Η Miele στον Κωτσόβολο

by K-Admin 1
Miele

 

 

[row]
[col col=6]

Miele Ιστορία

 

Δύο οικογένειες διαμόρφωσαν την εταιρεία για περισσότερα από 100 χρόνια, οι οικογένειες Miele και Zinkann που συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να είναι στο τιμόνι της εταιρείας. Το 1899, με τέσσερις τόρνους και ένα τρυπάνι, ο μηχανικός Carl Miele και ο επιχειρηματίας Reinard Zinkann ίδρυσαν μια εταιρεία για την κατασκευή συσκευών διαχωρισμού γάλακτος στο Herzebrock. Οι ιδρυτές μάρκαραν τα πρώτα τους προϊόντα με τη φράση «Immer besser» (πάντα καλύτερα). Αυτές οι δύο λέξεις λειτουργούν σαν μία συνεχόμενη κόκκινη κλωστή καθ’ όλη τη διάρκεια των εκατό χρόνων ιστορίας της Miele.

[/col]
[col col=6]

Miele Αειφόρος ανάπτυξη

 

Για τη Miele η αειφόρος ανάπτυξη είναι βαθιά ριζωμένη στις αρχές της εταιρείας και αποτελεί τη βάση για τη μακροπρόθεσμή επιτυχία της εταιρείας. Η Miele είναι μέλος του UN, οργανισμού αειφόρου ανάπτυξης και λειτουργεί με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον. Κάθε χρόνο μειώνει τις καταναλώσεις ενέργειας και νερού των συσκευών της ενώ τα εργοστάσια της λειτουργούν με τα αυστηρότερα πρότυπα για εξοικονόμηση πόρων.

[/col]
[/row]

 

 

[row]

[col col=6]

Miele Διάρκεια ζωής

 

Από το 1ο εργοστάσιο όπου στεγάστηκε το 1901 στο Herzebrock ως και σήμερα επιλέγει να έχει ιδιόκτητα εργοστάσια για περισσότερο από 100 χρόνια ώστε να μπορεί να διασφαλίζει την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της. Η Miele είναι ο μόνος κατασκευαστής στον κλάδο που ελέγχει τα προϊόντα της για 20αετή κύκλο ζωής. Αν επιλέξεις Miele μια φορά, τότε θα επιλέγεις Miele για πάντα! Περισσότεροι από το 90% των πελατών της Miele στη Γερμανία παραμένουν πιστοί σε αυτή και τη συνιστούν σε άλλους.

 

[/col]

 

[col col=6]

Miele  Άνεση και ευκολία

 

Είτε με κλασικό περιστροφικό διακόπτη ή είτε με οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης, όπως το smartphone σου, η Miele στη χρήση είναι εύκολη και διασκεδαστική. Υπάρχουν, επίσης, τόσο για την κουζίνα όσο και για τη φροντίδα των αγαπημένων σου ρούχων, μια ποικιλία από άνετα και αξιόπιστα αυτόματα προγράμματα για να είναι εγγυημένο το αποτέλεσμα. Η Miele κάνει την καθημερινότητα σου πιο άνετη, πιο όμορφη, μια πραγματική εμπειρία.

[/col]

[/row]

 

[row]

[col col=6]

Miele Design

 

Miele σημαίνει καθαρές γραμμές και διαχρονική κομψότητα. Συσκευές που κάθε χρόνο κερδίζουν τα κορυφαία βραβεία για το σχεδιασμό τους από τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα ινστιτούτα design. Με μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων για να ταιριάζουν σε κάθε χώρο είτε κλασικό είτε μοντέρνο στη Miele μπορείς να επιλέξεις τη λύση που ταιριάζει στο δικό σου χώρο.

 

[/col]

[col col=6]

Miele Ποιότητα

 

Η εταιρεία Miele επικεντρώνεται στην κατασκευή οικιακών συσκευών για την κουζίνα, για το χώρο της φροντίδας των ρούχων και για την περιποίηση δαπέδων όπως επίσης και συσκευών για χρήση σε εμπορικές δραστηριότητες και ιατρικές εγκαταστάσεις («Miele Professional»). Στρατηγικό όραμα είναι η εδραίωση της μάρκας ως η προτιμώμενη του κλάδου σε όλες τις αγορές ενδιαφέροντος.

 

[/col]
[/row]

Η Miele προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα τα οποία θέτουν τις προδιαγραφές διάρκειας ζωής, απόδοσης, ευκολίας χρήσης, ενεργειακής κλάσης, σχεδιασμού και υπηρεσιών. Αυτό ανταποκρίνεται στη βασική αρχή “Immer besser” την οποία εκτύπωσαν στις πρώτες τους συσκευές οι ιδρυτές Carl Miele (αριστερά) και Reinhard Zinkann και η οποία χαρακτηρίζει τη Miele μέχρι σήμερα.

 
 

Η γκάμα προϊόντων

Miele, ο ειδικός στις οικιακές συσκευές. Από πλυντήρια ρούχων μέχρι μικρές και μεγάλες κουζίνες και ηλεκτρικές σκούπες, η Miele σου προσφέρει την τελειότητα.

 

Φροντίδα ρούχων από τη Miele

 

 

Αστραφτερά ρούχα με το πάτημα ενός κουμπιού! Τα πλυντήρια ρούχων, τα στεγνωτήρια και τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της Miele είναι η ιδανική επιλογή για την άριστη φροντίδα των ρούχων σου.

 


 

Πλυντήρια ρούχων Miele από τον Κωτσόβολο

 

 

Η γκάμα πλυντηρίων ρούχων της Miele προσφέρει εξαιρετική απόδοση στο πλύσιμο και εκπληρώνει κάθε επιθυμία.

Δείτε όλα τα πλυντήρια Miele   >

 

 


 

Στεγνωτήρια Miele από τον Κωτσόβολο

Διαχειρίσου ακόμα και μεγάλες ποσότητες ρούχων με τα στεγνωτήρια της Miele και στέγνωσε τα ρούχα σου οικονομικά, αποδοτικά και με τη φροντίδα που τους αρμόζει.

Δείτε όλα τα στεγνωτήρια Miele   >

 

 


Πλυντήρια-Στεγνωτήρια Miele από τον Κωτσόβολο

 

 

 

Ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο ικανοποιεί υψηλές απαιτήσεις χωρίς συμβιβασμούς. Προσφέρει φροντίδα στα ρούχα σου, τα καθαρίζει το ίδιο τέλεια όπως ένα πλυντήριο και τα στεγνώνει με την ίδια ακρίβεια όπως ένα στεγνωτήριο με συμπυκνωτή.

Δείτε όλα τα πλυντήρια-στεγνωτήρια Miele   >


 

Εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων Miele από τον Κωτσόβολο

 

 

Το εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων της Miele καθαρίζει πιάτα, μαχαιροπίρουνα, ποτήρια, σκεύη και πολλά άλλα ιδιαίτερα αποτελεσματικά και αποδοτικά.

Δείτε όλα τα εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων Miele   >


 

 

Πλυντήρια Πιάτων Miele από τον Κωτσόβολο

 

 

Το πλυντήριο πιάτων της Miele καθαρίζει πιάτα, μαχαιροπίρουνα, ποτήρια, σκεύη και πολλά άλλα ιδιαίτερα αποτελεσματικά και αποδοτικά. Η συσκευή δεν είναι εντοιχιζόμενη, για αυτό και μπορεί πανεύκολα να μετακομίσει μαζί με τους ιδιοκτήτες της και να τοποθετηθεί στη νέα κουζίνα.

