Οι συνομιλιες του Microsoft Teams θα γίνουν διαθέσιμες και στο Outlook

by Aggeliki Tsoukana

Ένα ακόμα χρήσιμο χαρακτηριστικό θα αποκτήσει σύντομα το Outlook, καθώς η Microsoft ανακοίνωσε την πρόθεσή της να ενσωματώσει τις συνομιλίες του Teams στην εφαρμογή, με τη νέα δυνατότητα να γίνεται διαθέσιμη για όλους τους χρήστες τον Μάρτιο του 2023.

“Αυτή η θα δυνατότητα παρέχει μια εύκολη εμπειρία συνομιλίας στο Teams, μέσα από το Outlook, προκειμένου οι συμμετέχοντες σε μία τηλεδιάσκεψη να μπορούν να στείλουν ένα γρήγορο μήνυμα ή να ελέγξουν τη συνομιλία”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το πρόγραμμα αναβαθμίσεων της Microsoft για τις cloud υπηρεσίες και τις εφαρμογές παραγωγικότητας.

Η ενσωμάτωση των συνομιλιών του Teams φαίνεται ότι θα περιορίζεται σε καταχωρήσεις που βρίσκονται στο ημερολόγιο του Outlook και θα είναι χρήσιμη για τους διοργανωτές μιας τηλεδιάσκεψης και σε όσους συμμετέχουν σ’ αυτό, προκειμένου να μπορούν να συνομιλήσουν γραπτώς σε πραγματικό χρόνο, αντί να ανταλλάσσουν πολλαπλά e-mails.

Επιπλέον, η Microsoft σχεδιάζει να συμπεριλάβει τα μηνύματα του Teams στα αποτελέσματα αναζήτησης του Outlook μέσω web. Αυτή η λειτουργία είναι προγραμματισμένη να λανσαριστεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο, παράλληλα με προτάσεις αρχείων με την υποστήριξη AI, στις συνομιλίες του Teams.

Η συνεργασία του Outlook και του Teams ακολουθεί μια σειρά από πρόσφατες προσθήκες στο Microsoft Teams που περιλαμβάνουν, την υποστήριξη προγραμματισμένων αποστολών, τις άμεσες δημοσκοπήσεις στις συσκέψεις, τη βελτίωση των αποτελεσμάτων αναζήτησης και την υποστήριξη σήμανσης “Μη αναγνωσμένο” στα μηνύματα.

Μπορείς να δεις ακόμη