Οι νέες τηλεοράσεις της TCL υπόσχονται κινηματογραφικές εμπειρίες στο σαλόνι σου

by Manos Kavvalos

Η TCL είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 1981 και χάρη στις κορυφαίες τεχνολογίες της, τα τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει και το ελληνικό κοινό. Το lineup της για το 2024 στον τομέα των τηλεοράσεων αποτελείται από τις σειρές X955, C855, C655 και P655. Με το σύνθημα Inspire Greatness και σύμμαχο την τεχνητή νοημοσύνη, ο δεύτερος κατασκευαστής τηλεοράσεων σε παγκόσμιο επίπεδο υπόσχεται να σου προσφέρει οπτική μαγεία, είτε είσαι fan των τηλεοπτικών σειρών, είτε σινεφίλ, είτε gamer ή ακόμα και αν η αγαπημένη σου ασχολία είναι να στήνεσαι μπροστά στην τηλεόραση κάνοντας zapping και απολαμβάνοντας ό,τι “παίζει” την εκάστοτε στιγμή.

 

Επεξεργαστής AiPQ 3.0

Ο επεξεργαστής AiPQ 3.0 που υπάρχει σε όλες τις νέες τηλεοράσεις της TCL χαρακτηρίζεται ως ένα έξυπνο μυαλό που φροντίζει για τα μάτια σου. Πρόκειται για έναν επεξεργαστή ποιότητας εικόνας που βασίζεται σε τεχνολογία AI. Αντιλαμβάνεται και σκέφτεται σαν ένα έξυπνο μυαλό, καταγράφοντας κάθε λεπτομέρεια του πραγματικού κόσμου στην πλούσια βάση δεδομένων του, ώστε να εκτελεί προσομοίωση και βελτιστοποίηση με βάση την τεχνολογία human recognition. Αναπαράγει εικόνες γεμάτες ζωντανά χρώματα, εξαιρετική αντίθεση και κρυστάλλινη διαύγεια, προσφέροντάς σου μια εμπειρία θέασης εφάμιλλη με αυτή του πραγματικού κόσμου.

 

Ai – Contrast

Ο επεξεργαστής TCL AiPQ ενισχύει τη βελτιστοποίηση των εικόνων μέσω της αναγνώρισης πολλαπλών αντικειμένων σε μια σκηνή. Τα επίπεδα φωτεινότητας των νέων τηλεοράσεων της TCL, σε συνδυασμό με τον υψηλό ρυθμό αντίθεσης και τα local dimming zones, σου προσφέρουν μια απόλυτα ευχάριστη οπτική εμπειρία, με απόλυτη αρμονία ανάμεσα στην φωτεινότητα και τις σκιάσεις.

 

Ai – Clarity

Η λειτουργία TCL Ai-CLARITY ανατρέχει στην πλούσια βάση δεδομένων του επεξεργαστή AiPQ για να συμπληρώσει με έξυπνο τρόπο την κάθε λεπτομέρεια που πιθανό να λείπει, ακυρώνοντας τον θόρυβο με ακρίβεια και αναβαθμίζοντας ακόμα και εικόνες ποιότητας 2K σε 4K σε επίπεδο pixel.

 

 

Ai – Color

Το Ai-Color αντιλαμβάνεται τις εικόνες όπως ακριβώς τα ανθρώπινα μάτια. Αναδημιουργεί σκηνές με ταυτόχρονη προσαρμογή πολλαπλών ρυθμίσεων, συμπεριλαμβανομένου του όγκου χρώματος, του κορεσμού (saturation) και της αντίθεσης. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα ζωντανές αποχρώσεις, που έχουν αναδημιουργηθεί με ρεαλιστικό τρόπο και πινελιά καλλιτεχνικής αισθητικής.

 

Ai – MEMC

Μια λειτουργία ιδανική για προγράμματα και παιχνίδια με γρήγορη εναλλαγή εικόνων. Με την ισχύ που παρέχει ο επεξεργαστής TCL AiPQ, το Ai-MEMC εντοπίζει τα ταχέως κινούμενα αντικείμενα στο ακριβές μέγεθος και θέση που έχουν στην εικόνα, υπολογίζει τις παραμέτρους της κίνησης από πλευράς του αριθμού των καρέ με έως 144Hz VRR και 120Hz MEMC, με το αποτέλεσμα να είναι απόλυτα ομαλές οι εικόνες, δίχως φαινόμενα blurring και tearing, για να απολαμβάνεις αθλητικά θεάματα, video games και ταινίες με καταιγιστική δράση.

 

Ai – HDR

Η πανίσχυρη λειτουργία TCL Ai-HDR υποστηρίζει σχεδόν όλα τα HDR formats, όπως Dolby Vision, HDR 10+, HDR10, HLG και άλλα. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα αναβάθμισης περιεχομένου SDR σε HDR βελτιώνοντας την εικόνα σε ταινίες, εμπλουτίζοντάς την παράλληλα με μια μεγαλύτερη γκάμα ζωντανών χρωμάτων.

 

Ai – Scene

To TCL Ai-Scene είναι εφοδιασμένο με πανίσχυρες, πανέξυπνες δυνατότητες αντίληψης. Αναγνωρίζει, αναλύει τις σκηνές και ρυθμίζει την ποιότητα της εικόνας για βελτιστοποίηση σε επίπεδο pixel, παρέχοντας μια καθηλωτική εμπειρία θέασης για αθλητικό περιεχόμενο, video games, ταινίες και σειρές.

 

Έξυπνες Λειτουργίες

Μια σειρά από έξυπνες λειτουργίες που ενσωματώνουν οι τηλεοράσεις της TCL αναβαθμίζουν την εμπειρία χρήσης και σου δίνουν άμεσα την αίσθηση ότι απόκτησες κάτι περισσότερο από μια σύγχρονη οθόνη για την προβολή περιεχομένου σε υψηλή και ακουστική ποιότητα.

 

Google TV Hands-free Voice Control για απόλυτο έλεγχο

Τα φωνητικά χειριστήρια hands-free της Google TV σου προσφέρουν την απόλυτη ευελιξία που πάντοτε ήθελες από την τηλεόρασή σου. Χωρίς να αφήνεις την άνεση της πολυθρόνας ή του καναπέ, μπορείς να επιλέγεις περιεχόμενο, να εκκινείς εφαρμογές, να ενεργοποιείς τη συσκευή σου, να αλλάζεις εισόδους, να αναζητάς ταινίες και πολλά άλλα. Είναι απλό, φιλικό προς τον χρήστη και απίστευτα βολικό. Πολύ απλά, γυρίζοντας τον διακόπτη του μικροφώνου στο κάτω μέρος της τηλεόρασης, μπορείς να ενεργοποιείς/ απενεργοποιείς τον φωνητικό έλεγχο.

 

Συνδεδεμένος με τους πάντες μέσω του Google Meet

Εφόσον έχεις συνδέσει στην τηλεόραση μια συμβατή camera, μπορείς να πραγματοποιείς one to one ή ομαδικές βιντεοκλήσεις, με ταυτόχρονη κοινοποίηση σημειώσεων, φωνητικών αρχείων ή βίντεο σε όλους τους συμμετέχοντες.

 

Έλεγξε τον κόσμο σου με την Alexa και τη φωνή σου

Η φωνητική βοηθός της Amazon Alexa, έχει εξελιχθεί και είναι ακόμα πιο έξυπνη. Μπορείς να της ζητήσεις να αναζητήσει και να παίξει την αγαπημένη σου μουσική, να ακούσεις ειδήσεις, να μάθεις τα νέα για τον καιρό, να ρυθμίσεις την ένταση της τηλεόρασης, να αλλάξεις κανάλι, αλλά και να ελέγξεις τα πάντα στο έξυπνο σπίτι σου. Αρκεί να έχεις εφοδιαστεί με συσκευές πιστοποιημένες για χρήση με το Amazon Alexa, συμπεριλαμβανομένων των Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot και Echo Plus για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο της τηλεόρασής σου.

 

TCL X955 Max

H TCL Premium QD-Mini LED είναι ένα οπτικό αριστούργημα που προσφέρει εικόνα εκπληκτικής ποιότητας με ζωντανά χρώματα και εξαιρετικά υψηλή αναλογία αντίθεσης. Διαθέτει επίσης πολύ υψηλή μέγιστη φωτεινότητα, ευρεία χρωματική γκάμα, μεγάλη οθόνη και εκτεταμένη διάρκεια ζωής, καθιστώντας τη μια τηλεόραση πρωτοποριακής τεχνολογίας.

 

Τέλεια Χρώματα

Χάρη στην τεχνολογία Quantum Dot, η TCL X955 Max παρουσιάζει ζωντανά και με ακρίβεια περισσότερες από 1.000.000.000 αποχρώσεις χρωμάτων, καλύπτοντας έως και 98% το πρότυπο DCI-P3. Κάθε απόχρωση έχει πραγματικά απαράμιλλη λάμψη και βάθος. Στην πιστή απεικόνιση των χρωμάτων βοηθάνε οι 20.000+ local diming zones, που ενισχύουν τον έλεγχο του φωτισμού των Mini LED, παρέχοντας εντυπωσιακές λεπτομέρειες. Επιπλέον, με φωτεινότητα που αγγίζει τα 5.000 nits, μπορείς να δεις μια εικόνα δίχως απώλειες και η οπτική εμπειρία γίνεται απόλυτα καθηλωτική. Παράλληλα, η σούπερ αντίθεση 50.000.000:1 κάνουν το συγκεκριμένο μοντέλο ιδανικό ακόμα και για καλά φωτιζόμενα σαλόνια, κάτι που επιτυγχάνεται και με την ειδική επίστρωση για την αποφυγή των αντανακλάσεων.

 

Ρυθμός ανανέωσης 144 Hz για κορυφαία κίνηση και εκπληκτικό HDR

Με δυνατότητα προβολής εικόνων στα 144 καρέ ανά δευτερόλεπτο, η TCL X955 Max είναι εξαιρετικά αναβαθμισμένη σε σχέση με τα παραδοσιακά μοντέλα των 50 Hz, με αποτέλεσμα τις εξαιρετικά ομαλές σκηνές, ειδικά όταν παρακολουθείς αθλητικό περιεχόμενο ή ταινίες και σειρές με έντονη δράση.

Η ποιότητα της εικόνας αναβαθμίζεται και περνάει σε άλλο επίπεδο, χάρη στην υποστήριξη των τεχνολογιών HDR10, HDR HLG, HDR10+, HDR DOLBY VISION και DOLBY VISION IQ. Κοινώς, αυτή η τηλεόραση TCL τα υποστηρίζει τα πάντα.

 

Παίξε σαν επαγγελματίας

Για όλους τους gamers και ειδικά αν παίζεις online, η χαμηλή απόκριση σε συνδυασμό με ομαλή κίνηση και ξεκάθαρη εικόνα είναι σημαντικοί παράγοντες για να βρεθείς στην κορυφή. ​Με τεχνολογίες όπως HDMI 2.1, ALLM, 144Hz VRR και 120Hz VRR, μπάρα παιχνιδιών, FreeSync Premium Pro και 240Hz Game Accelerator, ετοιμάσου για μια ανεπανάληπτη εμπειρία, που θα φέρει το gaming σε νέα επίπεδα. Η TCL προσθέτει στην εξίσωση την προηγμένη τεχνολογία DLG, για αυτόματη προσαρμογή του περιεχομένου, προσφέροντάς σου υψηλό ρυθμό ανανέωσης και εξαιρετικά πιο χαμηλή καθυστέρηση από ποτέ. Βρίσκεσαι μόλις ένα βήμα μακριά από τη gaming εμπειρία των ονείρων σου.

 

Σύστημα ήχου ONKYO 6.2.2 Dolby Atmos

Η TCL 115″ X95 φέρνει επανάσταση στην ηχητική εμπειρία, προσφέροντας πραγματικό στερεοφωνικό ήχο που γεμίζει κάθε γωνιά του δωματίου. Το εκπληκτικό σύστημα ONKYO 6.2.2CH Hi-Fi σε βυθίζει κυριολεκτικά στη μαγεία του ήχου με 6 κύριες εξόδους, 2 ηχεία μπάσων και 2 upfiring κανάλια, για να πιάνεις το μέγιστο της έντασης και να απολαμβάνεις απόλυτα συναρπαστικό περιεχόμενο οποιουδήποτε είδους.

Χάρη στις τεχνολογίες Dolby Vision και Dolby Atmos, εσύ απλά θα κάθεσαι στον άνετο καναπέ σου και θα απολαμβάνεις ταινίες και σειρές λες και βρίσκεσαι σε μια κινηματογραφική αίθουσα.

 

Βάλε τη στον τοίχο

Η X95 διαθέτει μια ειδικά σχεδιασμένη βάση στήριξης, για να μπορείς να την τοποθετήσεις στον τοίχο, λες και πρόκειται για ένα έργο τέχνης. Ασφαλώς, έχει και ποδαράκια για να την τοποθετήσεις σε οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια, ενώ το σημαντικότερο όλων είναι η διαχείριση καλωδίων που προσφέρει και έτσι λες τέλος στην ακαταστασία που πιθανό να επικρατούσε με άλλα μοντέλα τηλεοράσεων που είχες στο σπίτι.

