Οι καλύτερες επιλογές ακουστικών για τα αυτιά σου

by Zikou Stella

Με τους ρυθμούς της καθημερινότητας να γίνονται όλο και πιο γρήγοροι, όλοι ψάχνουν χρόνο για να αποσπαστούν από τον «θόρυβο», να χαλαρώσουν ή απλά να ακούσουν την αγαπημένη τους μουσική.

Για εσένα που μέσα στο χάος βάζεις τα ακουστικά σου και απολαμβάνεις τη μουσική σου, υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές που θα κάνουν την εμπειρία σου ακόμα καλύτερη.

 

 

Τα επί… κεφαλής

Τα ακουστικά κεφαλής δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να απομονωθεί από τους ήχους του περιβάλλοντος και να ακούει μόνο την μουσική του. Τα JBL Tune 510BT προσφέρουν έως και 40 ώρες ακρόασης. Διαθέτουν Bluetooth 5.0 και είναι σχεδιασμένα για να σου προσφέρουν την απόλυτη άνεση καθώς συνδέονται με τη Siri ή το Google Now χωρίς να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου.

Είναι ελαφριά και αναδιπλούμενα έτσι ώστε να τα κουβαλάς πάντα μαζί σου. Χαρακτηρίζονται από κρυστάλλινο ήχο και σε περίπτωση που τελειώσει η μπαταρία τους φορτίζουν πλήρως σε δύο ώρες. Βέβαια, αν βιάζεσαι πολύ, η ταχεία φόρτιση πέντε λεπτών σου προσφέρει ακρόαση έως και 2 ώρες.

Η Sony δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα. Τα ακουστικά Sony WH-CH510B έχουν διάρκεια μπαταρίας έως και 35 ώρες, ελαφριά σχεδίαση και ασύρματη σύνδεση Bluetooth.

Τα κουμπιά ρυθμίσεων έντασης και αναπαραγωγής προσφέρουν ευχάριστη ακρόαση, υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με τη φωνητική υποβοήθηση του κινητού σου, ενώ η γρήγορη φόρτιση 10 λεπτών σου δίνει τη δυνατότητα ακρόασης μέχρι 90 λεπτά.

 

 

Για… «αεράτες» καταστάσεις

Αν είσαι λάτρης των earbuds τότε δεν υπάρχει τίποτα πιο κλασικό από τα Apple AirPods. Συνδυάζουν πρωτοποριακή τεχνολογία, άψογο ήχο και μέσο του νέου επεξεργαστή H1 προσφέρουν ταχύτατη και χωρίς διακοπές σύνδεση με τις συσκευές σου.

Με μια φόρτιση μπορείς να απολαύσεις μέχρι και 5 ώρες ακρόασης. Εδώ έρχεται η θήκη φόρτισής τους που τα επαναφορτίζει και στην ουσία σου επιτρέπει να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου μουσική όλο το 24ωρο. Συνδέονται αυτόματα με τις συσκευές Apple και πατώντας την εξωτερική πλευρά του ενός ακουστικού μπορείς να κάνεις χρήση και της «αγαπημένης» Siri.

Εκτος των παραπάνω, τα Samsung Galaxy Buds2 αποτελούν ακόμα μια πολύ καλή επιλογή. Είναι αρκετά ελαφριά και διαθέτουν δύο μικρόφωνα που βοηθούν στην παρεμπόδιση ανεπιθύμητων ήχων.

Αξίζει να σημειωθεί πως διαθέτουν ήχο κορυφαίας ποιότητας, έχουν σχεδίαση  που ελαχιστοποιεί τις παρεμβολές του αέρα και το Active Noise Canceling αδρανοποιεί έως και το 98% του θορύβου που μπορεί να υπάρχει στο περιβάλλον. Έχουν 5 ώρες διάρκεια μπαταρίας, ενώ με τη θήκη φόρτισης που διαθέτουν η διάρκεια φτάνει στις 20 ώρες χωρίς σύνδεση στο ρεύμα.

Όποια επιλογή και να κάνεις και ό,τι τύπος ακροατή και να είσαι, οι παραπάνω επιλογές θα σε βγάλουν σίγουρα ασπροπρόσωπο.

Μπορείς να δεις ακόμη