Alan Wake 2: Έρχονται δύο expansions και New Game Plus mode για το Alan Wake 2

by Zikou Stella

Το Alan Wake 2 μόλις κυκλοφόρησε και η Remedy Entertainment σε προετοιμάζει για τους τρόπους με τους οποίους θα επεκτείνει την ιστορία του παιχνιδιού.

Καταρχάς θα υπάρξουν δύο expansions. Το πρώτο έχει τίτλο Night Springs και προς το παρόν είναι προγραμματισμένο να γίνει διαθέσιμο την Άνοιξη του επόμενου έτους, όμως αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της ομάδας ανάπτυξης στο IGN. Το δεύτερο είναι το The Lakehouse και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε το πότε περίπου θα κυκλοφορήσει.

Μέχρι τώρα, έχουν ανακοινωθεί τα εξής για το περιεχόμενό τους:

 

 

Expansion 1 – Night Springs

Οράματα και όνειρα. Η ιστορία αποτυπώνεται στο χαρτί και γίνεται πραγματικότητα. Ο μύθος καταρρέει και το μόνο που μένει είναι λέξεις σε μία σελίδα. Τέτοιου είδους είναι οι ιστορίες στο Night Springs. Θα υποδυθείς γνωστούς χαρακτήρες από τον κόσμο του Alan Wake και θα ζήσεις το ανεξήγητο στα αυτοτελή επεισόδια της φανταστικής τηλεοπτικής σειράς Night Springs.

 

 

Expansion 2 – The Lake House

Το Lake House είναι μια μυστηριώδης εγκατάσταση που βρίσκεται στις ακτές της Λίμνης Cauldron και έχει δημιουργηθεί από έναν ανεξάρτητο κυβερνητικό οργανισμό με σκοπό τη διεξαγωγή ερευνών. Όμως, κάτι πάει στραβά. Θα πρέπει λοιπόν να εξερευνήσεις το Lake House και να βιώσεις δυο διαφορετικές περιπέτειες, καθώς οι πραγματικότητες του Alan Wake και της Saga Anderson θα συγκρουστούν ξανά.

Σε περίπτωση που έχεις ήδη ή θα αγοράσεις τη Deluxe Edition, δεν απαιτούνται επιπλέον έξοδα για να έχεις πρόσβαση στα δύο expansions. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να τα αγοράσεις ξεχωριστά.

Τις επόμενες εβδομάδες θα προστεθεί στο παιχνίδι και το New Game Plus mode. Σε αυτό θα διατηρήσεις όλα τα όπλα και τις αναβαθμίσεις που έχεις ξεκλειδώσει για να ανταπεξέλθεις στο επίπεδο δυσκολίας Nightmare. Στο New Game Plus mode θα υπάρχει μια εναλλακτική αφήγηση, νέες σελίδες για το Manuscript που θα πρέπει να ανακαλύψεις και επιπλέον περιεχόμενο μέσω video.

Σου θυμίζουμε ότι το Alan Wake 2 κυκλοφορεί για PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Epic Games Store). Μπορείς να δεις το σχετικό trailer εδώ.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη