Ο έρωτας περνάει από το στομάχι υγιεινά και νόστιμα με μία φριτέζα αέρος της Rohnson

by Zikou Stella

Ένας δοκιμασμένος κανόνας που μπορείς να εφαρμόσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Αν την ημέρα εκείνη έχετε αποφασίσει ως ζευγάρι να την περάσετε στο σπίτι είναι ευκαιρία να ετοιμάσεις ένα ξεχωριστό γεύμα που θα μείνει και στους δυο σας αξέχαστο. Δεν χρειάζεται κόπο παρά μόνο τα κατάλληλα υλικά που σίγουρα θα διαλέξεις με περίσσεια προσοχή, αφού πρόκειται να κάνεις το τραπέζι στον αγαπημένο ή στην αγαπημένη σου αλλά και τα απαραίτητα σκεύη. Μια ιδανική λύση για να μαγειρέψεις ένα γευστικό φαγητό που θα διατηρεί τη φρεσκάδα των υλικών μέχρι την τελευταία μπουκιά είναι ένα Airfryer. Το Airfryer μαγειρεύει ελαφριά αλλά και πεντανόστιμα, έτσι το στομάχι δεν θα βαρύνει και θα έχετε και οι δυο όλη την απαραίτητη ενέργεια για after hours δραστηριότητες.

Για να πετύχεις τα παραπάνω, αρκεί να βάλεις στον πάγκο της κουζίνας σου τη Φριτέζα αέρα Rohnson R2859 Red, που θα τη βρεις σε τρεις ακόμα χρωματισμούς, Blue, Cream και Green, για να την ταιριάξεις απόλυτα με τη διακόσμησή σου.

 

Φριτέζα αέρα ROHNSON R2859 RED

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις πολύ λάδι, μόνο υλικά σε σχήμα καρδούλας που θα συμβολίσουν το πάθος σου τη στιγμή που ετοιμάζεις το φαγητό και το τοποθετείς στο σκεύος. Τη δύσκολη δουλειά θα την αναλάβει η φριτέζα σου, που έχει μεγάλη χωρητικότητα για να φάτε όσο ακριβώς τραβάει η όρεξη σας.

 

Τηγάνισμα με ελάχιστο ή καθόλου λάδι

Ακόμα και με λίγο ή καθόλου λάδι, χάρη στην τεχνολογία 3D direct heat με τη φριτέζα αέρα θα μπορέσεις εύκολα να ετοιμάσεις το γεύμα των ονείρων σου, μαγειρεμένο ομοιόμορφα. Η εγγύηση για μείωση των λιπαρών που φτάνουν στο πιάτο σε ποσοστό έως και 80% σημαίνει ότι θα απολαύσεις κάθε μπουκιά νόστιμα και υγιεινά. Και επιπλέον, το σπίτι σου δεν θα γεμίσει με καπνό ή ενοχλητικές μυρωδιές για να μη χαλάσει η γεμάτη ευωδίες από άνθη ατμόσφαιρα του Αγίου Βαλεντίνου.

 

Κάδος μεγάλης χωρητικότητας

Ο κάδος της Rohnson R2589 Red έχει μεγάλη χωρητικότητα ώστε να μην μείνει απ’ έξω κανένα από τα αγαπημένα υλικά που επέλεξες για να γεμίσεις τα πιάτα. Μπορείς να μαγειρέψεις ακόμα και ολόκληρο κοτόπουλο, μαζί με όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά και η συσκευή θα το μαγειρέψει με τόσο μεράκι και καλλιτεχνία, που θα φτάσει στο πιάτο απόλυτα τραγανό στο εξωτερικό του και ζουμερό εσωτερικά.

 

 

Μεγάλη ψηφιακή LED οθόνη αφής με 6 προεπιλεγμένα προγράμματα

Προφανώς, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν έχεις χρόνο να ψάχνεις οδηγίες και πού έβαλες το βιβλιαράκι της συσκευής για να βρεις το κατάλληλο πρόγραμμα για κάθε διαφορετικό φαγητό. Θέλεις να έχεις περισσότερο χρόνο να φροντίσεις την εμφάνισή σου ώστε να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου. Με έξι αυτόματα προγράμματα και μεγάλη ψηφιακή οθόνη LED, η συσκευή σου επιτρέπει με το πάτημα ενός και μόνο πλήκτρου να ξενοιάσεις από τον χρόνο και τη θερμοκρασία που απαιτούνται για το μαγείρεμα. Όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί, απλά θα ανοίξεις τον κάδο και η κουζίνα σου θα πλημμυρίσει από υπέροχες γευστικές μυρωδιές.

 

Εύκολος καθαρισμός

Θα μείνει χρόνος για καθάρισμα; Κανένα πρόβλημα υπάρχει εύκολη λύση. Η φριτέζα έχει αποσπώμενα μέρη, καλυμμένα με αντικολλητική επίστρωση, οπότε τι πιο εύκολο από το να τα βάλεις μαζί με τα υπόλοιπα σκεύη και μαχαιροπίρουνα στο πλυντήριο πιάτων.

 

Ισχυρή απόδοση με χαμηλή κατανάλωση ρεύματος

Λόγω της μέγιστης ισχύος που φτάνει τα 1800 Watt, η φριτέζα αέρα προθερμαίνεται άμεσα και έχεις αισθητά μειωμένη κατανάλωση σε σύγκριση με έναν παραδοσιακό φούρνο. Ρυθμίζοντας τη θερμοκρασία από τους 80°C έως τους 200°C, θα ετοιμάσεις γρήγορα και με ομοιόμορφο μαγείρεμα τα αγαπημένα φαγητά και σνακ για τη γιορτή των ερωτευμένων.

 

Δες παρακάτω πως θα φτιάξεις τοστ με ένθετα αυγά μάτια για τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου με σύμμαχο το air fryer της Rohnson.

 

 

Τοστ με ένθετα αυγά μάτια στο air fryer

 

Υλικά για 2 τοστ

  • 4 φέτες ψωμί του τοστ
  • 4 κ.σ. φρέσκο τυρί κρέμα
  • 2 αυγά μέτρια
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

 

Εκτέλεση

  1. Παίρνουμε 2 φέτες του τοστ κι ένα κουπ πατ σε σχήμα καρδιάς. Κόβουμε και αφαιρούμε από το κέντρο τους 2 καρδιές και τις αφήνουμε στην άκρη.
  2. Αλείφουμε με τυρί κρέμα τις δύο ολόκληρες φέτες ψωμιού και κολλάμε πάνω τους αυτές με την καρδιά στη μέση.
  3. Τις τοποθετούμε στον κάδο του air fryer και σπάμε στο κέντρο τους προσεκτικά από ένα αυγό. Τοποθετούμε στον κάδο και τις καρδούλες ψωμιού που αφαιρέσαμε και ψήνουμε για 3-4 λεπτά στους 170οC.
  4. Στο μεταξύ ετοιμάζουμε και τον καφέ της επιλογής μας και τον σερβίρουμε μαζί με τα τοστ.

 

Μπορείς να δεις ακόμη