 

TCL C855

Η σειρά TCL C855 υπόσχεται να σου προσφέρει μια μαγευτική οπτική εμπειρία χάρη στα εκπληκτικά ζωντανά χρώματα, την εξαιρετικά υψηλή αναλογία αντίθεσης, το επίπεδο φωτεινότητας, την υποστήριξη μιας ευρείας χρωματικής γκάμας, το μεγάλο μέγεθος οθόνης και τη διάρκεια ζωής της, που είναι εγγύηση ότι θα σου κρατήσει συντροφιά για πάρα πολλά χρόνια.

 

Απίστευτη εμπειρία HDR

Χάρη στις τεχνολογίες 4K HDR PREMIUM 3500 και 4K HDR PREMIUM 3300 και σε συνδυασμό με το Quantum Dot, ετοιμάσου για μια εντελώς διαφορετική εμπειρία Υψηλού Δυναμικού Εύρους (HDR), με ακριβή χρώματα και καλύτερες λεπτομέρειες σε σχέση με οτιδήποτε έχεις παρακολουθήσει στο παρελθόν. Με πλήρη υποστήριξη των HDR10, HDR HLG, HDR10+, HDR DOLBY VISION και DOLBY VISION IQ, είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο πως η νέα σου τηλεόραση έχει όλους τους τρόπους για να φέρει την εικόνα στο μέγιστο δυνατό επίπεδο. Κι αν στο παρελθόν σε προβλημάτιζαν οι σκηνές με έντονη δράση, με υποστήριξη για 144Hz έχει πλέον το κεφάλι σου ήσυχο και τα μάτια σου προσηλωμένα σε σπορ και ταινίες, χωρίς τρεμούλιασμα ή τρεμόπαιγμα- απλά σε ομοιόμορφα πλάνα χωρίς ελαττώματα.

 

Gaming Επαγγελματικού Επιπέδου

Ένας gamer υψηλού επιπέδου τα θέλει όλα. Καθαρή, ομαλή εικόνα και κυρίως χαμηλή απόκριση. H σειρά TCL C855 εγγυάται ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο των video games, που θα σε κάνει να νιώσεις ότι αποτελείς πραγματικά μέρος της δράσης. Με το HDMI 2.1 θα απολαύσεις ποιότητα εικόνας 4Κ στον μέγιστο ρυθμό ανανέωσης και ταυτόχρονα, με την υποστήριξη για ALLM, 144Hz VRR και 120Hz VRR, τη μπάρα παιχνιδιών, το FreeSync Premium Pro και το 240Hz Game Accelerator, δεν θα θέλεις να ξεκολλήσεις τα μάτια σου από την οθόνη και κάθε φορά θα ανυπομονείς να έρθει η ώρα να πιάσεις ξανά το χειριστήριο στα χέρια σου.

 

Καθηλωτική εμπειρία κινηματογραφικού ήχου στο σπίτι

Η σειρά TCL C85 είναι εφοδιασμένη με ένα καθηλωτικό σύστημα ήχου 2.2.2 της ONKYO με ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία ONKYO και 2 κάθετα ηχεία. Ετοιμάσου για την απόλυτη ηχητική εμπειρία σε ταινίες, σειρές, μουσική και video games. Επιπλέον, η σειρά TCL C85 διαθέτει ένα ηχείο κοντραμπάσου, τοποθετημένο στο πίσω μέρος της τηλεόρασης. Το υψηλής ποιότητας ηχοσύστημα ONKYO και το Dolby Atmos θα απογειώσουν την εμπειρία σου με ήχο κινηματογραφικής ποιότητας, μεταφέροντας την ψυχαγωγία σε νέα διάσταση.

 

Premium Σχεδιασμός

Η οθόνη δεν έχει πλαίσιο, οπότε θα απολαμβάνεις περισσότερες αγαπημένες εικόνες. Για τον εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό της έχει χρησιμοποιηθεί πραγματικό μέταλλο, που κάνει την τηλεόραση ιδιαίτερα ανθεκτική και της προσφέρει όλη την απαραίτητη φινέτσα για να ταιριάξει αρμονικά με τον χώρο σου. Η μεταλλική βάση σου δίνει τη δυνατότητα να την τοποθετήσεις σε οποιαδήποτε επιφάνεια και παρέχει τη δυνατότητα ανύψωσης, αν θέλεις ακριβώς κάτω από την τηλεόραση να τοποθετήσεις ένα soundbar.

 

TCL C655

Άλλη μια σειρά τηλεοράσεων υψηλής ποιότητας της TCL, που θα γεμίσει τον χώρο σου με χρώματα και ζωντανές εικόνες, με μια ευρεία γκάμα χρωμάτων και υψηλή αντίθεση.

 

4K HDR PRO

Το 4K HDR PRO 600 σε συνδυασμό με το Quantum Dot και το Full Array Local Dimming παρέχει μια ανώτερη εμπειρία Υψηλού Δυναμικού Εύρους (HDR) που αποτελεί εγγύηση για ζωηρά, ακριβή χρώματα, καλύτερες λεπτομέρειες και φωτεινότητα που φτάνει τα 600 nits. Υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι για να απολαύσεις τη μοναδική εμπειρία 4K HDR, καθώς η σειρά υποστηρίζει τα: HDR10, HDR HLG, HDR10+ και HDR DOLBY VISION. Επιπλέον, το μοντέλο των 98” έρχεται με όλα τα παραπάνω, συν το Dolby Vision IQ. Για ακόμα πιο αναβαθμισμένες σκηνές με ταχύτατες εναλλαγές των εικόνων, η σειρά C655 είναι εξοπλισμένη με τη δυνατότητα ανανέωσης στα 144Hz, για να μην χάνεις ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Ανεξάρτητα από την ποιότητα της πηγής του σήματος, 50Hz, 60Hz, 100Hz, 120Hz ή 144Hz, το σίγουρο είναι πως η αναβαθμισμένη και ασυναγώνιστη αυτή οπτική εμπειρία θα σε καθηλώσει και θα σε κάνει μέρος της δράσης. Για ακόμα καλύτερη ποιότητα, το μοντέλο των 98” διαθέτει το 144Hz Motion Clarity PRO.

 

Η απόλυτη gaming εμπειρία

Η σειρά TCL C655 σέβεται απόλυτα τον gamer που θέλει να ασχολείται με το αγαπημένο του χόμπι όπως ακριβώς οι επαγγελματίες του χώρου. Έτσι, προσφέρει τεχνολογίες όπως HDMI 2.1 για ανάλυση 4Κ, ALLM, 144Hz VRR και 120Hz VRR, τη μπάρα παιχνιδιών, το FreeSync Premium Pro και το 240Hz Game Accelerator, για απόλυτα ομαλή δράση και χαμηλή καθυστέρηση, με αυτοματοποιημένες ρυθμίσεις για να απολαμβάνεις ανά πάσα στιγμή την απόλυτη εμπειρία, χωρίς όρια. Επίσης, με το Game Master 3.0 που είναι διαθέσιμο στα μοντέλα των 43″, 50″, 55″, 65″, 75″ και 85″, θα καταλάβεις ακόμα καλύτερα το γιατί η TCL C655 είναι η τηλεόραση στην οποία θα πρέπει να εμπιστευτείς απόλυτα τη διασκέδασή σου.

 

Ηχητική εμπειρία κινηματογραφικού επιπέδου

Τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία ONKYO για κρυστάλλινο ήχο και το υπογούφερ για βαθιά μπάσα αποτελούν το εισιτήριο για μια πιο καθηλωτική εμπειρία Dolby Atmos στο σπίτι.

 

Μινιμαλιστικό design

Το μινιμαλιστικό design της TCL 655, με οθόνες δίχως πλαίσιο, για ακόμα περισσότερες εικόνες, θα ταιριάξει απόλυτα με τη διακόσμηση του χώρου σου, ακόμα και αν αποφασίσεις να την ανανεώσεις με τις πλέον μοντέρνες γραμμές. Το εξωτερικό μέρος των μοντέλων της σειράς είναι κατασκευασμένο από μέταλλο υψηλής ποιότητας, για ανθεκτικότητα και υπέροχη εμφάνιση. Τέλος, η ρυθμιζόμενη, δύο θέσεων βάση, σου επιτρέπει να τοποθετήσεις κάτω από την τηλεόραση μια soundbar, για ακόμα πιο ποιοτικό ήχο.

 

TCL P655

Η σειρά TCL P655 αποτελεί μια ακόμα εξαιρετική επιλογή, που θα αναβαθμίσει την οπτική σου εμπειρία χάρη στην τεχνολογία 4K HDR που αναπαράγει με ακρίβεια ανοιχτόχρωμες και σκούρες αποχρώσεις, με ζωντανά χρώματα και εκθαμβωτικό επίπεδο λεπτομερειών.

 

Απίστευτη ποικιλία χρωμάτων και ποιότητα εικόνας

Ανακαλύψτε την απίστευτη ποικιλία των έντονων και εξαιρετικά ρεαλιστικών χρωμάτων του ψηφιακού κινηματογράφου στο σαλόνι σου χάρη στο Wide Color Gamut, που αναπαράγει 30% καθαρότερα και πιο πλούσια χρώματα σε σχέση με τις παραδοσιακές οθόνες LED και είναι διαθέσιμη στο μοντέλο των 85”.

Επίσης με την τεχνολογία Dynamic Color Enhancement που αναπτύχθηκε αποκλειστικά από την TCL, η οθόνη της τηλεόρασής σου θα γεμίσει πλούσια και λαμπερά χρώματα, όντας σχεδιασμένη με τρόπο τέτοιο που βελτιστοποιεί αυτόματα τη ζωντάνια τους.

Η ποιότητα της εικόνας βελτιώνεται σημαντικά, ειδικά όταν στον χώρο επικρατεί απόλυτο σκοτάδι, με τη βοήθεια του Micro Dimming, που αναλύει την εικόνα της τηλεόρασης σε χιλιάδες ξεχωριστές ζώνες για την αυτόματη προσαρμογή της φωτεινότητας.

Και εννοείται πως χάρη στην υποστήριξη για HDR10, HDR HLG, HDR10+, HDR DOLBY VISION (τα δύο τελευταία μόνο στο μοντέλο 85″), η παρακολούθηση περιεχομένου υψηλής ποιότητας γίνεται μια καθημερινή πολυτέλεια που θα απολαμβάνεις καθημερινά στο σαλόνι ή οπουδήποτε αλλού έχεις επιλέξεις να τοποθετήσεις την τηλεόραση.

 

Καθηλωτικός ήχος που ρέει παντού

Με ήχο Dolby Atmos (85”) και Dolby Audio (43″, 50″, 55″, 58″, 65″ και 75″), το βέβαιο είναι ότι στο παρελθόν δεν έχεις βιώσει αντίστοιχη εμπειρία. Ετοιμάσου για μια βαθύτερη σύνδεση με τις ιστορίες και τη μουσική που αγαπάς με ήχο που κινείται γύρω σου και ρεαλισμό που κόβει την ανάσα.

 

Κλείνει το μάτι στους gamers

Αν το gaming είναι το αγαπημένο σου χόμπι, τότε έχεις βρει την κατάλληλη τηλεόραση. Με ανάλυση 4Κ η οποία επιτυγχάνεται χάρη στο HDMI 2.1 και ALLM, θα έχεις τη χαμηλότερη καθυστέρηση και τις καλύτερες ρυθμίσεις εικόνας, αυτόματα. Αν επιλέξεις το μοντέλο των 85” θα απολαύσεις το Game Master 3.0 που περιλαμβάνει το Game Accelerator 120Hz και το Gaming Mode στο Dolby Vision είναι διαθέσιμο. Αν στοχεύσεις τα μοντέλα των 43″, 50″, 55″, 58″, 65″ ή 75″, τότε σε περιμένει η καθηλωτική εμπειρία του Game Master 2.0.

 

Ενσωματωμένο Chromecast

Με την υποστήριξη των τεχνολογιών της Google, μπορείς ανά πάσα στιγμή, απλά με το πάτημα ενός πλήκτρου να μεταφέρεις το περιεχόμενο από το tablet, το smartphone ή το laptop σου στην τηλεόραση, απολαμβάνοντας υψηλής ποιότητας θέαμα, χωρίς ρυθμίσεις και περιττά καλώδια.

Αν θέλεις να κάνεις δική σου μια τηλεόραση TCL, ο Κωτσόβολος είναι ο απόλυτος προορισμός. Μπες στο site ή έλα σε ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας, όπου το άριστα καταρτισμένο προσωπικό θα σε καθοδηγήσει βήμα προς βήμα στην κατάλληλη επιλογή για να καλύψεις πλήρως κάθε σου ανάγκη.

Μπορείς να δεις ακόμη