ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ESPRESSO NESCAFÉ® Dolce Gusto®

by Aggeliki Tsoukana

Υπέροχη αίσθηση να ξυπνάς το πρωί και να έχει γεμίσει η κουζίνα σου με μεθυστικές μυρωδιές από φρέσκο καφέ. Ακόμα καλύτερα αν μπορέσεις να τον απολαύσεις στο κρεβάτι, αγκαλιά με το ταίρι σου. Πλησιάζει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και όπως κάθε χρόνο τέτοια ημέρα, ξυπνάνε συναισθήματα, το κοντέρ της ερωτικής διάθεσης παίρνει την ανηφόρα και εσύ σίγουρα αναζητάς τρόπους να ξεκινήσεις ιδανικά την ημέρα σου με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου. Ο καφές είναι το ρόφημα που θα δώσει στην καρδιά σου τις απαραίτητες δυνάμεις να χτυπάει δυνατά για αυτόν ή αυτή που αγαπάς και θα σου προσφέρει όλη την ενέργεια για να περάσετε συντροφιά μια αξέχαστη ημέρα. Δεν αποκλείεται να επαναφέρει και μοναδικές αναμνήσεις. Για θυμήσου, μήπως το πρώτο σου ραντεβού ήταν για καφέ; Γιατί να μην ζωντανέψεις ξανά αυτή την υπέροχη εικόνα; Δεν έχει σημασία το πόσα χρόνια μπορεί να έχουν περάσει. Σημασία έχει να μπορείς να έχεις οποιοδήποτε καφέ λαχταράει ο σύντροφός σου από κρεμώδες cappuccino και απολαυστικό macchiato μέχρι μεγάλη γκάμα από espresso και ristretto για όλα τα γούστα, μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού! Και αν παρόλο που είμαστε στην καρδιά του χειμώνα το ταίρι σου λαχταράει freddo η μηχανή espresso NESCAFÉ® Dolce Gusto® στο προσφέρει με ΜΙΑ μόνο κάψουλα σε λιγότερο από 30.

Για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου -και όχι μόνο- μπορείς να εμπιστευτείς τον καφέ σου στην μηχανή espresso NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S και στη NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Plus.

 

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S

H πολυκαφετιέρα NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S είναι η κατάλληλη συσκευή για να ερωτευτεί το ταίρι σου τον barista που έκρυβες μέσα σου. Ή να αναδείξετε αγκαλιασμένοι το ταλέντο σας στην παρασκευή καφέ, απίστευτα απλά, με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού.

 

Ποικιλίες καφέ υψηλής ποιότητας με πολλές καρδούλες

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, εσύ και το ταίρι σου θα απολαμβάνετε εκλεκτής ποιότητας καφέ, με μια επιλογή από 15 διαφορετικά ροφήματα. Όπως και αν προτιμάτε να ξεκινάτε και οι δύο την ημέρα σας, με καφέ μονό, διπλό, σκέτο ή με γάλα, η NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Μπορεί η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου να πέφτει στην καρδιά του χειμώνα, αλλά εσύ να έχεις διάθεση για ένα παγωμένο freddo espresso. Οι μηχανές espresso NESCAFÉ® Dolce Gusto® σου έχουν τη λύση γιατί με μόνο 1 κάψουλα, μπορείς να απολαύσεις το NESCAFÉ® Dolce Gusto® Freddo Espresso Napoli Style, ένα freddo espresso με έντονο καβούρδισμα και γεμάτο σώμα, σαν να τον πήρες από την καφετέρια. Μεγάλο ρόλο στο να προσφέρεις στο ταίρι σου το ιδανικό ρόφημα παίζουν και οι ερμητικά κλειστές κάψουλες, που διατηρούν τη φρεσκάδα του καφέ για να τον απολαμβάνεις και να τον προσφέρεις απόλυτα φρέσκο τη στιγμή που θέλεις.

 

Γεύσεις για δυνατά συναισθήματα και συγκινήσεις

Οι γεύσεις έχουν τη δύναμη να ξυπνάνε έντονα συναισθήματα, που ταιριάζουν απόλυτα με μια ημέρα αφιερωμένη στον Βαλεντίνο ή τη Βαλεντίνα σου. Ευκαιρία λοιπόν να απολαύσετε αγκαλιασμένοι ένα δυνατό ristretto, έναν έντονο espresso, έναν αρωματικό lungo, έναν πλούσιο καφέ τύπου φίλτρου, έναν κρεμώδη cappuccino, έναν απαλό latte macchiato ή αν υπάρχει όρεξη για κάτι διαφορετικό, μια ζεστή σοκολάτα που θα εξάψει το πάθος. Αν και τα παραπάνω σε ταξιδεύουν σε όμορφους κόσμους για πολλή ώρα, το να βρεθείς εκεί είναι απλά υπόθεση λίγων δευτερολέπτων. Βάλε την κάψουλα NESCAFÉ® Dolce Gusto® της αρεσκείας σου, με τον δακτύλιο ελέγχου προσάρμοσε το ρόφημά σου και πάτησε το Play. Από τη στιγμή εκείνη η κούπα σου θα αρχίζει να γεμίζει εκρηκτικά αρώματα, ακόμα και σε ποσότητα XL, για να μεταφέρεις την απόλαυση και εκτός σπιτιού.

Χάρη στην αντλία υψηλής πίεσης έως 15 bar, μέσα σε μόλις 30 δευτερόλεπτα θα προσφέρεις στο ταίρι σου τη μαγεία της παχύρευστης και βελούδινης κρέμας, που θα χαϊδέψει με μοναδικό τρόπο τους γευστικούς του κάλυκες, για ένα πρωινό που θα μείνει και στους δυο σας αξέχαστο.

 

 

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Plus

Η NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Plus είναι έτοιμη να θολώσει τη γραμμή που χωρίζει τον ερασιτέχνη από έναν επαγγελματία barista, προσφέροντας στο ταίρι σου έναν ακόμα λόγο να διατηρεί ερωτικά συναισθήματα για εσένα. Κομψή και με πολλαπλές δυνατότητες είναι προορισμένη να καρφώσει ακόμα πιο βαθιά τα βέλη του καφέ, κάνοντας τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου φεστιβάλ εκρηκτικών αρωμάτων και απόλαυσης.

 

Μια κάψουλα με πολλά – και γιατί όχι ερωτικά – μυστικά

Χάρη στον έξυπνο και καινοτόμο σχεδιασμό τους, οι κάψουλες των ροφημάτων ρυθμίζουν αυτόματα την πίεση που δέχονται. Εσύ και το ταίρι σου απλά ετοιμαστείτε για έντονες γεύσεις που θα απογειώσουν αισθήσεις και αισθήματα, είτε με ένα δυνατό espresso, είτε με έναν απολαυστικό freddo με 1 μόνο κάψουλα. Χάρη στις διαφορετικές ρυθμίσεις, μπορείς να επιλέξεις τη θερμοκρασία του καφέ, για να απολαύσετε και οι δυο το αγαπημένο σας ρόφημα τόσο ζεστό, όσο και η καρδιά σας, κάνοντας τον χώρο να ξεχειλίζει από θερμά και αγνά συναισθήματα, που με τόσο μεράκι έχει υφάνει η ακαταμάχητη γεύση που κατάκτησε ολόκληρο τον οργανισμό σας. Και όλα πολύ απλά, γρήγορα, με το πάτημα ενός πλήκτρου. Για να μην σπαταλάς πολύ χρόνο μακριά από την αγκαλιά του αγαπημένου σου προσώπου.

 

 

Barista Βαλεντίνος με κάθε γεύση

Espresso, Cappuccino, Μacchiato, Freddo Espresso. Δεν είναι απλά λέξεις, δεν είναι απλά διαφορετικά είδη καφέ. Είναι το εισιτήριο για ένα γευστικό ταξίδι στον χώρο των ερωτικών συναισθημάτων, ένας τρόπος να δείξεις στο ταίρι σου το πόσο θέλεις να είστε μαζί για να γιορτάζετε κάθε χρόνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά και να κάνετε κάθε στιγμή ξεχωριστή. Βάζεις την κάψουλα στην ειδική θήκη, επιλέγεις την ένταση του καφέ, πατάς το κουμπί και η μηχανή ετοιμάζει το εισιτήριο για μια φανταστική, παραδεισένια χώρα. Πίνοντάς τον απλά θα ξεφύγετε αγκαλιά από την πραγματικότητα, για τόπους που βλέπετε στα όνειρά σας, με συνοδεία το μεθυστικό άρωμα του φρέσκου, ποιοτικού καφέ. Τη μέρα εκείνη, που πιθανό να έχεις κανονίσει να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον ταίρι σου, κάνε δώρο και στους δυο σας ένα ρόφημα XL, για απόλαυση που διαρκεί ακόμα περισσότερο. Πάντοτε με αφρόγαλα ή καϊμάκι βελούδινο, που χαϊδεύει απαλά τον ουρανίσκο και σε προκαλεί να μοιραστείς αυτό το δώρο με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου.

 

Τεχνολογία Espresso Boost για τεράστιες, ζεστές καρδιές

Θέλεις να κάνεις μια ευχάριστη έκπληξη στο αγαπημένο σου πρόσωπο; Δεν χρειάζεται και πολλή προσπάθεια αν στον πάγκο της κουζίνας σου έχεις την NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Plus. Χάρη στην τεχνολογία Espresso Boost θα έχεις πολύ γρήγορα ένα φλυτζάνι με τον πλέον έντονο και συμπυκνωμένο καφέ τύπου ristretto ή espresso για απίστευτα αρώματα και εξαιρετική γεύση. Το μυστικό είναι η προηγμένη τεχνολογία Espresso Boost που προ-υγραίνει τον καφέ στην κάψουλα για λίγα δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει η παρασκευή του ροφήματος, διαδικασία που ενισχύει και εντείνει όλα τα κρυμμένα χαρακτηριστικά των αλεσμένων κόκκων καφέ που βρίσκονται ερμητικά σφραγισμένοι στην κάψουλα σου, μέχρι να απελευθερωθούν στην κούπα σου για να απολαύσεις την τέλεια εμπειρία καφέ, στο σπίτι σου.

 

Φροντίδα για την καρδιά και την τσέπη σου

Η NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Plus φροντίζει για εσένα σε πολλαπλά επίπεδα. Γιατί, μπορεί ο καφές να ξυπνάει το μυαλό, όμως ο έρωτας σε κάνει να το “χάνεις”. Έτσι, σίγουρα κάποια στιγμή θα ξεχάσεις ανοιχτή τη μηχανή espresso και θα φύγεις από το σπίτι. Γυρίζεις πίσω; Το έχεις στο μυαλό σου; Όχι, γιατί μετά από ένα λεπτό αδράνειας, η μηχανή espresso σου απενεργοποιείται μόνη της, χάρη στο Eco Mode. Είναι και ενεργειακής κλάσης Α+, οπότε θα σου μείνουν περισσότερα χρήματα για ένα καλύτερο δώρο στο ταίρι σου τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Τέλος, με δυο χρόνια εγγύηση έχεις ακόμα περισσότερο μυαλό για το ταίρι σου, χωρίς να προβληματίζεσαι για τυχόν βλάβες.

Δες παρακάτω πως θα φτιάξεις ρολό με άρωμα καφέ για τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου με σύμμαχό σου τη μηχανή espresso NESCAFÉ® Dolce Gusto®.

 

 

Σοκολατένιο ρολό με άρωμα καφέ

 

Υλικά

Για το παντεσπάνι

  • 5 αυγά
  • 1 φλ. ζάχαρη
  • 1 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κουτ. σούπας κακάο

 

Για τη γέμιση

  • 250 γρ. κουβερτούρα 70% σε κομματάκια
  • 350 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
  • 100 γρ. ζάχαρη
  • 1 φλιτζανάκι εσπρέσο dolce gusto
  • 2 κουτ. σούπας μαύρο ρούμι
  • 4 κρόκοι αυγών
  • 1 αυγό ολόκληρο

 

Εκτέλεση

  1. Για τη μους: Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί, ανακατεύοντας με σπάτουλα ανά διαστήματα κι ετοιμάζουμε ένα εσπρεσάκι στη μηχανή espresso NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Ετοιμάζουμε κι ένα δεύτερο καφέ και το αφήνουμε στην άκρη γιατί θα τον χρειαστούμε στο στήσιμο του γλυκού.
  2. Βάζουμε τη ζάχαρη και τον ένα εσπρέσο σε κατσαρολάκι πάνω σε μέτρια φωτιά κι ετοιμάζουμε ένα πηχτό σιρόπι καφέ.
  3. Παράλληλα βάζουμε τους κρόκους και το ολόκληρο αυγό στην κουζινομηχανή και τα χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα. Με το μίξερ σε λειτουργία ρίχνουμε το καυτό σιρόπι του καφέ μόλις το κατεβάσουμε από τη φωτιά σε στυλ κορδόνι συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι το μείγμα να τριπλασιαστεί σε όγκο και να πήξει ελαφρά.
  4. Προσθέτουμε το ρούμι και χτυπάμε για λίγο ακόμη να ενσωματωθεί. Σταματάμε τη λειτουργία της κουζινομηχανής και ρίχνουμε τη λιωμένη σοκολάτα, ανακατεύοντας με σπάτουλα να ενσωματωθεί.
  5. Καθαρίζουμε τον κάδο της κουζινομηχανής και χτυπάτε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί. Την ενσωματώνουμε στη μους ανακατεύοντας απαλά με σπάτουλα και την αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να τη χρειαστούμε.
  6. Για το παντεσπάνι: προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175°C στον αέρα και στρώνουμε με χαρτί ψησίματος το ρηχό ταψί του φούρνου μας.
  7. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στην κουζινομηχανή για 10 λεπτά περίπου μέχρι το μείγμα να φουσκώσει και να ασπρίσει εντελώς.
  8. Αφαιρούμε από το αλεύρι 2 κουταλιές κι ανακατεύουμε μέσα το κακάο. Σταματάμε τη λειτουργία του μίξερ και ρίχνουμε το μείγμα από σουρωτήρι σαν βροχή ανακατεύοντας απαλά με σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθεί.
  9. Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί ισιώνοντας με σπάτουλα και δημιουργώντας ένα στρώμα όμοιου πάχους και σχήματος.
  10. Ψήνουμε το παντεσπάνι στον προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά περίπου μέχρι να πάρει ένα όμορφο χρυσαφί χρώμα.
  11. Το βγάζουμε από τον φούρνο, το αναποδογυρίζουμε πάνω σε ένα καθαρό κομμάτι χαρτί ψησίματος και αφού ξεκολλήσουμε προσεκτικά το χαρτί με το οποίο το ψήσαμε, το τυλίγουμε ρολό μαζί με το καθαρό χαρτί και το αφήνουμε να κρυώσει.
  12. Ανοίγουμε το παντεσπάνι και το ραντίζουμε με το δεύτερο εσπρέσο. Απλώνουμε πάνω του τη μους και τυλίγουμε σε ρολό. Τοποθετούμε το γλυκό σε πιατέλα σερβιρίσματος με τη ραφή από κάτω, πασπαλίζουμε με λίγο κακάο και σερβίρουμε.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη