Mod φέρνει τον παλιό καλό Kratos στο PC

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Μπορεί οι φίλοι του PS5 να περιμένουν πως και πως την κυκλοφορία του God of War Ragnarok, όμως οι PC gamers μόλις πρόσφατα απέκτησαν το πρώτο τους God of War παιχνίδι, καθώς η Sony κυκλοφόρησε πριν από μερικές εβδομάδες το God of War 2018 του PS4. Εκτός όμως από τα βελτιωμένα γραφικά και τις τεχνολογίες της Nvidia, οι PC Gamers φίλοι του Kratos έχουν και ένα ακόμα πλεονέκτημα που ποτέ δεν είχαν οι console gamers: τη δυνατότητα του modding.

Οι modder λοιπόν δεν έχασαν καιρό, σήκωσαν τα μανίκια και φρόντισαν ώστε να αποκτήσει ο Kratos το παλιό καλό του look, χωρίς τη γενειάδα, την πανοπλία και τα περιβραχιόνια που κρύβουν τις παλιές ουλές από τα Blades of Chaos. Στα βίντεο που ακολουθούν μπορείς να απολαύσεις τον original Kratos σε διάφορα αποσπάσματα από το παιχνίδι και αν σου αρέσει αυτό το look μπορείς να τροποποιήσεις και εσύ τη δική σου εγκατάσταση ακολουθώντας αυτό τον σύνδεσμο.

 

 

 

Εσύ ποιον Kratos προτιμάς;

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη