The Talos Principle II – Το Road to Elysium DLC έρχεται στις 14 Ιουνίου

by Manos Kavvalos

Η Devolver Digital και η ομάδα ανάπτυξης της Croteam ανακοίνωσαν ένα expansion για το The Talos Principle II, με τίτλο “Road to Elysium”. Θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου 2024.

Αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του Devolver Direct 2024 και αυτό το DLC θα οδηγήσει τους παίκτες ακόμα πιο βαθιά σε αυτό το μοναδικό όραμα ενός μετά- ανθρώπινου μέλλοντος. Τα τρία μέρη του θα σε φέρουν για μια ακόμα φορά κοντά σε αγαπημένους χαρακτήρες και θα δοκιμάσουν τις δεξιότητές σου στην επίλυση γρίφων μέσα από μια σειρά από νέες ιστορίες που θα προκαλέσουν το μυαλό σου να σκεφτεί.

Τα γεγονότα διαδραματίζονται μετά από το τέλος του The Talos Principle II και συνεχίζουν την ιστορία της εξέλιξης του κόσμου των ρομπότ, παρέχοντάς σου μια νέα προοπτική για μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές του ταξιδιού του 1K, βάζοντας τον πήχη της πρόκλησης ψηλά, με παζλ που βασίζονται σε νέους και προ- υπάρχοντες μηχανισμούς.

 

Τα τρία κεφάλαια του expansion έχουν ως εξής:

Orpheus Ascending: – Θα εξερευνήσεις τη φιλοσοφία της αγάπης, του θανάτου και της ανάστασης μέσα από την ιστορία της Hypatia και του Sarabhai. Θα επιστρέψεις στον ρόλο του 1K για να μπείτε στο μυαλό της Sarabhai και να ανακτήσετε τα σπασμένα κομμάτια της προσωπικότητάς της. Σε ένα υπέροχο περιβάλλον εμπνευσμένο από την Αρχαία Αίγυπτο, αυτό το κεφάλαιο σε προσκαλεί να λύσεις μια σειρά από πολύπλοκα παζλ που βασίζονται σε λέιζερ, με μη συμβατικούς τρόπους.

 

Isle of the Blessed: Θα ενταχθείς στην παρέα του Yaqut και της Miranda καθώς έρχονται κοντά με τον Cornelius και την Athena σε μια περιπέτεια βασισμένη σε παζλ, τοποθετημένη σε ένα εκπληκτικό νησί της Καραϊβικής. Θα κληθείς να λύσεις μια μεγάλη ποικιλία από παζλ που δεν έχετε ξαναδεί χρησιμοποιώντας γνωστά εργαλεία, με αποκορύφωμα το Hexahedron, ένα μεγάλο συνεχές σύμπλεγμα αποτελούμενο από παζλ που βρίσκεται σε έναν μυστηριώδη πύργο.

 

Into the Abyss: Θα επιστρέψεις σε μια από τις πλέον δραματικές στιγμές του The Talos Principle II και θα μάθεις τι συνέβη στον Byron όταν παγιδεύτηκε στη Megastructure. Λαμβάνοντας χώρα σε μια σειρά από πλωτά νησιά, αυτό το κεφάλαιο σε μεταφέρει σε έναν κόσμο βγαλμένο από τα όνειρα, γεμάτο από εξαιρετικά δύσκολα παζλ που θα κάνουν ακόμη και τους βετεράνους παίκτες να «προβληματιστούν».

To The Talos Principle II κυκλοφορεί για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store).

 

Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC. 

Έλα στην πιο KMING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη