O Henry Cavill ετοιμάζει σειρά για το Warhammer 40.000

by Aggeliki Tsoukana

Μπορεί ο Henry Cavill να έβγαλε το μενταγιόν του Witcher και να κρέμασε την κάπα του Superman, μετά την πρόσφατη αλλαγή πλεύσης της DC, όμως έχει βρει ήδη το επόμενο μεγάλο project. Όπως αποκάλυψε το The Hollywood Reporter, ο Cavill θα έχει όχι μόνο πρωταγωνιστικό, αλλά και εκτελεστικό ρόλο, ως παραγωγός, σε μία νέα live-action σειρά, για λογαριασμό των Amazon Studios, η οποία θα βασίζεται στο δημοφιλές σύμπαν του Warhammer 40.000 της Games Workshop.

Ο ίδιος δηλώνει φανατικός οπαδός του Warhammer 40K, με το οποίο ασχολείται από την εφηβεία του, ενώ έχει μεγάλη συλλογή με φιγούρες τις οποίες βάφει ο ίδιος. Σε παλαιότερη του συνέντευξη είχε πει πως προτιμά ξεκάθαρα το σύμπαν του Warhammer έναντι εκείνου του World of Warcraft – το οποίο επίσης  έπαιζε φανατικά – και πως τώρα με τη νέα σειρά θα κάνει πραγματικότητα ένα μεγάλο του όνειρο.

 

 

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, το Warhammer 40.000 ξεκίνησε το 1987 από την Games Workshop ως επιτραπέζιο παιχνίδι μάχης με φιγούρες και διαθέτει ένα φοβερά ανεπτυγμένο σύμπαν με εκατοντάδες νουβέλες οι οποίες μπορούν να τροφοδοτήσουν δεκάδες σειρές και ταινίες, ενώ έχει αποτελέσει τη βάση για πολλά επιτυχημένα βίντεο παιχνίδια της σειράς Dawn of War.

Η βασική ιστορία διαδραματίζεται 39.000 χρόνια στο μέλλον, στη 42η χιλιετία, με την ανθρωπότητα να βρίσκεται σε ένα από τα πιο ζοφερά σημεία της ιστορίας της. Ο πολιτισμός της έχει σταματήσει να προοδεύει και παλεύει για την επιβίωσή της σε έναν ανελέητο πόλεμο μεταξύ εξωγήινων και μαγικών πλασμάτων.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη