Mortal Kombat 1: Ανακοινώθηκε το expansion “Khaos Reigns”

by Manos Kavvalos

Η Warner Bros. Games και η NetherRealms ανακοίνωσαν το expansion του Mortal Kombat 1 με τίτλο “Khaos Reigns” αλλά και τους μαχητές του “Kombat Pack 2”, στους οποίους περιλαμβάνεται ο Ghostface από τη σειρά ταινιών Scream, ο Noob Saibot, ο Sektor, ο Cyrax, ο Conan the Barbarian και ο T-1000 από τις ταινίες Terminator. Το “Khaos Reigns” θα λανσαριστεί στις 24 Σεπτεμβρίου 2024, για PS5, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch και PC.

Από πλευράς διάρθρωσης, το “Khaos Reigns” περιλαμβάνει νέα κεφάλαια για την ιστορία και το “Kombat Pack 2”. Θα κυκλοφορήσει και ένα «πακέτο» του “Khaos Reigns” με το “Kombat Pack 1” που ήδη κυκλοφορεί και σημειώνεται ότι το “Kombat Pack 2” δεν θα γίνει διαθέσιμο ως ανεξάρτητο character pack. Σε περίπτωση που αποφασίσεις να προβείς σε προ- παραγγελία, θα λάβεις ως δώρο τα skins: “Wedding Scorpion”, “Ultimate Mortal Kombat 3 Sub-Zero”, “Empress Mileena” kai “Ultimate Mortal Kombat 3 Noob Saibot”.

Στις 24 Σεπτεμβρίου θα υπάρξει και ένα δωρεάν update για όλους τους κατόχους του Mortal Kombat 1, το “Animality”, που θα σηματοδοτήσει την επιστροφή εμβληματικών finishers από το Mortal Kombat 3.

 

Αναλυτικά:

Khaos Reigns

Μετά την απώθηση των εισβολέων που έθεσαν σε κίνδυνο τη Νέα Εποχή της Ειρήνης του Θεού της Φωτιάς Liu Kang, το Mortal Kombat 1 «Khaos Reigns» επεκτείνει το story campaign με μια ολοκαίνουργια κινηματογραφική αφήγηση. Όταν μια θανάσιμη απειλή έρχεται από ένα εναλλακτικό timeline, με επικεφαλής τον αδίστακτο Titan Havik, του οποίου η μοναδική αποστολή είναι να ρίξει τα βασίλεια στο χάος, ο Liu Kang πρέπει να συγκεντρώσει τους πρωταθλητές του και να εμπιστευτεί τους εχθρούς του για να νικήσει αυτόν τον σοβαρό κίνδυνο. Αν αποτύχουν, η Νέα Εποχή θα βυθιστεί στην αναρχία.

 

 

Kombat Pack 2

Προσθέτοντας στο ολοένα αυξανόμενο roster των μαχητών, το “Kombat Pack 2” περιλαμβάνει τους βετεράνους kombatants Noob Saibot, με τη φωνή του Kaiji Tang, Cyrax, με τη φωνή του Enuka Okuma και Sektor, με φωνή της Erika Ishii, όλοι με μοναδικές ιστορίες ως μέρος του επανασχεδιασμένου Mortal Kombat 1 Universe.

Ως Sub-Zero, ο Bi-Han ήταν ο αδίστακτος Grandmaster του Lin Kuei, αλλά την ψυχή του έκλεψε ο Titan Havik για να δημιουργήσει το τέλειο τσιράκι του, τον Noob Saibot, ο οποίος τώρα είναι αφοσιωμένος στην υποκίνηση της αναρχίας.

Γεννημένος Zaki, μια από τις πολλές φυλές παρακλάδια των Lin Kuei, ο Cyrax έγινε ένα αστέρι των πολεμικών τεχνών με απίστευτο σερί νικών και αδάμαστη επιθυμία να υπηρετήσει τη φυλή του, αποκλειστικά με τους δικούς του όρους.

Μεγαλώνοντας βυθισμένος στην κουλτούρα της Lin Kuei υπό την κηδεμονία των γονιών του, ο Sektor γίνεται κορυφαίος οπλουργός, επιδέξιος μαχητής και η πιο έμπιστος υπασπιστής του Sub-Zero, δεσμευμένος να υπερασπιστεί το μέλλον της φυλής με κάθε κόστος.

Το “Kombat Pack 2” φέρνει επίσης μια νέα ομάδα guest stars με το Ghostface, στον οποίο δανείζει τη φωνή του ο Roger L. Jackson. Ο T-1000, ο Εξολοθρευτής δημιουργημένος από υγρό μέταλλο και ο θανατηφόρος κυβερνητικός δολοφόνος από την ταινία Terminator 2: Judgment Day (1991) με τη φωνή και την εμφάνιση του ηθοποιού Robert Patrick. Τέλος ο Conan the Barbarian, ο πανύψηλος πολεμιστής από την ταινία του 1982 με το παρουσιαστικό του ηθοποιού Arnold Schwarzenegger.

 

Animalities

Τα Animalities, είναι τα fan-favorite finishing moves που επιστρέφουν στη σειρά με τη μορφή ενός δωρεάν content update και θα είναι διαθέσιμα για όλους τους κατόχους του Mortal Kombat 1. Επιτρέποντας στους μαχητές να μεταμορφώνονται στο ζώο που αντιστοιχεί στο πνεύμα τους για να “εξοντώνουν» τους αντιπάλους τους, τα Animalities μπορούν να εκτελεστούν από όλους τους χαρακτήρες του roster. Συνοδεύεται από το δωρεάν για όλους τους παίκτες MK 95 Scorpion character skin, εμπνευσμένο από την ταινία Mortal Kombat του 1995.

 

Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC. 

Έλα στην πιο KMING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη