MWC 17: LG G6, τα πάντα για τη νέα ναυαρχίδα των Κορεατών που μόλις ανακοινώθηκε

by K Admin

 

 

Βρισκόμαστε στο MWC 2017, τη μεγάλη έκθεση της Βαρκελώνης και σας μεταφέρουμε όλες τις σημαντικές ανακοινώσεις που λαμβάνουν χώρα στο “πάρτυ” της τεχνολογίας, μια εκ των οποίων είναι  το LG G6, η νέα ναυαρχίδα της LG.

 

Μετά το “αρθρωτό” G5 στο οποίο η LG πειραματίστηκε, καινοτόμησε, αλλά μάλλον δεν πέτυχε το στόχο της (όπως άλλωστε σε αυτή τη φάση και οι περισσότερες modular λύσεις της αγοράς) η κορυφαία κατασκευάστρια κάνει την “ολική επαναφορά” με το G6, ένα μοντέλο που δύσκολα θα προσπεράσει κάποιος…

 

 

Το LG G6, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, είναι μία πρόταση που ανταποκρίνεται στις αισθητικές ανάγκες της εποχής διαθέτοντας μεταλλικό frame και προστασία Gorilla Glass 3 στην επιφάνειά του αλλά και πολύ μικρά bezels που του προσφέρουν ένα ικανοποιητικό “αποτύπωμα” παρά την (απαραίτητη πλέον τη σημερινή εποχή) μεγάλη οθόνη Full Vision των 5,7 ιντσών ανάλυσης 1440×2880 pixels και με αναλογία 18:9 ώστε να προσεγγίζει την “κινηματογραφική” εμπειρία. Η οθόνη καταλαμβάνει το 80% της εμπρόσθιας επιφάνειας της συσκευής, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα που θα σας γοητεύσει.

 

 

Η LG προσφέρει μάλιστα ένα ολοκαίνουριο User Interface (UX 6.0) μαζί με το Android 7.1 Nougat που εκμεταλλεύεται πλήρως την οθόνη, ενώ η συσκευή υποστηρίζει τα standards Dolby Vision (για πρώτη φορά σε smartphone) & HDR 10 για καλύτερη οπτική απεικόνιση. Το SoC είναι το Snapdragon 821, μία επιλογή που επιτρέπει στην LG να διαθέσει τη συσκευή στην αγορά αρκετά άμεσα. Σε άλλα specs, συναντάμε Adreno 530 GPU, RAM που φτάνει τα 4GB και αποθηκευτικό χώρο 32 ή 64GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD. Το “παρών” δίνει επίσης το dual camera set up με δύο αισθητήρες 13MP με φακό 125 (wide angle) & 71 μοιρών, εμπρόσθια -wide-angle 100 μοιρών- κάμερα 5MP, αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής, υποστήριξη USB Type-C, υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών και μη αφαιρούμενη μπαταρία χωρητικότητας 3.300mAh, υποστηρίζοντας το Quick Charge 3.0 της Qualcomm.

 

Η συσκευή είναι επιπλέον η πρώτη μη Pixel πρόταση που έρχεται με ενσωματωμένο τον ψηφιακό βοηθό Google Assistant.

 

To LG G6 είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη σύμφωνα με το πρότυπο IP68, ενώ θα είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματικές επιλογές (Mystic White, Astro Black & Ice Platinum).

 

Δες το video από την έκθεση εδώ:

 

Μπορείς να δεις ακόμη