Νέες κάρτες microSD 1TB από τις Micron και Western Digital

 

Μετά την έκδοση του Galaxy S10 Plus 1TB της Samsung, οι Western Digital (SanDisk) και Micron έρχονται να αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο τη χωρητικότητα των smartphones, ανακοινώνοντας δύο νέες κάρτες microSD χωρητικότητας 1ΤΒ. Οι νέες προτάσεις έρχονται λίγες μέρες μετά το λανσάρισμα των πρώτων καρτών 1TB SDXC στην αγορά, οι οποίες έρχονται από την Lexar.

Η πρόταση της Western Digital, SanDisk UHS-I microSDXC, περηφανεύεται για τις υψηλές ταχύτητες ανάγνωσης 160MB/s σε σύγκριση με τα 100MB/s της κάρτας της Micron. Ωστόσο, η πρότασης της Micron διαθέτει την τελευταία τεχνολογία 96-layer 3D quad-cell QLC NAND και προσφέρει ταχύτητες εγγραφής 95MB/s σε σχέση με τα 90MB/s της SanDisk UHS-I microSDXC.

Και οι δύο κάρτες μνήμης προσφέρουν υψηλές ταχύτητες, αλλά υπενθυμίζεται πως οι κάρτες microSD Express επόμενης γενιάς υπόσχονται ακόμα πιο υψηλές ταχύτητες έως 985 MB/s.

Η κάρτα 1TB SanDisk Extreme UHS-I microSD αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο, ενώ το λανσάρισμα της αντίστοιχης πρότασης από την Micron έχει προγραμματιστεί για το δεύτερο τρίμηνο του 2019.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη