud πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου που σας δίνει τον απόλυτο έλεγχο των οθονών σας. Μάλιστα, αυτή η εύχρηστη πλατφόρμα διαχείρισης μπορεί να υποστηρίξει τις ανάγκες σας ανεξαρτήτως αριθμού οθονών.

 

 

Απρόσκοπτη λειτουργία και ψηφιακή ασφάλεια με επαγγελματικά Wi-Fi Access points

Διασφαλίστε απρόσκοπτη και αξιοπιστη σύνδεση Wi-Fi σε όλους τους χώρους της επιχείρησής σας, όπως π.χ. χώρους εστίασης, ξενοδοχειακή μονάδα, με προηγμένα επαγγελματικά Wi-Fi Access points. Θα αναβαθμίσουν την εμπειρία των πελατών σας και παράλληλα θα φέρουν περισσότερα κέρδη για την επιχείρησή σας.

Κάθε συσκευή διαθέτει Bandwith Control ώστε να υπάρχει ίση κατανομή της διαθέσιμης ταχύτητας του δικτύου, την ίδια στιγμή που παρέχεται αποτελεσματική ανίχνευση και χρήση των πιο διαθέσιμων συχνοτήτων Wi-Fi. Φανταστείτε, για παράδειγμα, πόσο χρήσιμο και απαραίτητο είναι αυτό σε ένα σύστημα ασύρματης παραγγελιοληψίας όπου είναι απαραίτητη η απρόσκοπτη σύνδεση στο ασύρματο δίκτυο. Γίνεται ακόμη πιο αναγκαία, ειδικά όταν πρόκειται για κατάστημα εστίασης με παρουσία σε κάποια διαδικτυακή πλατφόρμα για online delivery.

Η τεχνολογία Wi-Fi μπορεί επίσης να σας προσφέρει στατιστικά στοιχεία για τη δημογραφική κατανομή, την κίνηση και την εγγύτητα των επισκεπτών στο χώρο σας όπως π.χ. πόσοι πέρασαν, πότε πέρασαν, πόσοι μπήκαν και το μέσο χρόνο παραμονή τους, καθώς και τη συχνότητα επισκεψιμότητά τους. Ακόμα, υπάρχει κι η δυνατότητα εξαγωγής ανώνυμων στατιστικών στοιχείων, απόλυτα ευθυγραμμισμένων με τους κανόνες που διέπουν την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, και μπορούν να αξιοποιηθούν για προωθητικές ενέργειες της επιχείρησής σας.

 

 

Αναβαθμίστε την επιχείρησή σας με προηγμένες IP κάμερες

Όταν υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης IP καμερών, χωρίς εγκατάσταση κεντρικής συσκευής καταγραφής, σημαίνει ότι υπάρχει η δυνατότητα να αυξήσετε την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας ενώ παράλληλα ενισχύεται την ασφάλεια τη δική σας και των πελατών σας. Ταυτόχρονα, αυτό σημαίνει ότι μειώνεται κατακόρυφα και τα λειτουργικά σας έξοδα.

Αυτές οι IP κάμερες λειτουργούν με μηδενική παρέμβαση από το χρήστη και παρέχουν δυνατότητες Video Analytics που βασίζονται στην τεχνολογία Τεχνητης Νοημοσύνης (ΑΙ). Μπορούν να αναγνωρίσουν και να καταμετρήσουν ανθρώπους, οχήματα, ή αντικείμενα, και να σας δώσουν στατιστικά για την κίνησή τους στον χώρο της επιχείρησης. Μπορούν επίσης να αναγνωρίσουν το φύλο, την ηλικία ή ακόμα και τη διάθεση ενός ανθρώπου και, σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα, να του προτείνει κάποιο προϊόν που ενδεχομένως τον ενδιαφέρει σε πραγματικό χρόνο.

Στο κομμάτι της ασφάλειας, το προηγμένο σύστημα επιτήρησης χώρου μπορεί να ψάξει για κίνηση σε συγκεκριμένους χώρους στο καταγεγραμμένο βίντεο, και να σας ειδοποιήσει αυτόματα σε περίπτωση ανίχνευσης κάποιας μη συνηθισμένης ενέργειας ή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε κάποιον χώρο και ώρα.

 

Μπορείς να δεις ακόμη