Marvel’s Spider-man 2: η Insomniac αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας

by Aggeliki Tsoukana

Την ημερομηνία ή μάλλον πιο σωστά, το χρονικό παράθυρο κυκλοφορίας του Marvel’s Spider-Man 2, αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter η Insomniac Games. Σύμφωνα με το επίσημο tweet το επόμενο παιχνίδι του franchise θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS5 το φθινόπωρο του 2023.

 

 

Στη σχετική ανάρτηση στο επίσημο blog του PlayStation η εταιρεία έγραψε: “Το τέλος του 2022 είναι στον ορίζοντα, κάτι που σημαίνει ότι το 2023 ετοιμάζεται να ξεκινήσει. Αν και το 2022 έκλεισε με “θεϊκό κρότο” χάρη στην κυκλοφορία του God of War: Ragnarok, αυτό δε σημαίνει ότι το 2023 δε θα κρύβει συγκινήσεις. Το επόμενο έτος θα είναι τεράστιο για το PlayStation, γεμάτο με μία σειρά από συναρπαστικές κυκλοφορίες.”

“Είτε ανυπομονείς για την κυκλοφορία του υπερ-προσαρμόσιμου DualSense Edge, είτε για τις virtual reality περιπέτειες με το PlayStation VR2, είτε για φανταστικά νέα IPs, όπως το Forspoken, είτε για τη συνέχεια εμβληματικών τίτλων όπως το Marvels SpiderMan 2, η νέα χρονιά θα έχει κάτι για όλους.”

Το νέο παιχνίδι της σειράς Spider-Man θα συνεχίζει την ιστορία μετά τα γεγονότα των Marvel’s Spider-Man και Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, με τους δύο ήρωες – τον Peter Parker και τον Miles Morales – να ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία νέα και πρωτότυπη περιπέτεια. Να θυμίσουμε ότι το Marvel’s Spider-Man 2 είχε αποκαλυφθεί για πρώτη φορά στο PlayStation Showcase του 2021, μαζί με το Marvel’s Wolverine που επίσης βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Insomniac Games για το PS5.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη