MWC 17: Moto G5 και Moto G5 Plus από τη Lenovo

by K Admin

 

 

Το  MWC 2017 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και παρακολουθούμε από κοντά τα γεγονότα, μεταφέροντας στιγμή προς στιγμή όλες τις εξελίξεις. Από την έκθεση δε θα μπορούσε να λείπει η Lenovo, η οποία παρουσίασε τα νέα Moto G5 και Moto G5 Plus.

 

Το Moto G5 με την Full HD οθόνη των 5 ιντσών έρχεται με μεταλλικό design σε δυο χρωματικές εκδόσεις, «Lunar Gray» ή «Fine Gold» και διαθέτει μια μπαταρία 2.800 mAh, καθώς και έναν γρήγορο φορτιστή 10W που όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζει η εταιρεία θα προσφέρει στο Moto G5 “διάρκεια μπαταρίας πολλών ωρών με φόρτιση μόνο λίγων λεπτών”.

 

Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος της συσκευής διαμορφώνεται στα 16GB. Στα ενδότερα, η Motorola επέλεξε να τοποθετήσει 2GB RAM και και έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 430 στα 1.4GHz που υπόσχεται να προσφέρει μια ομαλή εμπειρία αλληλεπίδρασης, κύριο χαρακτηριστικό της οποίας θα είναι η απουσία lags. Η συσκευή εξοπλίζεται με μια κάμερα των 13MP με πλήθος πρόσθετων λειτουργιών, όπως phase detection autofocus (PDAF), που υπόσχεται γρήγορη εστίαση για πιο ευκρινείς φωτογραφίες. Το Moto G5 θα ξεκινήσει το ντεμπούτο του στις αρχές Μαρτίου.

 

 

Από την μεριά του, το Moto G5 Plus των 5,2 ιντσών (επίσης Full HD ανάλυσης) προσφέρει ό,τι και το μικρότερο «αδερφάκι» του αλλά με κάποιες μικρές αναβαθμίσεις. Ειδικότερα, εξοπλίζεται με ένα οκταπύρηνο Snapdragon 625 χρονισμένο στα 2GHz, 3GB RAM και 32GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Είναι συμβατό με δίκτυα 4G LTE, ενώ όσον αφορά την μπαταρία του, αυτή είναι χωρητικότητας 3.000 mAh. Υποστηρίζει την τεχνολογία «Dual Autofocus Pixels», η οποία χρησιμοποιεί 10% περισσότερα pixels στον αισθητήρα της κάμερας προκειμένου να εστιάσει σε αντικείμενα κατά 60% γρηγορότερα σε σχέση με το Moto G4 Plus.

 

Μπορείς να δεις ακόμη