Πάφος: το τρίτο σπίτι τεχνολογίας του Κωτσόβολου στην Κύπρο

by Zikou Stella

Αν κατοικείς στην Πάφο ή στις κοντινές περιοχές, με μεγάλη χαρά σου ανακοινώνουμε ότι η καρδιά της τεχνολογίας σύντομα θα ξεκινήσει να χτυπά στην πόλη σου. Ο Κωτσόβολος γίνεται κομμάτι της Πάφου φέρνοντας το νέο σπίτι της τεχνολογίας κοντά σου, που δεν είναι άλλο από το νέο του κατάστημα.

Έλα να γνωρίσεις ένα υπερσύγχρονο κατάστημα τεχνολογίας

Έλα στη Λεωφόρο Μεσόγης 102 για να ζήσεις μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε ένα υπερσύγχρονο κατάστημα 1500 τετραγωνικών, προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρίες και με δωρεάν χώρο στάθμευσης.

Μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών, ο Κωτσόβολος φέρνει πρώτος τις τεχνολογικές εξελίξεις, διαθέτοντας μοναδικές οικιακές συσκευές που σου χαρίζουν top τεχνολογίες, premium αισθητική και πρωτοπόρες λύσεις, για να βρεις την καλύτερη δυνατή επιλογή για το σπίτι σου.

 

Καινοτόμες υπηρεσίες για μια εξυπηρέτηση που θα σε συναρπάσει

Οι καινοτόμες εφαρμογές του καταστήματος, σου προσφέρουν γρήγορη, ασφαλή και ευέλικτη εξυπηρέτηση, ταχύτητα στις πληρωμές, ενώ στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μπορείς να δεις, να αλληλεπιδράσεις και να δοκιμάσεις τις αγαπημένες σου συσκευές πριν τις αγοράσεις.

Πιο συγκεκριμένα, δεν χρειάζεται να περάσεις από το ταμείο, μιας και οι πληρωμές μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας μπορούν να γίνουν με τη βοήθεια σύμβουλων πωλήσεων σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος. Επίσης, μπορείς να κάνεις τις συναλλαγές σου εύκολα και γρήγορα με μετρητά μέσω των μηχανημάτων αυτόματης πληρωμής Cashdro.

 

Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα να παραλάβεις την οn line αγορά σου ακόμα και μέσα σε 20 λεπτά, από το ειδικό σημείο παραλαβής Quick Point, έξω από τα κατάστημα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Ακόμη, στο σημείο Service Point με την υπηρεσία Fix & Go, μπορείς να παραλάβεις το Smartphone, το Laptop, το Desktop ή το Tablet σου, επισκευασμένο μέσα σε μόλις 1 ώρα.

Τέλος, επειδή ο Κωτσόβολος σκέφτεται «πράσινα», εντός του καταστήματος θα βρεις ειδικό σημείο ανακύκλωσης συσκευών, ώστε να ανακυκλώσεις τις παλιές σου συσκευές και να συμβάλλεις κι εσύ σε ένα βιώσιμο περιβάλλον.

 

Εγκαινιάζουμε το νέο μας «σπίτι» δίνοντάς σου την ευκαιρία να κερδίσεις πλούσια δώρα!

Σε περιμένουμε στο καινούριο κατάστημα στην Πάφο με μοναδικές εκπλήξεις!

Και για να μην σε κρατάμε σε αγωνία θα σου δώσουμε μερικά στοιχεία για όσα ετoιμάζουμε:

Αν λοιπόν επισκεφθείς το νέο κατάστημα της Πάφου από τις 31 Μαρτίου έως τις 9 Απριλίου και κάνεις τις αγορές σου με κάρτα της Τράπεζας Κύπρου, κερδίζεις τριπλάσιους βαθμούς στο σχέδιο Ανταμοιβή, ενώ από τις 3 έως τις 9 Απριλίου θα μπορείς να συμμετάσχεις σε διαγωνισμούς* διεκδικώντας πολύ μεγάλα δώρα και καταπληκτικές προσφορές έως -40%!

Και οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ, αλλά κορυφώνονται με το party των εγκαινίων που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Απριλίου. Από τις 10:00 έως τις 13:00, η Φανή Παπαμιχαήλ και η Μαρίλια Χαριδήμου, ραδιοφωνικές παραγωγοί του σταθμού LOVE FM, θα εκπέμπουν ζωντανά από το νέο κατάστημα και θα κληρώσουν live φανταστικά δώρα, ενώ παράλληλα θα προσφέρονται παγωτά και δροσερά cocktails για όλους!

Το νέο σπίτι της τεχνολογίας έφθασε στην πόλη σου και είναι έτοιμο να γίνει ο απόλυτος προορισμός για μια καλύτερη ζωή με την τεχνολογία.

Έλα, σε περιμένουμε!

 

**Για να διαβάσεις τους όρους του διαγωνισμού πάτησε εδώ.

 

Μπορείς να δεις ακόμη