Οι πιο ισχυρές σκούπες Bosch Unlimited: φτάσε τη σκόνη παντού!

by Zikou Stella

Η Bosch είναι μια παγκοσμίως πασίγνωστη γερμανική εταιρεία, μέλος του ομίλου BSH, που έχει κατορθώσει να μπει σχεδόν σε κάθε νοικοκυριό. Εκτός από τις δημοφιλείς λευκές συσκευές της κατασκευάζει εκτός των άλλων και ηλεκτρικές σκούπες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις το σπίτι σου καθαρό δίχως κόπο. Παρακάτω θα βρεις αναλυτικές πληροφορίες για τα μοντέλα Bosch BCS82PWR25 Unlimited 8 ProPower, Bosch BBS8214PET Unlimited 8 ProAnimal και Bosch BCS8224WA Unlimited 8 Runtime.

 

 

Bosch BCS82PWR25 Unlimited 8 ProPower

Η Bosch BCS82PWR25 Unlimited είναι μια ηλεκτρική σκούπα τύπου stick που θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σου στο να διατηρείς τα πατώματα του σπιτιού σου καθαρά και λαμπερά, απαλλαγμένα από σκόνες, τρίχες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να αποτελέσει αφορμή για έξαρση αλλεργιών.

 

Εξαιρετικά ισχυρή

Η Bosch BCS82PWR25 Unlimited 8 ProPower δεν ανήκει στην κατηγορία των συσκευών που κάνουν συμβιβασμούς στην απόδοση. Χάρη στη νέα και βελτιωμένη μπαταρία, το σύγχρονο μοτέρ και το πέλμα Bosch, αυτή η πολλαπλών χρήσεων ασύρματη σκούπα είναι τόσο ισχυρή όσο και ένα μοντέλο με καλώδιο και αποτελεί εγγύηση για ολοκληρωτικό καθαρισμό και μέγιστες επιδόσεις ακόμα και σε λειτουργία ECO. Είναι η πιο δυνατή Unlimited, για εκεί που πραγματικά χρειάζεται απόδοση και βαθύς καθαρισμός.

 

 

AllFloor HighPower Brush με φωτισμό LED

Η σκούπα φωτίζει το δάπεδο με λυχνίες LED καθιστώντας ορατή κάθε βρωμιά, για απόλυτη ευελιξία και εκπληκτική καθαριότητα. Το σύστημα AllFloor HighPower Brus έχει σχεδιαστεί ώστε να σκουπίζει σε βάθος τη σκόνη από όλους τους τύπους δαπέδων, ακόμα και από χαλιά υψηλού πέλους. Με τον τρόπο αυτό η σκούπα αναρροφά τουλάχιστον το 99,9% της σκόνης και θα έχεις τα βέλτιστα αποτελέσματα καθαρισμού.

 

 

Μεγάλη αυτονομία

Η μπαταρία Power Plus ενσωματώνει τεχνολογία νέας γενιάς της Bosch και είναι κατασκευασμένη από κυψέλες υψηλής ισχύος, για πολύ περισσότερη ενέργεια σε σχέση με το παρελθόν, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και καλύτερες επιδόσεις. Το βέβαιο είναι ότι οι εναλλασσόμενες μπαταρίες, σε συνδυασμό με ένα ταχυφορτιστή θα σου προσφέρουν εξαιρετικά μεγάλη αυτονομία και θα έχεις στη διάθεσή σου όλο τον χρόνο που απαιτείται για να καθαρίσεις όλο το σπίτι.

 

 

Τρεις τρόποι λειτουργίας

Οι τρεις διαφορετικοί τρόποι λειτουργίας είναι σχεδιασμένοι για να σου προσφέρουν τις βέλτιστες επιδόσεις με εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού.

Με την επιλογή “Turbo” ενισχύεται η απόδοση και προτείνεται για δύσκολες εργασίες, μιας και παρέχει την ίδια ισχύ με μια ηλεκτρική σκούπα που έχει καλώδιο.

Αν επιλέξεις “Auto”, αισθητήρες αναγνωρίζουν αυτόματα την επιφάνεια που πρόκειται να καθαριστεί, όπως πλακάκια, παρκέ, μοκέτες, χαλιά και ρυθμίζουν αυτόματα την ένταση λειτουργίας για βέλτιστα αποτελέσματα.

Τέλος, η επιλογή “Eco” προτείνεται για τις καθημερινές εργασίες καθαριότητας για τέλειο σκούπισμα των ορατών ρύπων και μεγιστοποίηση της διάρκειας λειτουργίας.

 

 

TurboSpin motor

Η συσκευή είναι εφοδιασμένη με ένα πανισχυρό και ελαφρύ μοτέρ TurboSpin, που ανέπτυξε και κατασκεύασε η Bosch στη Γερμανία. Πρόκειται για έναν τριών φάσεων, ψηφιακό κινητήρα που φτάνει τις 86000 στροφές ανά λεπτό. Σε σύγκριση με τους προκατόχους του είναι κατά πολύ ταχύτερος και πιο ελαφρύς, παράγοντες που συμβάλλουν στον εύκολο χειρισμό της ηλεκτρικής σκούπας και στις εντυπωσιακές επιδόσεις καθαρισμού ακριβώς τη στιγμή που απαιτείται.

 

 

Μίνι ακροφύσιο

Ο καθαρισμός μιας ταπετσαρίας, είτε πρόκειται για έπιπλα, είτε για τα καθίσματα του αυτοκινήτου είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο και υπομονή. Ένα βασικό αξεσουάρ της συγκεκριμένης σκούπας είναι το μηχανοκίνητο turbo ακροφύσιο για τέλειο μάζεμα τριχών, ινών και χνουδιών από τις ταπετσαρίες, καθώς επιτρέπει την πρόσβαση ακόμα και στα πλέον δυσπρόσιτα σημεία.

 

 

Bosch BBS8214PET Unlimited 8 ProAnimal

Η Bosch BBS8214PET Unlimited 8 ProAnimal είναι ιδανική για εσένα που έχεις ένα ή περισσότερα κατοικίδια στο σπίτι, καθώς διαθέτει ειδικά αξεσουάρ για να σκουπίζεις εύκολα και αποτελεσματικά τα χνούδια και τις τρίχες.

Όπως όλες οι Unlimited 8, η Bosch BBS8214PET Unlimited 8 ProAnimal είναι εξαιρετικά ισχυρή με επιδόσεις που φτάνουν αυτές μιας σκούπας με καλώδιο. Χάρη στην μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας ενέργειας απολαμβάνεις αυτονομία έως 65 λεπτά στη λειτουργία Eco με μη ηλεκτρικά αξεσουάρ, 55 λεπτά στην Eco με ηλεκτρικό ακροφύσιο δαπέδου και το πολύ 10 λεπτά στη λειτουργία Turbo. Η φόρτιση μιας μπαταρίας διαρκεί μόλις 51 λεπτά, εφόσον χρησιμοποίησεις τον ταχυφορτιστή, ανάλογα με το μοντέλο.

Για εκπληκτικές επιδόσεις στην καθαριότητα φροντίζουν και πάλι το AllFloor HighPower Brush με φωτισμό LED και το TurboSpin motor.

 

 

Βούρτσα ProAnimal

Συνήθως είναι δύσκολο το σκούπισμα των τριχών των κατοικίδιων. Αυτό όμως παύει να ισχύει με τη βούρτσα ProAnimal, ένα σχεδιασμένο πέλμα, ιδανικό για όλους τους τύπους των δαπέδων, που παγιδεύει το τουλάχιστον 99,9% της σκόνης και της βρωμιάς. Η βούρτσα είναι εφοδιασμένη με ένα εξτρά κόκκινο ρολό που μαζεύει αποτελεσματικά τις τρίχες των κατοικίδιων.

 

 

Πέλμα ProAnimal mini turbo

Το συγκεκριμένο πέλμα είναι ιδανικό για να μαζεύεις τις τρίχες των ζώων που μπορεί να βρίσκονται παντού. Διαθέτει βούρτσα που περιστρέφεται για την εύκολη και γρήγορη απομάκρυνση των τριχών από καναπέδες, πολυθρόνες, το κρεβάτι ή τη μαξιλάρα του κατοικιδίου και άλλες παρόμοιες επιφάνειες.

 

 

Bosch BCS8224WA Unlimited 8 Runtime

Η Bosch BCS8224WA Unlimited 8 Runtime είναι ισχυρή όσο μια σκούπα με καλώδιο και ευέλικτη για να σε βοηθήσει να φέρεις εις πέρας όλες τις καθημερινές εργασίες καθαρισμού. Διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά λειτουργίας και επιδόσεων των δυο μοντέλων που προαναφέρθηκαν, συν ένα ειδικό αξεσουάρ για συρτάρια και πληκτρολόγια.

Οι δύο ισχυρές μπαταρίες που διαθέτει μαζί με τον ταχυφορτιστή, σου δίνουν τη δυνατότητα να έχεις απεριόριστο χρόνο στη διάθεσή σου για σκούπισμα, αφού μπορείς να τις φορτίζεις εναλλάξ.

 

 

Keyboard & Drawer

Το Keyboard & Drawer είναι το ιδανικό εξάρτημα για να καθαρίσεις εύκολα τα συρτάρια του σπιτιού ή του γραφείου σου, χωρίς να έχεις το άγχος της αναρρόφησης μικρών αντικειμένων, όπως συνδετήρες και νομίσματα μιας και διαθέτει μικρούς και εύκαμπτους σωλήνες. Χάρη στον φωτισμό LED θα διευκολυνθείς ιδιαίτερα να καθαρίζεις τους μικρούς αποθηκευτικούς χώρους ή τον λεβιέ ταχυτήτων του αυτοκινήτου σου. Με το ίδιο εξάρτημα δεν θα μένει ίχνος βρωμιάς ανάμεσα στα πλήκτρα του πληκτρολογίου σου.

 

 

Με τόσα πλεονεκτήματα σίγουρα θα θέλεις να κάνεις δική σου μία από τις υπερσύγχρονες και πανίσχυρες σκούπες Unlimited της BOSCH και να γυρίσεις σελίδα στον τρόπο που καθαρίζεις το σπίτι σου.

 

Μπορείς να δεις ακόμη