Νέο story trailer με όσα θέλεις να μάθεις για το σενάριο του Metaphor: ReFantazio

by Manos Kavvalos

Η ATLUS και η Studio Zero have κυκλοφόρησαν το “Story” trailer για το Metaphor: ReFantazio.

Το παιχνίδι έρχεται από τους δημιουργούς των Persona 3, Persona 4, Persona 5 και τοποθετείται σε έναν φανταστικό κόσμο, με τον πρωταγωνιστή να πρέπει να προσπαθήσει, μαζί με τη νεράιδα σύντροφό του, Gallica, να απαλλάξει από την κατάρα τον πρίγκιπα του βασιλείου που αγνοείται. Θα κληθείς να ελέγξεις τη μοίρα σου, να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου και να ξυπνήσεις τις μαγικές δυνάμεις του «Αρχέτυπου» που προς το παρόν αναπαύονται μέσα σου. Ξυπνώντας το «Αρχέτυπο» θα ξεκλειδώσεις την ικανότητα να χρησιμοποιείς και να συνδυάζεις μεταξύ τους δυνάμεις από μοναδικά job classes. Ενισχύοντας τους δεσμούς με την ομάδα των χαρακτήρων που θα δημιουργήσεις, θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις πανίσχυρους εχθρούς και να ανακαλύψεις την πραγματική φύση του βασιλείου.

Το σύστημα μάχης συνδυάζει μηχανισμούς turn based και δράση σε πραγματικό χρόνο, που εμπλουτίζονται από τη στρατηγική σε κάθε γύρο. Ένα βασικό στοιχείο του gameplay είναι ότι θα πρέπει να επιλέγεις με προσοχή την επόμενη κίνησή σου, με τη σωστή διαχείριση του χρόνου να είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμη για την επίτευξη των σκοπών σου.

Ετοιμάσου για ταξίδια σε μακρινές πόλεις και στα βάθη σπηλαίων, σε έναν κόσμο που επεκτείνεται διαρκώς και είναι γεμάτος αποστολές και λάφυρα. Παράλληλα, ξεδιπλώνεται μια ιστορία όπου ο κόσμος θα πρέπει να παλέψει με τις δικές του αγωνίες. Στο ενδιάμεσο θα έχεις την επιλογή να λάβεις μέρος στο υψηλών απαιτήσεων Royal Tournament, που υπόσχεται πολλές ώρες καθηλωτικών αναζητήσεων και ανακαλύψεων.

Τα παραπάνω συνδυάζονται με ατμοσφαιρική μουσική, cutscenes που προσφέρουν πληροφορίες για την αφήγηση και ένα εκπληκτικό περιβάλλον εργασίας.

Το Metaphor: ReFantazio είναι προγραμματισμένο να λανσαριστεί στις 11 Οκτωβρίου 2024, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4 και PC (Steam, Microsoft Store).

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC. 

 

Έλα στην πιο K–MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη