MWC 17: ZTE Blade V8 Mini & Lite

by K Admin

 

Η ZTE παρουσίασε στο MWC 2017  τα Blade V8 Mini & Lite, δύο συσκευές που απευθύνονται σε όσους αναζητούν οικονομικές και ταυτόχρονα ποιοτικές προτάσεις.

Και οι δυο υιοθετούν πολλά στοιχεία του σχεδιασμού του Blade V8. Και ενώ το τελευταίο έρχεται με οθόνη των 5.2 ιντσών, οι νέες συσκευές είναι λίγο μικρότερες, στις 5 ίντσες. Έρχονται με Full HD ανάλυση (1080 x 1920 pixels) με 440 pixels ανά ίντσα. Και οι δυο διαθέτουν μεταλλικό design και ενώ το πάχος του V8 Lite αγγίζει τα 8mm, το Blade V8 Mini είναι λίγο πιο παχύ, φθάνοντας τα 8.9mm. Στο πίσω μέρος των δυο συσκευών, η ZTE επέλεξε να τοποθετήσει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων για το εύκολο κλείδωμα και ξεκλείδωμα των smartphones.

 

 

 

 

Blade V8 Mini

 

Το ZTE Blade V8 Mini έρχεται με λίγο καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Διαθέτει οκταπύρηνο Qualcomm Snapdragon 435 SoC στα 1.4GHz, 2GB RAM και 16GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος θα μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD. Εκείνο το χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η κάμερα διπλού φακού που διαθέτει, με αισθητήρα των 13MP για τη λήψη της εικόνας και έναν ακόμη 2MP για τη συλλογή πληροφοριών που αφορούν το βάθος πεδίου. Διαθέτει, μάλιστα, και μια λειτουργία «Bokeh» που προσομοιώνει διαφορετικά camera apertures και επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών με θολό background, κάτι σαν τα αντίστοιχα εφέ που έχουμε δει στο Huawei P9. Η μπροστινή κάμερα είναι των 5MP και το flash υπόσχεται να τη βοηθήσει στη λήψη ποιοτικών selfie φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

 

 

Από την πλευρά του, το Blade V8 Lite έρχεται με οκταπύρηνο MediaTek MT6750 SoC, με 2GB RAM και 16GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Δεν υπάρχει κάμερα διπλού φακού εδώ, έρχεται όμως με μια κύρια των 8MP και μια δευτερεύουσα των 5MP στο μπροστινό μέρος.

 

Το V8 Mini διαθέτει μπαταρία 2.800 mAh, ενώ το V8 Lite έρχεται με μια των 2.500 mAh. Και τα δυο διαθέτουν Android 7 Nougat με το MiFavor UI της ZTE. Θα κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους στην Ευρωπαϊκή αγορά, την ερχόμενη άνοιξη.

Γνώρισε το Blade V8 lite στο hands-on video που ακολουθεί:

 

Μπορείς να δεις ακόμη