Δείτε όλα τα πλυντήρια πιάτων Miele   >


 

Εντοιχιζόμενες εστίες Miele από τον Κωτσόβολο

 

 

Απόλαυσε μαγείρεμα σύμφωνα με τις επιθυμίες σου χάρη στις πρακτικές εστίες της Miele που προσφέρουν λύση για κάθε απαίτηση στην κουζίνα.

Δείτε όλες τις εστίες Miele   >


 

 

Εντοιχιζόμενοι φούρνοι Miele από τον Κωτσόβολο

 

 

Η κουζίνα σου έχει μια πολύ ιδιαίτερη αίσθηση που αντικατοπτρίζει τόσο τη λειτουργικότητα όσο και τον προσωπικό σου τρόπο ζωής. Κάθε σχεδιασμός κουζίνας βασίζεται σε ατομικές ιδέες και προσωπικές απαιτήσεις. Γνώρισε καλύτερα την ποικιλία εντοιχιζόμενων φούρνων της Miele. Σίγουρα θα βρεις τη συσκευή που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

Δείτε όλους τους εντοιχιζόμενους φούρνους Miele   >


 

Φούρνοι ατμού Miele από τον Κωτσόβολο

 

 

Η Miele προσφέρει φούρνους ατμού σε διάφορα εύχρηστα σχέδια. Όποιο μοντέλο και να επιλέξεις, θα μαγειρεύεις πεντανόστιμα, υγιεινά φαγητά με εγγυημένη επιτυχία χάρη στη γρήγορη και ομοιογενή κατανομή ατμού σε όλο το θάλαμο και γύρω από τα σκεύη.

Δείτε όλους τους φούρνους ατμού Miele   >


 

Απορροφητήρες Miele από τον Κωτσόβολο

 

 

Δεν θέλεις καπνό και οσμές στην κουζίνα σου; Ένας απορροφητήρας Miele προσφέρει βοήθεια και ελαχιστοποιεί τις μυρωδιές, κάνοντας το μαγείρεμα μια ευχάριστη εμπειρία.

Δείτε όλους τους απορροφητήρες Miele   >


 

Καταψύκτες Miele από τον Κωτσόβολο

 

 

Σε έναν άριστης ποιότητας καταψύκτη Miele, τα τρόφιμα σου διατηρούνται αναλλοίωτα για πολύ καιρό.

Δείτε όλους τους καταψύκτες Miele   >


 

Ψυγεία Miele από τον Κωτσόβολο

 

 

Σε ένα ψυγείο Miele, όλα τα τρόφιμα, από λαχανικά μέχρι ψάρι, αποθηκεύονται με ιδανικό τρόπο. Χάρη στην ομοιόμορφη κατανομή της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του ψυγείου, τα τρόφιμα σου παραμένουν φρέσκα για περισσότερο καιρό.

Δείτε όλα τα ψυγεία Miele   >


 

Καφετιέρες Miele από τον Κωτσόβολο

 

 

Οι λάτρεις του καφέ θα μείνουν πλήρως ευχαριστημένοι με τις καφετιέρες της Miele. Όπως και να πίνεις τον καφέ σου, με κρεμώδες αφρόγαλα ή σκέτο, σίγουρα θα τον απολαύσεις!

Δείτε όλες τις καφετιέρες Miele   >


 

Ηλεκτρικές σκούπες Miele με σακούλα από τον Κωτσόβολο

 

Οι σκούπες με σακούλα της Miele προσφέρουν μεγάλη απορροφητικότητα με μέγιστη ισχύ. Έτσι απομακρύνουν τη βρωμιά και τα τρίμματα με αξιοπιστία.

Δείτε όλες τις ηλεκτρικές σκούπες Miele   >


 

Σκούπες ρομπότ Miele από τον Κωτσόβολο

Η ρομποτική σκούπα της Miele προσφέρει βέλτιστη απόδοση καθαρισμού, πλήρως αυτοματοποιημένη και χωρίς καθόλου κόπο για εσένα.

Δείτε τις σκούπες-ρομπότ Miele   >

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη